Maxbet 175 rotiri gratuite

Maxbet 175 rotiri gratuite

12 iul. 2022

Ești pregătit pentru cea mai nouă ofertă, Maxbet 175 rotiri gratuite? Cu ea vei putea juca păcănele gratis la cazino și câștiga bani reali. Te ajutăm noi s-o revendici! În cele ce urmează o să-ți prezentăm această promoție, procesul de revendicare, dar și condițiile. Totul este simplu, iar noi o să te asistăm până la capăt, pas cu pas. 

Ofertă specială

175 Rotiri Gratuite de Luni până Vineri

Cod Bonus: AD_400

Depune la timpul corect și ești premiat! Maxbet îți aduce 175 de rotiri gratuite în fiecare zi, de luni până vineri.

Profită acum
jocpacanele noroc

Cazinoul vine destul de des cu oferte și premii noi, de care te poți bucura doar dacă ești înregistrat. Dacă nu ai încă un cont, noi recomandăm să-ți faci unul chiar acum și să revendici bonusul de bun venit! După toate astea, rămâne doar să te distrezi cu sute de păcănele Maxbet și tot atât de multe oferte și turnee. Dar, să revenim la oferta noastră, Maxbet 175 rotiri gratuite!

Maxbet 175 rotiri gratuite – despre promoție

Oferta prin care iei la Maxbet 175 rotiri gratuite este una limitată, dar încă nu avem o dată exactă. Cel mai bine e să o revendici cât mai repede, ca să nu-ți pară rău mai târziu. Și da, dacă ai rata oferta, s-ar putea să regreți că n-ai luat-o la timp, pentru că este una dintre cele mai generoase pe care le-am prezentat până acum.

Spunem că e generoasă deoarece e foarte ușor să profiți de ea, îți aduce multe free spins și o poți revendica de mai multe ori.

Totuși, știm că promoția de 175 rotiri gratuite Maxbet s-ar putea epuiza la un moment dat. Aceasta este disponibilă pentru primii 200 de utilizatori pe interval, care efectuează o depunere de minimum 100 RON. De aceea, cu cât te vei înscrie mai repede, cu atât ești mai sigur că primești free spinurile. Despre interval îți vom detalia imediat ce afli care sunt pașii de revendicare. Pentru că timpul este scurt, hai să vedem cum ajungi la ofertă!

175 Rotiri Gratuite Maxbet – cum revendici?

Ca să iei la Maxbet 175 rotiri gratuite, trebuie să treci prin 3 pași simpli. Îi parcurgi cu ușurință, după cum îți vom spune imediat, iar mai apoi dai drumul la distracție. Înainte să începem, trebuie să știi că ai nevoie de un cont. Dacă nu ai, poți să te înregistrezi chiar acum.

Dă click pe „Profită acum”

Apasă butonul portocaliu din caseta de mai sus. De aici, foarte rapid, vei fi redirecționat direct la oferta cu 175 free spins Maxbet. E cel mai scurt drum către promoție!

Alimentează-ți contul

Urmează să îndeplinești prima cerință a bonusului Maxbet 175 rotiri gratuite, și anume să efectuezi un depozit. Nu uita de codul promoțional AD_400, ce trebuie înscris când faci depunerea.

Repetă pașii

Primești rotirile gratuite imediat după alimentarea contului, iar mai departe poți repeta din nou pașii. Poți lua cele 175 de rotiri de luni până vineri, de mai multe ori pe zi.

După cum ai văzut, trebuie să faci un depozit la pasul 2. Dacă e prima dată când iei o ofertă, te putem ajuta noi cu această etapă. Doar citește ghidul de depunere Maxbet și vezi care-s metodele disponibile, dar și limitele.

Oferta Maxbet 175 rotiri gratuite – cum funcționează?

Acum că știi pașii prin care revendici la Maxbet 175 rotiri gratuite, îți vom spune cum să te bucuri complet de această promoție. Aceasta este valabilă, așa cum am precizat și mai devreme, în fiecare zi de luni până vineri. 

Atenție! Poți lua acest bonus doar în anumite intervale orare. Așadar, va trebui să-ți sincronizezi depunerea cu orele menționate mai jos:

  • 08:00 – 11:00
  • 20:00 – 23:00

Pentru fiecare interval, doar 200 de utilizatori pot lua Maxbet 175 rotiri gratuite, așa că, dacă n-ai prins premiul, n-ai de ce să-ți faci griji – poți să încerci mai târziu. Desigur, dacă ești norocos și te miști repede cu depunerile, poți revendica oferta de mai multe ori pe zi. Mai exact, poți să câștigi de maxim 3 ori pentru fiecare interval. În total, poți să iei până la 6 bonusuri pe zi.

175 free spins Maxbet – ce câștigi, mai exact?

E destul de evident ce câștigi dacă iei bonusul Maxbet 175 rotiri gratuite. Totuși, aceste rotiri au și ele o casă. Mai exact, le poți folosi la un anumit joc. De asemenea, ele mai vin cu anumite condiții pe care trebuie să le știi, dar hai să cunoaștem jocul întâi!

Pentru fiecare 100 de RON pe care îi depui, adăugând codul promoțional, primești 175 free spins la o păcănea marca EGT. Mai exact, este vorba despre clasicul 20 Super Hot, pe care l-ai mai jucat cu siguranță. 

Îl avem și noi pe site, deci dacă nu ești chiar familiarizat cu el, îl poți încerca gratis, la noi. Este vorba de un slot retro, cu fructe și șeptari. Mai are un Wild, un Scatter și o funcție de dublaje. Trebuie doar să alegi între roșie și neagră, iar dacă ai noroc, câștigul tău crește!

Maxbet 175 rotiri gratuite – condiții

Înainte de concluzie, trebuie să mai știi un lucru. Promoția Maxbet 175 rotiri gratuite are și un set de condiții, pe care trebuie să le îndeplinești. În cazul în care nu reușești să îndeplinești acest obiectiv, riști să pierzi bonusul.

Deja știm cam ce înseamnă rulaj bonus Maxbet în general. Nu sunt cerințe complicate și treci cu ușurință de acest pas. Dar, nu e singura cerință. Hai să vedem!

  • În cazul nostru, trebuie să rulezi suma câștigată de 30 de ori. Avantajul este că poți face asta nu doar la 20 Super Hot, ci la orice alt joc de la EGT. 
  • Nu uita, totuși, că maximul mizei cu care poți rula este de 80 RON!
  • Ai timp de 7 zile pentru a îndeplini rulajul.
  • Din momentul activării, rotirile sunt disponibile pentru 3 zile.
  • Pentru a îndeplini rulajul, trebuie să joci cu maxim 80 RON per rotire.
  • Suma maximă pe care o poți retrage din promoția Maxbet 175 rotiri gratuite, odată ce ai făcut rulajul, este de 1000 RON.
  • Oferta nu este disponibilă pentru clienții noi, ce fac prima depunere.

Concluzii

Să iei de la Maxbet 175 rotiri gratuite este floare la ureche, dar nici condițiile de rulaj nu-ți vor da bătăi de cap. În plus, le poți privi și pe ele ca o metodă de a-ți mări câștigurile. Dacă te consideri norocos, atunci ai destule șanse să te îmbogățești în urma unei astfel de promoții. Totuși, nu uita să joci responsabil!