maxbet fazi fest

Maxbet Fazi Fest: până la 1000 lei

27 apr. 2022

Fii pe fază pentru că doar la Maxbet Fazi Fest între 20 și 30 aprilie ai oportunitatea să câștigi până la 1000 RON! În acest articol îți vom prezenta toate detaliile de care ai nevoie, dar și pașii pe care trebuie să-i parcurgi pentru a participa la această promoție și a te bucura de premiul cel mare.  

Ofertă specială

Maxbet Fazi Fest: 100% până la 1000 RON

Cod Bonus: MAXFAZI

Primești 100% bonus până la 1000 RON dacă joci la păcănelele Fazi din promoție. Apasă pe buton, depune și introdu codul bonus!

Profită acum
jocpacanele noroc

Dar, mai întâi de toate, trebuie să știi că ai nevoie de un cont pentru a participa. Iar dacă nu ți-ai făcut deja unul, atunci te încurajăm să treci prin procesul de creare cont Maxbet. Nu va dura mai mult de 5 minute și te vei bucura, pe lângă acest bonus, și de un bonus de bun venit. Așa că de ce să nu profiți?

Maxbet Fazi Fest – cum participi?

După cum am zis și mai sus, pentru a participa la Maxbet Fazi Fest trebuie neapărat să-ți faci un cont. Dacă nu ai deja unul, evident. Mai apoi, trebuie să efectuezi măcar o depunere pentru a putea participa la această promoție. Deci, ce trebuie tu să faci este să iei un bonus Maxbet de bun venit, să-l consumi și după vei fi eligibil pentru participare. Dar, trebuie să urmezi și pașii de mai jos.

Dă click pe „Profită acum”

Loghează-te în cont și accesează promoția, dând click pe butonul de mai sus pe care scrie „Profită acum”. De aici vei fi redirecționat către site-ul Maxbet unde se află oferta specială.

Fă o depunere

Al doilea pas pe care trebuie să-l faci este să apeși pe „Depune acum” de pe pagina Maxbet. Astfel, vei accepta promoția. Maximul pe care îl poți primi este de 1000 RON, dar depinde de cât depui.

Introdu codul bonus

Ultimul pas e să folosești codul „MAXFAZI” la o depunere de minim 50 RON pentru a putea revendica bonusul. Tot ce-ți mai rămâne de făcut acum e să te joci!

Despre jocurile ce sunt valabile în cadrul acestui bonus Fazi Maxbet vom vorbi puțin mai târziu.

Fazi Fest Maxbet: detalii

Înainte de a începe să joci pentru a câștiga în cadrul promoției Maxbet Fazi Fest vrem să-ți mai zicem câte ceva despre ofertă.

Vom începe prin a-ți spune că Fazi Maxbet este valabilă în perioada 20 – 30 aprilie, deci ai 10 zile în care te poți bucura de ofertă și de câștigurile ei. În plus, oricine are cont se poate bucura de ofertă în fiecare zi, ba chiar de două ori pe zi. Poți activa oferta depozitând minim 50 RON și introducând codul „MAXFAZI”, beneficiind de un bonus de 100%.

Bonusul maxim este de 1000 RON. Dacă profiți de tot bonusul, vei putea descoperi întreaga gamă de păcănele Fazi Gaming. De asemenea, ai o mulțime de șanse la un jackpot. Dar, oferta vine cu câteva condiții de rulaj pe care trebuie să le respecți pentru a te putea bucura de premiu. Despre condițiile de rulaj vom discuta ceva mai târziu.

Oferta Maxbet Fazi – ce câștigi?

Câștigurile la Maxbet Fazi Fest pot varia și ajung până la 1000 RON. O sumă frumușică de care te poți bucura dacă joci responsabil.

Ce trebuie tu să faci este să depui, apoi să te joci la păcănele Fazi Maxbet. Totuși, fii atent, pentru că atunci când activezi un bonus care este disponibil doar în secțiunea Cazino, suma depusă, dar și rulajul trebuie îndeplinit doar în acea secțiune. Dacă vei dori să joci în altă secțiune, atunci acest bonus nu va fi valabil.

De asemenea, bonusul Maxbet Fazi Fest nu este disponibil dacă o tranzacție de retragere este în așteptare.

Maxbet Fazi Fest – ce mai trebuie să știi?

Pentru a putea beneficia de bonusul mult așteptat de 1000 RON de la Maxbet Fazi Fest trebuie să îndeplinești câteva cerințe. Nu sunt greu de îndeplinit, dar sunt musai, așa că acordă-le destulă atenție pentru a nu te trezi cu surpriza neplăcută de a nu-ți primi câștigurile. Hai să vedem care sunt acestea!

  • Cerința de rulaj la Maxbet Fazi Fest este de 40 de ori, bonus plus depunere și vei avea 30 de zile la dispoziție să o îndeplinești. În caz contrar, bonusul și câștigurile vor fi retrase din contul jucătorului.
  • De exemplu, dacă ai depus 100 RON și ai primit încă 100 RON, va trebui să joci 200 RON de 40 de ori pentru a îndeplini rulajul.
  • Ca să îndeplinești cerința de rulaj, suma pariată nu poate fi mai mare de 80 RON. Chiar dacă tu vrei să pariezi mai mult, suma nu va fi luată în considerare. 
  • Suma maximă pe care o poți câștiga este de 1000 RON. Iar dacă vei câștiga mai mult, tot ce trece de 1000 RON va fi retras din cont după îndeplinirea rulajului. 
  • Din momentul când a fost activat, bonusul are o valabilitate de 3 zile.
  • Sunt anumite jocuri Fazi Maxbet la care poți juca. Selecția include Crystal Hot 40, Book of Spells, Twinkling Hot 40, Fruits and Stars și Retro 7 Hot.

Concluzii

În final, putem spune că Maxbet Fazi Fest este o oferă profitabilă. Cu puțină atenție la detalii te poți bucura de un premiu frumușel, dar și de sloturile fascinante pe care Maxbet ți le pune la dispoziție. Desigur, dacă ești curios, iar sloturile jucate până acum ți-au stârnit interesul, poți încerca și alte jocuri Maxbet. Vei descoperi care sunt preferatele tale și vei ști unde să te întorci. Spor la jucat!