Luna Reducerilor Netbet

Luna Reducerilor NetBet 2023

11 ian. 2023

Sezonul friguros încă nu s-a terminat, dar nu-ți face griji, pentru că Luna Reducerilor Netbet este aici să te încălzească! Ianuarie vine cu forțe proaspete și cu oferte proaspete gata să te recompenseze pentru eforturile pe care le-ai depus anul trecut. Și ca să beneficiezi de cadourile pe care ți le oferă acest operator nici nu va trebui să faci prea multe. Dar mai multe despre asta vei vedea pe parcurs ce citești articolul. Deci, hai să vedem despre ce este vorba!

23 de premii în prima lună a lui 2023

Rotiri gratuite la păcănele

Timp de o lună, revendică zilnic surprizele pe care ți le-a pregătit cazinoul! Se anunță sute de rotiri gratuite la păcănele și cine știe ce alte cadouri de an nou.

Profită acum
jocpacanele noroc

Luna Reducerilor Netbet: ce e de știut?

Nu numai că ai avut parte de cadouri de Crăciun de la acest cazino, dar acum vin și cadourile din Luna Reducerilor Netbet. De pe 9 Ianuarie până pe 31 Ianuarie 2023 vei avea la dispoziție cadouri zilnice. Dar fii atent pentru că accesul la promoție este limitat la o singură participare. Adică doar în ziua în care îndeplinești cerințele de participare. Deci nu vei putea beneficia de mai multe cadouri consecutive.

Cu toate acestea, nu ai motiv de supărare, întrucât cadoul pe care îl vei primi va fi destul de generos ca să te poată mulțumi. Premiile vor consta numai în rotiri gratuite și vor fi acordate aleatoriu. Iar mai apoi, aceste runde gratuite le vei putea juca la unele din cele mai faimoase jocuri de păcănele, cum ar fi The Dog House Megaways gratis sau Shining Crown gratis. Și nu uita că te vei putea bucura de această ofertă chiar și de pe aplicația Netbet!

Cum participi la Reducerile Netbet?

În primul rând, ce trebuie să știi despre promoția Luna Reducerilor Netbet este că va fi valabilă la înregistrare. Deci, dacă nu ți-ai făcut până acum un cont la Netbet este perfect! Aceasta este oportunitatea perfectă de a intra în comunitatea cazinoului și de a primi și un bonus excelent pe lângă acel bonus de bun venit Netbet. Dar hai să îți explicăm care sunt mai exact pașii pe care îi vei avea de urmat!

Pasul 1

Dai click pe butonul din caseta de mai sus pe care scrie „Profită acum” și ajungi direct pe pagina cazinoului, unde va trebui să apeși pe cadoul zilei.

Pasul 2

O fereastră pop-up se va deschide și de acolo vei putea merge către procesul de înregistrare și, ulterior, de verificare a contului.

Pasul 3

Revendici cadoul din ziua respectivă sau, eventual, faci depunerea minimă de 50 sau 100 RON necesară pentru anumite cadouri.

Iarna Reducerilor Netbet: ce câștigi?

Acum a venit momentul să trecem la cel mai așteptat subiect, adică câștigurile din Luna Reducerilor Netbet. Hai să nu te mai ținem în suspans și să-ți spunem care sunt posibilele premii pe care le vei putea câștiga!

 • 150 Runde Gratuite la 50 RON depunere pentru The Dog House Megaways;
 • 300 Runde Gratuite la 100 RON depunere pentru Rich Wilde and the Book of Dead;
 • 250 Runde Gratuite pentru Rich Wilde and the Tome of Madness;
 • 350 Runde Gratuite pentru Bigger Bass Bonanza.

După cum vezi, vei avea diverse oportunități de a juca la niște păcănele super faimoase, cu tematici cât mai diferite, toate având o grafică superbă și oferind plăți pe măsură. Cam asta ar fi despre jocurile din oferta cu Reduceri de Iarnă Netbet. Totuși, mai sunt și câteva informații pe care trebuie să le afli despre rundele gratuite. Asta, în următoarea secțiune.

Alte detalii despre Luna Reducerilor NetBet

Ca orice promoție și Luna Reducerilor Netbet are câteva condiții de care ar trebui să ții cont dacă dorești să ai un parcurs lin la cazino. Din aceste condiții fac parte și câteva informații utile pe care le vei folosi atunci când utilizezi rotirile gratuite la păcănele. Iată ce ai de reținut!

 • În momentul revendicării rundelor gratuite, confirmi că ești de acord cu termenii și condițiile promoției și accepți să fii creditat.
 • Rundele gratuite vor fi creditate jucătorilor eligibili în termen de 72 de ore, adică 3 zile lucrătoare, de la completarea cerințelor de participare.
 • Tot despre rundele gratuite trebuie să știi că odată acreditate, acestea vor rămâne valide timp de 7 zile.
 • Ai grijă ca rotirile gratuite să fie folosite doar la jocul afișat în fereastra pop-up care a fost declanșată în momentul revendicării ofertei din ziua respectivă.
 • Valoarea minimă a unei rotiri gratuite depinde de fiecare joc în parte.
 • Câștigurile pe care le vei obține din rotirile gratuite primite vor fi creditate în balanța contului tău sub forma de bonus de îndată ce toate rotirile sunt epuizate.
 • Cerințele de rulaj sunt standard, de x40. 
 • Bonusul va fi valabil 3 zile de la data acordării acestuia. În cazul în care bonusul nu a fost utilizat sau cerințele de rulaj nu au fost îndeplinite, Acesta va fi retras automat din contul de jucător.
 • În urma efectuării rulajului pentru rotirile gratuite câștigul maxim pe care îl vei putea obține este de 300 RON.

Concluzii

Așadar, ce mai aștepți?! Fă-ți începutul de an mai frumos cu oferta Luna Reducerilor Netbet și ține-o așa în continuare! Nu strică niciodată să ai la dispoziție câteva rotiri gratuite în plus, mai ales când joci la aparate așa faine. Noi îți urăm succes de pe acum atât pentru luna ianuarie, cât și pentru restul anului!