100.000 rotiri gratuite Betano

Ofertă cu 3 Iphone 12 și 100.000 Rotiri Gratuite Betano

11 iun. 2021

Luna Filmelor Betano

Ofertele se țin lanț la Betano! În acest articol, îți vom vom vorbi despre cele 100.000 rotiri gratuite Betano puse la bătaie. Să profiți de ele este foarte simplu și suntem siguri că te vei distra cu promoția inspirată din lumea filmelor!

Oferta de față este sub formă de tombolă, la care te înscrii dacă te distrezi cu păcănele. Extragerile îți pot aduce unul dintre cele 3 Iphone 12 și 100.000 rotiri gratuite Betano. Participă și tu la acțiune și revendică promoția dând click pe butonul „Profită acum”, din caseta de mai jos!

Oferta nu mai este valabilă.

Ofertă specială

Luna Filmelor Betano

Acum poți câștiga unul din cele 3 iPhone 12 sau 100.000 de rotiri gratuite! Tot ce trebuie să faci este să aduni puncte jucând la păcănelele inspirate din filme la Betano!

Profită acum
jocpacanele noroc

Dacă nu ai timp de stat în fața calculatorului și vrei ceva sigur și eficient, nimic mai simplu! Instalează Betano app pentru o experiență de top în jocurile de noroc online! Cu aceasta, poți juca de oriunde și oricând!

Oferta cu 3 Iphone 12 și 100.000 rotiri gratuite Betano: ce trebuie să știi?

Promoția 100.000 rotiri gratuite Betano are loc în perioada 1 iunie 2021 – 4 iulie 2021. Așadar, ai destul timp să te înscrii. Pe 5 iulie 2021, la ora 16:000, vor avea loc extragerile.

Modul de desfășurare al promoției cu 100.000 rotiri gratuite Betano este sub formă de tombolă. Acesta este modul prin care operatorul alege să-și premieze jucătorii de Luna Filmelor Betano. De asemenea, primele 3 locuri vor mai primi și câte un Iphone Betano, alături de câte 1.000 de rotiri gratuite. Următoarele bilete, locurile 4 – 100, vor primi câte 1.000 de rotiri gratuite fiecare.

Fiecare rundă gratuită are valoare de 0,80 RON și toate 1.000 trebuie jucate în cel mult 7 zile. Așadar, vei avea parte de multă distracție în săptămână de după 5 iulie! Acestea sunt disponibile la unul dintre cele mai spectaculoase păcănele: Peaky Blinders de la Pragmatic Play.

Cum poți câștiga un Iphone Betano sau 100.000 rotiri gratuite Betano?

Pașii prin care poți primi 100.000 rotiri gratuite Betano sau un Betano Iphone sunt foarte simpli. De fapt, procesul este unul distractiv, pentru că vei avea șansa să te joci.

Click pe „Profită acum”

Pentru a participa la promoție, ai nevoie de un cont. Așadar, înregistrează-te la Betano, dacă nu ai făcut-o deja! Procesul este unul foarte simplu și durează numai câteva minute. Poți începe chiar din pagina aacestui artiol, cu butonul „Profită acum”, din caseta de mai sus.

Alege-ți jocul preferat

Accesează secțiunea „Luna Filmelor” din categoria Vegas. Jocurile eligibile pentru oferta Betano 100.000 rotiri gratuite sunt: Narcos, Vikings, Friends, Jumanji, Conan și Peaky Blinders.

Joacă-te la păcănele

Ultimul pas este jocul în sine. Vei aduna puncte rotind rolele la fel ca până acum. Fiecare 10 lei îți vor aduce un punct. Distrează-te cu unele dintre cele mai spectaculoase jocuri!

După cum poți să vezi foarte ușor, modul de participare la oferta Iphone Betano este extrem de simplu. Trebuie doar să ai un cont valid, bani pe el și să te joci doar aceste jocuri menționate. După aceea, ești înscris automat la oferta de 100.000 rotiri gratuite Betano.

Vei primi câte un tichet la fiecare 10 RON pariați la unul sau mai multe jocuri din Luna Filmelor. Dacă vrei să îți crești șansele pentru un Betano Iphone, atunci este indicat să obții mai multe tichete. Ai și unde să te joci, având în vedere că sunt eligibile printre cele mai spectaculoase păcănele Betano. Acestea sunt create de furnizori renumiți precum SG Digital, NetEnt și Pragmatic Play.

Alte informații despre promoția Betano: 3 Iphone sau 100.000 free spins

Sunt mai multe lucruri pe care trebuie să le ai în vedere la promoția de 100.000 rotiri gratuite Betano. Este important să ții seamă de ele pentru a nu avea surprize neplăcute.

  • Poți câștiga maxim 100 de tichete pe zi.
  • În fiecare săptămână, operatorul îți va comunica numărul de tichete acumulat.
  • Valoarea unui Iphone Betano este undeva la 1.100 EURO.
  • Câștigătorii vor fi contactați prin email sau telefon în ziua de după extragere.
  • Dacă un câștigător nu poate fi contactat în cel mult 48 de ore, acesta va pierde premiul.
  • În cazul rotirilor gratuite, se vor aplica Termene și Condiții generale pentru acordarea bonusurilor.
  • Extragerea pentru 100.000 rotiri gratuite Betano va avea loc prin intermediul site-ului tragerilasorti.ro.

Concluzii

După cum observi, poți câștiga un Iphone Betano sau 100.000 rotiri gratuite Betano într-un mod foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să te distrezi cu jocuri spectaculoase, inspirate din serialele tale preferate. Dacă nu știi foarte multe despre acest operator și nu ești convins de ce are să ofere, avem soluția! Citește recenzia Betano pentru a afla mai multe!

Ofertă specială

Luna Filmelor Betano

Acum poți câștiga unul din cele 3 iPhone 12 sau 100.000 de rotiri gratuite! Tot ce trebuie să faci este să aduni puncte jucând la păcănelele inspirate din filme la Betano!

Profită acum
jocpacanele noroc