maxcircuitul premiilor

MaxCircuitul premiilor, cea mai nouă ofertă de la Maxbet

26 feb. 2021

MaxCircuitul premiilor

Maxbet tocmai ce a dat start uneia dintre cele mai avantajoase oferte! Înscrie-te la MaxCircuitul premiilor începând din 8 februarie și poți câștiga premii în valoare de 1.000.000 RON. Dacă ești pasionat de mașini sau doar în căutare de experiențe noi, avem ceva și pentru tine! Jucătorii înscriși care se află în top 100 din clasamentul fiecărui turneu vor intra la extragerea pentru premiul special, 10 curse cu o mașină sport la alegere. Premiile din acest turneu Maxbet sunt atractive și pot fi revendicate de toți jucătorii, noi sau cu cont existent.

Perioada de valabilitate: 08.02.2021 – 07.03.2021

În acest articol vom discuta pe larg despre ultima ofertă specială de la Maxbet, MaxCircuitul premiilor. Participarea la această campanie este foarte simplă și ușor de făcut. Chiar dacă ai deja cont sau abia te-ai înregistrat, poți participa începând de la data de 8 februarie 2021. Tot ce trebuie să faci e să apeși butonul de participare din pagina fiecărui turneu. Da, sunt mai multe turnee, deci mai multe șanse de câștig. Îți vom povesti în detaliu despre structura concursului într-o altă secțiune, puțin mai jos. Fiecare turneu are un clasament, iar pe baza lui se vor acorda premiilor. Pe lângă premiile în bani cash există și premii speciale, despre care poți afla mai multe în restul articolului.

Pentru a fi la curent cu toate campaniile de acest gen, urmărește pagina noastră de oferte speciale casino online!

MaxCircuitul premiilor, cum funcționează?

Pentru a te bucura din plin de acest turneu Maxbet, trebuie mai întâi să-l cunoști. Noi suntem aici să-ți oferim toate informațiile necesare. În primul rând, este necesar să înțelegi ce ai de făcut pentru a participa. În primul rând, evident, trebuie să ai un cont. Nu contează dacă ești un jucător nou și trebuie să te înregistrezi acum, poți participa și tu la concurs! Următorul pas este să apeși butonul ”PARTICIPĂ”. Îl vei găsi pe pagina corespunzătoare oricărui dintre următoarele turnee:

  • „START” în perioada 08.02.2021 – 14.02.2021
  • „VIRAJ” în perioada 15.02.2021 – 21.02.2021
  • „DRIFT” în perioada 22.02.2021 – 28.02.2021
  • „FINISH” în perioada 01.03.2021 – 07.03.2021

După cum am spus și mai sus, nu contează când îți faci contul, contează când te înscrii. Odată înscris, tot ce trebuie să faci e să joci. Cu cât joci mai mult, cu atât ai mai multe șanse de câștig. Fiecare pariu de 4 RON / 1 Euro îți va aduce 1 punct. Locul tău în clasamentul fiecărui turneu va fi determinat de numărul tău de puncte.

Dacă nu ai cont la Maxbet, fă-ți în doar câteva unul! Și nu uita să revendici oferta bonus Maxbet de bun venit!

Cum te înscrii în MaxCircuitul premiilor?

Te înregistrezi

Te-ai decis să participi în cadrul promoției? Ei bine, dacă nu ai deja un cont, trebuie să-ți faci unul. Pentru asta e nevoie să treci prin procesul de înregistrare. După ce ai completat formularul, ultimul pas este să-ți validezi contul. Iar dacă tot ești aici, ar trebui să știi că multe cazinouri oferă bonusuri de bun venit. Drept jucător nou, poți profita de bonusuri fără depunere sau la depozit.

Concurezi în turnee

Odată ce ai un cont valid, este necesar să intri în unul sau mai multe turnee. Pentru a-ți confirma participarea, intră pe pagina oricărui turneu din MaxCircuitul premiilor și apasă pe butonul ”PARTICIPĂ”. Nu uita că fiecare turneu are o perioadă în care se desfășoară. Te poți înregistra și juca în această perioadă, dar nu și după ce s-a terminat.

Joci și aduni puncte

După ce ți-ai făcut cont și ai intrat în turneu, tot ce rămâne de făcut e să joci. În cadrul acestei promoții, fiecare pariu în valoare de 4 RON / 1 Euro îți aduce 1 punct. Numărul de puncte acumulate va decide poziția ta în clasamentul fiecărui turneu. Primii 1000 de jucători din cele 4 clasamente vor beneficia de premii din fondul de 1,000,000 RON. Premiile speciale vor fi acordate la extragerea din 8 martie 2021.

Premii Maxbet

Probabil ai observat până acum că toate cele patru turnee Maxbet au clasamente. Locul tău în fiecare va determina suma de bani cash pe care îi vei primi. Dar pe lângă banii din MaxCircuitul premiilor, poți intra în posesia unui card cadou pentru curse cu mașini sport. Cardul cadou este valabil la MotorPark România și include 4 ture de circuit. Pentru a profita de aceste ture, îți stau la dispoziție următoarele mașini: Alfa Romeo 4C, Porsche 718 Cayman T/S sau BMW M2 Competition. Rămâne doar să alegi!

Cardul cadou are este valabil 12 luni. Asta înseamnă că mai ai de făcut o singură alegere, și anume, în ce zi să mergi la circuit.

Extragerea pentru premiile speciale se va face pe data de 8 martie 2021. La această extragere vor participa automat jucătorii aflați pe primele 10 locuri din clasamentul fiecărui turneu. În total, se vor extrage 10 tichete, deci ai mai multe șanse la aceste premii Maxbet. Maxcircuitul premiilor este o campanie publicitară cu recompense diverse.

Pe lângă acestea, participarea este și ea simplă. Trebuie doar să apeși un buton și să te joci! Echivalentul de 1 punct la fiecare pariu de 4 RON se aplică la o grămadă de sloturi. Acestea includ unele dintre cele mai populare jocuri păcănele, precum Shining Crown, Burning Hot, Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra Deluxe și multe altele!

Concluzie

În final, putem spune că Maxcircuitul premiilor este o ofertă foarte avantajoasă. Există foarte multe premii, în valoare de 1,000,000 RON cash, dar și premii speciale. Nu numai că ai mai multe șanse de câștig, dar ai și de unde alege. Ce ni se pare nouă cel mai interesant e că pot participa și jucătorii noi. Dacă sună bine, poți citi pe blogul nostru mai multe despre procedura de înregistrare Maxbet.