100 RON Maxbet

100 RON Maxbet și 100 Rotiri Gratuite

  ianuarie 18, 2023

Deși sărbătorile au trecut, totuși Maxbet încă mai are cadouri de oferit. Așadar, acesta îți aduce oportunitatea de a primi 100 RON Maxbet plus încă 100 rotiri gratuite la un joc de păcănele clasic, dar impresionant.

Dar vei putea pune mâna pe aceste cadouri numai dacă treci acum prin procesul de înregistrare Maxbet. Vei vedea puțin mai încolo de ce îți spunem asta, când vei citi mai multe detalii despre ofertă, precum și modul în care o vei revendica. Așa că hai să nu mai pierdem timpul și să vedem ce e de știut!

Informații despre oferta 100 RON Maxbet

Vei avea ocazia să profiți de această ofertă 100 RON Maxbet plus cele 100 de rotiri gratuite la jocul de păcănele clasic 5 Dazzling Hot în perioada 12 Ianuarie – 28 Februarie 2023. Dar să știi că vei putea să încerci mai întâi 5 Dazzling Hot gratis la noi pe site pentru a vedea despre ce este vorba mai exact. Așa vei putea aborda oferta 100 free spins Maxbet cu mai multă siguranță.

Și știi că ți-am zis că trebuie să treci prin procesul de înregistrare ca să poți beneficia de premiu. Ei bine, asta deoarece numai cei care se înscriu acum la acest cazino și fac prima lor depunere sunt eligibili. Așadar, dacă nu ți-ai făcut până acum un cont la Maxbet, a venit timpul! Ai ocazia perfectă de a intra în lumea creată de acest operator și nu în orice fel, ci cu un bonus de neratat, pe lângă acel bonus de bun venit Maxbet.

Cum revendici promoția cu 100 rotiri + 100 RON?

A sosit momentul să descoperi și cum vei putea revendica acest cadou 100 RON Maxbet + 100 FS oferit de operator la prima ta depunere! Dacă ai mai participat până acum la astfel de promoții știi deja că nu e nimic complicat. Dar dacă încă ești la început sau doar vrei să te asiguri că faci totul corect, atunci iată care sunt pașii pe care îi vei avea de urmat!

1
Mergi pe pagina promoției

Dă scroll mai sus până dai de acel buton portocaliu pe care scrie „Profită acum”. Dă click pe el și vei fi trimis direct către pagina promoției.

2
Depune și folosește codul promo

Revendică promoția, făcând prima ta depunere la acest cazino și folosind codul bonus MAXHOT. Depunerea minimă trebuie să fie de 30 RON.

3
Revendică premiile

Obține cei 100 RON bonus și 100 Rotiri Gratuite și bucură-te de premiu la păcăneaua clasică marca EGT, 5 Dazzling Hot.

După cum poți vedea, nu e mare lucru de făcut pentru a te putea bucura de ceea ce are de oferit acest cazino! Și în cel mai scurt timp te vei putea vedea dând spin după spin la păcăneaua menționată.

Rulajul și alte condiții Maxbet 100 rotiri

Ți-am dat deja multe detalii despre oferta cu 100 RON Maxbet, dar și cu 100 FS și tot nu e suficient! Va trebui să ții cont de mai multe reguli atunci când vei începe să joci, pentru a te asigura că îndeplinești toate cerințele, iar la final, te bucuri de întregul premiu. Așadar, hai să-ți spunem restul informațiilor pe care ar trebui să le mai știi!

  • Cerința de rulaj a bonusului în valoare de Maxbet 100 RON este de 30x, bonus plus depunere, fiind disponibil la toate păcănelele din Cazino, cu excepția Aviator.
  • Pentru a îndeplini cerința de rulaj, suma pariată nu poate fi mai mare de 25 RON. Orice sumă pariată mai mare decât atât, nu va fi luată în considerare pentru îndeplinirea rulajului.
  • Acest bonus este disponibil pentru rulaj timp de 30 de zile la toate jocurile din secțiunea Cazino. Orice sumă bonus și câștiguri generate disponibile la momentul expirării bonusului vor fi retrase din cont.
  • Suma maximă ce poate fi retrasă în urma îndeplinirii rulajului acestui bonus este de 2.000 RON.
  • Cerința de rulaj a Rotirilor Gratuite este de 30x valoarea câștigurilor generate de acestea, în termen de maxim 7 zile de la activarea lor; acestea sunt disponibile la păcăneaua 5 Dazzling Hot, câștigurile fiind disponibile la toate sloturile din Cazino, cu excepția Aviator.
  • Pentru a îndeplini cerința de rulaj, suma pariată nu poate fi mai mare de 25 RON. Orice pariuri mai mari decât aceste sume nu vor fi luate în considerare pentru îndeplinirea rulajului.
  • Suma maximă care poate fi câștigată din aceste Rotiri Gratuite, după terminarea rulajului (5x) este 2.000 RON.
  • În cazul în care vrei să retragi înainte de a îndeplini cerința de rulaj, bonusul și câștigurile vor fi anulate.

Concluzii

Deci, toate acestea fiind spuse, dacă ești un adevărat păcănitor și ești mereu în căutarea ofertelor speciale, atunci cei 100 RON Maxbet + 100 FS sunt pentru tine! Nici nu merită să mai pierzi timpul căutând altceva, când ai asemenea promoție la îndemână. Așa că fugi și revendică premiul, iar noi îți urăm de pe acum mult succes la joc!