Luna Fructelor Betano

Luna Fructelor Betano: distrează-te la păcănele cu fructe!

15 iul. 2021

Luna Fructelor te așteaptă la Betano

Este Luna Fructelor Betano în care poți câștiga premii și rotiri gratuite! Ai la dispoziție câteva săptămâni să joci toate jocurile de păcănele pe care le dorești și să participi la concurs. Operatorul te îmbie cu telefoane și învârtiri gratuite în cele mai populare jocuri ale verii.

În Luna Fructelor Betano nu trebuie decât să ai activitate în anumite jocuri din secțiunea specială a promoției pentru a intra în cursă. Te așteaptă la final un iPhone 12 Betano și mii de rotiri gratis care îți pot rotunji frumos veniturile. Nu-ți trebuie decât un dram de noroc și timp liber pentru distracție. Și să treci prin procesul Betano înregistrare, evident.

Oferta nu mai este valabilă.

Ofertă specială

Luna Fructelor la Betano

Participă acum la Luna Fructelor Betano și ai șansa la unul dintre cele 3 iPhone 12 sau 100.000 de rotiri gratuite! Apasă butonul de mai jos, apoi joacă păcănele și adună puncte pentru extragerea cea mare!

Profită acum
jocpacanele noroc

Luna Fructelor Betano: ce trebuie să știi

Promoția Luna Fructelor Betano are loc între 6 iulie – 1 august 2021 și va culmina cu o tragere la sorți. Trei norocoși se vor bucura de câte un telefon iPhone 12 și rotiri gratuite la jocuri de păcănele.

Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc pe 2 august 2021 la ora 16:00. Vor exista trei premii mari, care includ câte un telefon, și 97 de premii mici care constau în 1000 rotiri gratuite Betano Luna Fructelor.

Betano Luna Fructelor: pașii de revendicare

Vrei să afli cum poți participa la Luna Fructelor Betano? Structura promoției este simplă. La fiecare 10 lei pariați în perioada promoțională la jocurile din secțiunea specială primești un tichet. La extragere vor fi alese 100 din aceste numere. Dar, revenind la pașii concursului, iată ce trebuie să faci ca să ai o șansă la câștig:

Click pe „Profită acum”

Apeși butonul din caseta de mai sus. Acesta te va trimite în pagina promoției. De acolo, îți faci cont sau folosești contul existent pentru a te înscrie la promoție. Trebuie să apeși pe butonul „Înscrie-te acum” de pe pagina ofertei.

Joacă la păcănele

Mizezi 10 lei la unul sau mai multe din jocurile din secțiunea specială Betano Luna Fructelor pentru a primi un tichet.

Repetă

Repeți pasul cu numărul 2 pentru a aduna tichete. Faci câte pariuri vrei pentru mai multe șanse la extragere.

Jocurile la care poți paria pentru tichete sunt 20 Dazzling Hot, Shining Crown Betano, Sizzling Hot Deluxe, Sweet Bonanza și Fruit Shop Megaways. La fiecare 10 lei pe care îi pariezi ți se acordă un tichet. Poți strânge până la 100 de tichete într-o zi pentru competiție, iar totul se întâmplă în secțiunea Betano Casino.

Luna Fructelor Betano: cine poate participa

La Luna Fructelor Betano poate participa oricine a împlinit vârsta de 18 ani și are rezidență în țara noastră. Campania nu este limitată la conturi noi, deci și cele deja existente pot participa.

Totuși, este important ca pentru Betano Luna Fructelor să ai un cont validat și verificat. Adică, dacă îți faci acum cont pe site, treci cât mai repede prin procesul de validare KYC (Know Your Client). Ți se va cere să îți validezi identitatea prin urcarea unor copii după documente precum cartea de identitate.

Evident, mai ai nevoie și de cel puțin 10 lei în cont pentru a putea face un pariu minim la Betano Luna Fructelor.

Păcănele cu fructe Betano: ce poți câștiga

Cele mai importante sunt cele trei telefoane iPhone 12 pe care le vor câștiga primele trei numere extrase la tragerea la sorți Betano Luna Fructelor. Pe lângă aceste mari premii, să spunem, primele trei locuri mai beneficiază și de 1000 de rotiri gratuite.

Care sunt premiile Luna Fructelor Betano? Nu există surprize în ce privește acest aspect, căci din descrierea competiției afli exact ce te așteaptă. Vor exista trei premii mari și 97 de premii mai mici, ajungând la un total de 100 de câștigători.

În afara acestor extrageri iPhone Betano, te mai așteaptă 97 de premii mici care constau în 1000 de rotiri gratuite fiecare. Acestea pot fi jucate doar la jocul Shining Crown. Există și o limită a valorii, căci fiecare învârtire gratis are valoarea de 0,20 lei. Nu e rău, mai ales având în vedere că ai foarte multe șanse de câștig.

Luna Fructelor Betano: alte informații utile

Dacă îți place să joci la păcănele în timpul liber, Luna Fructelor Betano este o ofertă pe care nu o poți rata. Mai merită să știi și aceste lucruri despre promoție:

  • Rotirile gratuite au un termen de 7 zile de la acordarea pe cont pentru a fi rulate.
  • Fiecare participant poate câștiga maximum 100 de tichete în fiecare zi.
  • Pentru numărul de tichete deținute primești o notificare în fiecare săptămână.
  • Pentru antrenament sau pentru învățarea regulilor și simbolurilor specifice jocurilor, poți să le joci mai întâi gratis, în format demo. Găsești Sweet Bonanza demo pe Joc Păcănele, de exemplu.

Concluzii

Nu lăsa vara să treacă pe lângă tine și participă la Luna Fructelor Betano! Ai șansa de a câștiga unul din cele trei mari premii de câte un telefon iPhone 12, plus sute de premii cu rotiri gratuite. Totul cu o minimă investiție, dacă preferi să nu strângi sute de tichete în fiecare zi. Zeița Fortuna îți poate surâde când te aștepți mai puțin!