Maxbet 333 rotiri fără depunere

Maxbet 333 rotiri fără depunere

  ianuarie 19, 2023

Ți-ai verificat contul? Primești de la Maxbet 333 rotiri fără depunere dacă îți validezi datele. Și nu-i deloc complicat! Ți-am pregătit acest articol ca să te ajutăm să te bucuri de una dintre cele mai generoase promoții Maxbet fără depunere. Citește până la final și află ce ai de făcut!

Oferta nu mai este valabilă.

Maxbet 333 rotiri fără depunere – detalii despre ofertă

Promoția Maxbet 333 rotiri fără depunere este una dedicată clienților înregistrați, dar nu neapărat noi. Prin urmare, este obligatoriu să ai un cont, iar dacă nu ai, nu este încă târziu. Poți să-ți deschizi cont și să te bucuri de rotirile gratuite fără să daci nici măcar un leu. Cel mai important lucru este ca verificarea contului să fie făcută după data de 12 Ianuarie 2023. Aceasta este data la care promoția s-a lansat.

Și da, poți lua 333 rotiri fără depunere Maxbet după ce îți validezi datele. Aceasta este principala condiție pe care o ai de îndeplinit pentru a primi bonusul. Vei vedea imediat că nu e nimic complicat, așa că hai în secțiunea cu pașii de revendicare!

Pașii de revendicare 333 rotiri fără depunere Maxbet

Cum îți spuneam mai devreme, pentru revendicarea Maxbet 333 rotiri fără depunere ai nevoie de un cont. E de la sine înțeles, așa că nu o să-l considerăm ca fiind un pas de revendicare. Uite cât de simplu este!

1
Loghează-te

Dă click pe butonul „Profită acum” pentru a ajunge direct pe pagina promoției. De acolo te poți loga în contul tău.

2
Verifică-ți contul

Intră în secțiunea „Contul meu” și apasă pe „Verificare”. De asemenea, pregătește o fotografie cu buletinul.

3
Introdu codul promo

Mergi în rubrica „Bonusuri Disponibile” și introdu codul promoțional K_333KRAKEN după ce verificarea s-a încheiat.

Dacă vrei mai multe informații despre verificarea contului, poți arunca o privire pe ghidul nostru de înregistrare Maxbet. Aici ai toate informațiile de care ai nevoie atunci când îți deschizi un nou cont.

Maxbet 333 rotiri Release the Kraken 2 – despre joc

Știi deja că primești de la Maxbet 333 rotiri fără depunere, iar promoția până acum este destul de avantajoasă, nu? Totuși, ca să te convingi de ea trebuie să-ți spunem câte ceva și despre păcăneaua la care vei juca rotirile. Slotul se numește Release the Kraken 2 și este de la Pragmatic Play. Are 20 de linii de plată, o structură 5×3 și un RTP de peste 96%. 

Este destul de asemănător cu versiunea Release the Kraken online pe care o găsești și la noi, pe Joc Păcănele. Îi poți da câteva spinuri dacă vrei să-ți faci o idee. Dar, ca idee, acum știi că jocul merită, mai ales pentru că vine de la un nume așa de important ca Pragmatic.

333 rotiri fără depunere Maxbet – alte informații importante

Ne apropiem de finalul acestei prezentări despre promoția Maxbet 333 rotiri fără depunere. Au mai rămas, totuși, informații foarte utile pe care trebuie să le știi. Uite o listă cu acestea:

  • Câștigurile pe care le vei face din aceste rotiri au condiții de rulaj ce trebuie îndeplinite. Ca să poți retrage banii trebuie să rulezi suma de 25x;
  • Pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj ai la dispoziție 7 zile;
  • Aceste condiții pot fi efectuate la același joc, adică Release the Kraken 2;
  • Miza maximă pentru rulaj este de 25 RON, iar orice este în plus nu este luat în considerare;
  • Poți câștiga maxim 500 RON, iar pentru a putea retrage suma va trebui să efectuezi și o depunere de 100 RON.

Ai grijă să îndeplinești aceste condiții preceis, nu cumva să pierzi marele bonus cu 333 de rotiri gratuite fără depunere. Ar fi păcat! Deși pot părea complicate, vei vedea cât de repede vei realiza toate obiectivele. Timpul trece altfel când te distrezi.

Concluzie

Sperăm că această promoție cu 333 rotiri fără depunere este pe placul tău. Este una dintre cele mai avantajoase de anul acesta, iar noi credem că merită. Jocul este distractiv, are o rată bună de înapoiere a banilor, deci, dacă ai și puțin noroc ai șanse mari să faci bani frumoși. Iar dacă nu câștigi, ce dacă? Oricum e o promoție fără depunere, deci nu pierzi nimic. Mult noroc!