Maraton de Tenis Casa Pariurilor

Participă la un Maraton de Tenis Casa Pariurilor!

  octombrie 3, 2023

Între 4 și 10 octombrie 2023 are loc un Maraton de Tenis Casa Pariurilor. Premiile puse la bătaie sunt în valoare totală de 50.000 lei. Dacă îți place să pariezi live pe tenis, îți recomandăm să nu pierzi această ocazie. Nu uita că pentru a participa trebuie să ai un cont la Casa Pariurilor! Poți lua și bonusul de bun venit, de mai jos, dacă nu ești încă înregistrat.

Casa Pariurilor
Bonus Cu Depunere

Bonus de 900 + 450 Rotiri Gratuite La EGT

Maraton de Tenis Casa Pariurilor – care-i treaba cu el?

În primul rând, pentru a participa la acest Maraton de Tenis Casa Pariurilor trebuie să ai cont validat la cazino și, desigur, vârsta legală de joc. Apoi, condițiile nu-s complicate deloc. Trebuie să ții minte următoarele:

  • Maratonul de tenis Casa are o durată scurtă, de 7 zile;
  • Premiile puse la bătaie sunt în valoare de 50.000 lei bani cash;
  • Trebuie să plasezi zilnic cel puțin un bilet live pe tenis;
  • Miza minimă pe bilet trebuie să fie 30 lei și cota minimă 2.0;
  • Nu sunt luate în considerare pariurile Domino și Sistem.

Practic, jucând așa cum faci de obicei la Casa Pariurilor Live, poți să te înscrii automat și în competiția de acum. Sigur, pentru a fi eligibil, pariurile pe care le plasezi trebuie să fie pe tenis și e musai să respecte criteriile de mai sus.

Maratonul de Tenis Casa Pariurilor este o promoție care nu se cumulează cu alte bonusuri le operatorului. Poți folosi doar câte un bonus pe rând și, după ce-i îndeplinești condițiile, poți trece la următorul. De exemplu, dacă ai luat oferta bonus Casa Pariurilor, trebuie prima dată să o rulezi și apoi poți participa și la Maraton.

Premii tenis live Casa Pariurilor în valoare de 50.000 lei

Cum am zis și mai sus, în acest Maraton de Tenis Casa Pariurilor fondul de premiere este de 50.000 lei. Banii vor fi împărțiți în mod egal jucătorilor participanți care au cele mai bune rezultate. Vei afla mai multe despre premiere de îndată ce te înscrii în competiție.

Sumele cadou sunt cash, deci nu este necesar să faci rulaj la această promoție. Poți face retrageri Casa Pariurilor imediat ce premiul ți-a fost acordat. Acordarea premiilor se va face după finalizarea Maratonului, în cel mult 72 de ore.

NU UITA

În cazul în care te numeri printre norocoși, este necesar să accepți bonusul în bani cash în cel mult 3 zile de la acordare. În caz contrar, îl vei pierde.

Concluzii

Participarea la acest Maraton de Tenis Casa Pariurilor poate să-ți aducă la final un premiu frumos în bani cash. Trebuie însă să ții cont de faptul că există anumite reguli. Este necesar să joci doar la pariuri live pe tenis, să respecți miza minimă și cota minimă. De asemenea, ține cont de faptul că anumite tipuri de pariuri nu sunt eligibile pentru această promoție!

Dacă încă nu ți-ai făcut cont la acest operator de jocuri de noroc online, îți recomandăm să arunci un ochi pe recenzia Casa Pariurilor. Vei descoperi acolo mai multe detalii despre gama de jocuri, bonusurile pe care le poți lua, tranzacții etc. Succes!