Maxbet Be The Boss

Câștigă cu Maxbet Be The Boss!

23 sept. 2022

Cu Maxbet Be The Boss tu poți fi șeful ăla adevărat! Promoția se desfășoară între 16 septembrie și 23 decembrie 2022 și pune la bătaie premii cum nu ai mai văzut. Poți câștiga un salariu de boss sau un superb Mercedes C Class, deci rămâi cu noi pentru a afla care-i treaba!

OFERTĂ EXPIRATĂ! A fost valabilă în perioada 16 Septembrie – 23 Decembrie 2022

Bonus la înregistrare

350 Rotiri Fără Depunere + 20 Tichete la Be The Boss

Maxbet te premiază dacă îți faci cont chiar acum! Iei 350 runde fără depunere la Shining Crown plus 20 tichete la promoția care te face șef.

Profită acum
jocpacanele noroc

Dacă încă nu ai cont la cazino, moment mai bun ca ăsta nu există! Pe lângă cele 350 rotiri fără depunere Maxbet, valabile la clasicul, formidabilul, superbul Shining Crown, ai și 20 tichete la promoția despre care vorbim azi. Da, ai auzit bine! Primești 20 tichete gratis la Be The Boss Maxbet, pentru premiul excepțional de la finalul campaniei!

Maxbet Be The Boss: ce poți câștiga?

Tot am zis de premii, salarii, dar totuși, ce poți câștiga exact cu Maxbet Be The Boss? Fii pe fază, pentru că urmează să-ți spunem cele mai cool lucruri!

  • Există 14x extrageri săptămânale pentru un salariu imens, de 120.000 lei la fiecare extragere. Mai exact, la o extragere se va alege câștigătorul care va primi 10.000 RON pe lună, timp de un an.
  • Sunt și 3x extrageri lunare pentru un Mercedes C Class Maxbet. Fiecare mașină costă 325.000 lei. Dar nu prețul e atractiv, ci designul, performanțele, felul în care o astfel de capodoperă te poate face să te simți – exact ca un șef!
  • La finalul promoției există o mare extragere. Cel norocos va primi un salariu colosal în valoare de 500.000 lei. Da, ai auzit bine, Maxbet Be The Boss e cea mai șmecheră campanie!
  • Mai există, tot la final de campanie, o extragere specială, VIP, pentru alte 2 Mercedes C Class.

Acum ești gata să treci prin înregistrare Maxbet și să te lansezi în această aventură fantastică Be The Boss?

Cum participi la Be The Boss Maxbet?

Mecanismul de funcționare Maxbet Be The Boss este simplu. Joci în orice secțiune din site, iar la fiecare 100 lei pariați ai un tichet cu care participi automat la extragerile săptămânale și la cele lunare. Hai să vedem mai exact pașii!

Click pe „Profită acum”

Dacă nu ai cont, mai bine! Dă pe butonul de mai sus, fă-ți cont, ia rundele fără depunere și revendică și cele 20 tichete Maxbet Be The Boss. Dacă ești jucător vechi, doar dă click.

Participă la promoție

Ajuns pe site, asigură-te că ești logat în cont și începe să joci. Înainte însă, nu uita că trebuie să îți dai acordul pentru promoție. Deci, dă click pe „Participă” până la ziua extragerii.

Adună multe tichete

Locul tău în clasament este influențat de numărul de tichete pe care le aduni. Cum am zis, la fiecare 100 lei jucați ai 1 tichet asigurat. Vezi pe site, în timp real, clasamentul, și asigură-te că ești primul!

Dacă mai ai întrebări, poți oricând lua legătura cu un consultant din echipa de suport Maxbet. Vei primi tot ajutorul de care ai nevoie, în cel mai scurt timp.

Be The Boss Casino Maxbet: alte informații

Maxbet Be The Boss este o campanie unică am spune, deci nu e de mirare că a apărut peste tot – nu doar în online, ci și la TV, Radio etc. Modul prin care poți participa la ea este simplu, la fel ca la mai toate tipurile de promoții Maxbet. Dacă ai cont, trebuie doar să dai pe „Participă” și să joci mult, că așa aduni tichetele care te conduc către marile premii.

Deci, poți să joci la o sumedenie de jocuri din secțiunile Cazino, Live Cazino, Pariuri Sportive, Pariuri Live și eSports. De exemplu, dacă ești fan păcănele, poți juca la Sizzling Hot, Shining Crown, Book Of Ra, Sweet Bonanza și alte titluri mega populare. Și jocurile live participă la promoție, deci poți lua loc la o masă virtuală de ruletă, French Roulette, de exemplu, sau poți să încerci să bați dealerul la un blackjack clasic.

Ce ar mai trebui să știi despre Maxbet Be The Boss, pe lângă cele de mai sus? Păi, de exemplu, pentru a primi un premiu Mercedes C-Class trebuie:

  • Să aduni minim 1000 de tichete până în ziua extragerii de pe 17 octombrie;
  • Să aduni minim 3000 de tichete până la extragerea de pe 14 noiembrie;
  • Să aduni cel puțin 6000 de tichete până la extragerea de pe 12 decembrie;
  • Să aduni cel puțin 10.000 de tichete până în zilele extragerilor speciale de pe 28 decembrie;
  • Premiul cel mare, în formă de bani cash, va fi acordat pe 28 decembrie. 

Concluzii

De final, îți reamintim că, dacă nu ai cont, poți lua 350 runde gratuite fără depunere la Shining Crown și 20 tichete Maxbet Be The Boss chiar acum. Este modul perfect prin care să începi această nouă aventură. Apoi, chiar dacă ai cont, este o super promoție cu sume colosale și șansa să iei una dintre cele mai faine mașini. Deci, jucător vechi sau nou, campania aceasta este cool și nu trebuie ratată. Alege să fii șef!