Lunea fără rulaj Winbet

Lunea fără rulaj Winbet

  iulie 18, 2023

Cum să-ți începi săptămâna mai bine decât cu Lunea fără rulaj Winbet? Acest cazino vine cu oportunitatea perfectă să lași grijile deoparte și să te înviorezi puțin într-o zi de luni. Și crede-ne când îți spunem că 500 rotiri gratuite Winbet își vor face treaba perfect în acest sens.

Deci dacă vrei să ai și tu o zi de luni ca la carte, atunci continuă să citești articolul nostru. Afli toate informațiile necesare despre revendicare și altele. Dar nu uita că pentru a putea beneficia de acest bonus va trebui ca mai întâi să fi trecut prin procesul de înregistrare Winbet. Și, de asemenea, să-ți fi verificat contul.

Ce trebuie să știi despre Lunea fără rulaj Winbet?

După cum îți poți da seama din numele ofertei, Lunea fără rulaj Winbet este o promoție acordată în ziua de luni jucătorilor ce au un cont deja verificat la cazino. Și nu este orice promoție! Este una care îți va oferi până la 500 de rotiri gratuite ca să te distrezi la o gamă variată de păcănele Winbet. Oferta include și un cod promoțional, așa că va trebui să fii atent să îl introduci și pe acesta pentru a putea primi cadoul din partea cazinoului. 

Atenție

Ce trebuie să mai menționăm despre Lunea fără rulaj Winbet este că se desfășoară într-o perioadă limitată de timp, adică între 10 și 31 iulie 2023.

Având în vedere că cele 500 de rotiri gratuite le vei primi pe etape și va trebui să aștepți puțin după fiecare etapă, ar fi cazul să te grăbești. Primești o grămadă de rotiri gratuite și acestea nu au rulaj, deci credem că este o ofertă care nu merită să fie ratată. 

Promoție luni Winbet – ce primești mai exact?

Lunea fără rulaj Winbet îți aduce 500 de rotiri gratuite. Doar că am menționat mai devreme că acestea vor fi oferite în etape. Așa că, hai să vedem câte rotiri gratuite vei primi în fiecare etapă, cât valorează o rotire gratuită și la ce jocuri le vei primi!

 1. 50 rotiri gratuite de 0,4 RON la Solar Queen;
 2. 100 rotiri gratuite de 0,4 RON la Buffalo Power: Hold and Win;
 3. 150 rotiri gratuite de 0,4 RON la Fruits Win: 10 Lines;
 4. 200 rotiri gratuite de 0,4 RON la Book del Sol: Multiplier.

După cum poți vedea, în fiecare serie de rotiri gratuite valoarea lor este de 0,4 RON și sunt oferite la diverse jocuri de la producătorul Playson. Fiecare serie de rundă gratuită va avea cerințele ei dar pe acestea le vei afla citind secțiunea următoare. Cert este că nu vor avea condiții de rulaj, deci asta e tot ce contează.

Cum iei 500 rotiri fără rulaj Winbet? 

Ca să iei rundele gratuite din Lunea fără rulaj Winbet, bineînțeles, trebuie să ai un cont verificat. Acesta ar fi primul și cel mai important pas. Dar după aceea urmează pașii care te vor conduce cu adevărat către aceste rotiri gratuite fără rulaj. Hai să vedem ce vei avea de făcut!

 1. Dai scroll până ajungi la caseta de mai sus. Apeși pe butonul din aceasta și vei ajunge direct pe site-ul cazinoului la oferta Lunea fără rulaj Winbet.
 2. Depui minim 50 RON și folosești codul promoțional FARARULAJ pentru a primi prima rundă de 50 de rotiri gratuite.
 3. După ce ai folosit rotirile gratuite primite anterior, poți depune încă 100 RON pentru a primi următoarea serie de 100 de rotiri gratuite.
 4. Dacă ai jucat și cele 100 de rotiri gratuite, acum poți depune 150 RON pentru a primi 150 de rotiri gratuite la un joc clasic.
 5. După ce ai folosit și ultima serie de rotiri gratuite, cazinoul îți oferă 200 de rotiri gratuite, dacă depui 200 RON. 

Alte detalii despre acest bonus fără rulaj Winbet

Deși suntem pe final, tot mai sunt câteva informații pe care ar trebui să ți le spunem și pe care ar trebui să le iei în considerare la Lunea fără rulaj Winbet. Uite la ce ne referim!

 • Cele 500 rotiri fără rulaj Winbet pe care le primești pot fi jucate în 2 zile de la activare.
 • Suma maximă pe care o vei putea retrage din această promoție este de 1000 RON.
 • Orice câștiguri obținute peste suma de 1000 RON vor fi anulate atunci când vei doriți să faci o retragere Winbet.
 • Nu poți avea activate mai multe oferte în același timp. Deci pentru a putea beneficia de rotirile gratuite din Lunea fără rulaj Winbet va trebui să te asiguri că nu ai altă ofertă activă.
 • Mai mult, această ofertă este disponibilă numai pentru clienții care nu au niciun fel de limitare temporară sau permanentă.

Concluzii

Cu o asemenea promoție ca Lunea fără rulaj Winbet presupunem că de abia aștepți să vină lunea următoare pentru a te putea bucura de rotirile gratuite. Doar faci câteva depuneri și te joci la cele mai spectaculoase jocuri de la Playson. Apoi retragi câștigurile fără a fi nevoie să îndeplinești condiții de rulaj. Dacă și ție îți sună la fel de bine cum ne sună nouă, atunci ce mai aștepți aștepți? Profită acum!