Maxbet 222 rotiri

Maxbet 222 rotiri – bonus fără depunere și fără rulaj

13 dec. 2022

În perioada 1 – 31 decembrie 2022 ai parte de o promoție super: Maxbet 222 rotiri fără depunere. Și fără rulaj! Este un bonus de bun venit valabil la verificarea contului, cu runde gratuite la o super păcănea.

Bonus fără depunere

222 rotiri fără depunere și fără rulaj

Cod Bonus: K_DELUXE

Dă click pe butonul de mai jos și bucură-te de un bonus MAXim! Te așteaptă 222 de rotiri gratuite fără depunere și fără condiții de rulaj, la un super joc de păcănele.

Profită acum
jocpacanele noroc

Practic, cele 222 rotiri Maxbet sunt numai bune de distracție la jocul de păcănele Book of Ra Deluxe. În cele ce urmează îți vom spune cum poți lua oferta, ce trebuie să faci pentru a te asigura că beneficiezi pe deplin de avantaje și îți vom da câteva sfaturi. Rămâi cu noi, citește și apoi revendica spinurile astea fără rulaj!

Despre Maxbet 222 rotiri la verificare

Înainte să îți spunem cum iei de la Maxbet 222 rotiri, vrem să punem la punct câteva informații. O vom face pe scurt, pentru a nu-ți fura timpul prețios – știm că vin Sărbătorile și că sunt o sumedenie de lucruri de făcut!

  • Cele 222 rotiri Maxbet sunt fără depunere și pot fi revendicate doar după ce-ți faci cont și treci prin procesul de verificare KYC. 
  • Rundele nu au cerințe de rulaj. Însă sunt însoțite de un bonus la prima depunere cu minim 20 lei depozit, 100 runde fără rulaj la Lucky Lady’s Charm Deluxe și 80 lei. Există rulaj de doar 20x la banii bonus în acest caz. Vezi articolul 322 rotiri Maxbet pentru mai multe informații!
  • Cele 222 free spins Maxbet sunt valabile doar la jocul de păcănele Book of Ra Deluxe. Ai 3 zile la dispoziție să le consumi, după creditare. 
  • Pentru activarea acestui bonus de bun venit fără rulaj Maxbet 222 rotiri ai nevoie de un cod promoțional. Acesta este K_DELUXE.

Cum revendici cele 222 rotiri Maxbet?

Pentru a lua de la Maxbet 222 rotiri la Book of Ra Deluxe nu trebuie să faci mare lucru. Cel mai complicat poate să ți se pară procesul de verificare, însă chiar nu-i. Hai să le luăm pas cu pas!

Pasul 1

Dă click pe butonul cu „Profită acum” din caseta de mai sus pentru a ajunge imediat la pagina promoției.

Pasul 2

Dă click pe butonul de înregistrare și completează cu atenție formularul cu datele tale reale.

Pasul 3

Finalizează înregistrarea. Apoi, loghează-te în contul tău folosind e-mailul și parola pe care le-ai introdus în formular.

Practic, primele 3 etape de mai sus sunt cele pe care le parcurgi pentru a trece prin înregistrare Maxbet. Urmează apoi procesul de verificare și cel de revendicare efectivă a celor 222 rotiri Maxbet.

Pasul 1

Accesează secțiunea „Profilul meu”, apoi rubrica „Verificare”. Încarcă acolo o copie color, clară, cu toate colțurile la vedere, a documentului tău de identitate.

Pasul 2

Așteaptă validarea. Cazinoul va analiza documentul trimis și informațiile contului tău, apoi vei primi un mesaj cu validarea identității finalizată.

Pasul 3

Accesează secțiunea „Bonusuri Disponibile” din contul tău. Aici introdu codul bonus K_DELUXE și vei activa cele 222 rotiri gratuite Maxbet.

Cam atât! Nu-i complicat, nu? Ține cont de ceva? Pentru a te bucura de bonusul Maxbet 222 rotiri trebuie să: ai contul musai validat și să introduci corect codul bonus. Nu accesa rubrica „Bonusuri Disponibile” înainte să fi primit validarea. Și introdu codul promoțional exact așa cum este în regulamentul ofertei.

Ce trebuie să mai știi despre cele 222 free spins Maxbet?

Prea multe despre oferta Maxbet 222 rotiri nu au mai rămas de zis. Din nou, nu are rulaj, deci poți retrage câștigurile după ce ai jucat spinurile. Totuși, pentru a face o retragere trebuie să faci o depunere în cont, de minim 100 lei. Acesta este modul prin care arăți că nu ai luat bonusul doar pentru ca să profiți de intențiile bune ale operatorului. Și așa poți continua distracția la Maxbet!

Cum am zis și anterior, poți continua aventura și cu darul de Crăciun la prima depunere. Dacă faci un prim depozit de minim 20 de lei, primești încă 100 runde la un joc super de păcănele și 80 lei bani bonus. La banii bonus ai rulaj de 20x depunerea + bonusul. Deci, dacă ai depus 20 lei, joci cu un total de 100 lei pe care trebuie să-i rulezi la păcănele Novomatic de 20 de ori (2000 lei). 

Concluzii

Promoția Maxbet 222 rotiri este una dintre cele mai faine pe care le-am întâlnit până acum. Și asta îndeosebi pentru că nu există rulaj la numărul mare de spinuri pe care îl primești. Dacă mai includem și faptul că rundele sunt la o păcănea fantastică, atunci povestea asta n-are cum să nu fie cu final fericit.

De Crăciun Maxbet ai promoții super atât la înregistrare, cât și în caz că ai deja de ceva vreme cont. Sărbătorește finalul lui 2022 cu 222 rotiri Maxbet și fă-ți un cadou, pentru că meriți!