lucky lady charm deluxe

Lucky Lady Charm Deluxe – norocul e fermecător

30 iul. 2017

Lucky Lady Charm Deluxe este un joc de pacanele online clasic, în care norocul se tot plimbă printre simboluri și aduce câștiguri. Citește în continuare pentru a afla care sunt atuurile acestui joc atât de îndrăgit!

Lucky Lady Charm Deluxe online este varianta îmbunătățită a originalului și aduce o întreagă serie de elemente speciale.

Câștig de 1500 de euro la Lucky Lady Charm Deluxe online

De curând, o jucătoare norocoasă a prins un câștig de 1500 de euro la jocul de pacanele online. Jucătoarea a prins runda bonus și a ajuns să joace 45 de runde gratis. În timpul rundei bonus aceasta a prins 5 simboluri de glob de cristal și a reușit astfel să ajungă la 1500 de euro. Îți imaginezi cât de bucuroasă a fost, mai ales pentru că pornise cu 5 euro.

Runda bonus cu rotiri gratuite din Lucky Lady Charm Deluxe online este una din cele mai profitabile.

Pe Joc Pacanele afli totul despre jocurile tale preferate!

lucky lady charm deluxe online

Lucky Lady Charm Deluxe online este un joc de pacanele online care la prima vedere poate părea simplu, dar acesta aduce foarte multe surprize.

PovesteaStructuraLinii de platăPayoutSimboluriRunda bonus
Personajul principal din Lucky Lady Charm Deluxe online este o femeie blondă care pare să fie o ghicitoare. Aceasta se folosește de un glob de cristal, trifoi și potcoave pentru a atrage norocul de partea noastră. Întrucât câștigurile sunt destul de frecvente, aceasta chiar pare să reușească.
Jocul are 5 role și 3 rânduri. Grafica este ceva mai bună decât în varianta originală. Simbolurile sunt parcă desenate mai clar și au mai multe detalii. Interfața pare să ne pună în fața unui joc de aparat, putând vedea butoanele și rolele exact la fel ca și cum ne-am afla într-o sală de jocuri. Coloana sonoră este una clasică. Sunetul poate fi și oprit, în cazul în care vrei să asculți altceva în timp ce joci sau ai nevoie să joci în liniște.
Liniile de plată reprezintă  una din principalele diferențe față de versiunea originală. Astfel, în cazul de față există 10 linii ajustabile. Putem alege pe câte linii vrem să jucăm și putem regla în foarte mare detaliu valoarea mizelor pe fiecare rotire. Exersează la jocuri Lucky Lady Charm Deluxe gratis!
Rata de câștig a acestui joc este mai mult decât atractivă, atingând un procent de 97%. Monedele au valori între 0.04 și 4 și poți paria între 0.40 și 40 de credite pe fiecare rotire.
Simbolurile din Lucky Lady Charm Deluxe au o valoare foarte mare. Pentru 5 simboluri de același tip câștigi de 25 de ori valoarea pariului, putând ajunge însă și până la 75 de ori sau chiar 900 de ori. Printre simboluri vei găsi trifoi, monede, buburuze, potcoave, simboluri de cărți de joc, un glob de cristal și chiar pe femeia norocoasă care e personajul principal. Femeia este simbolul wild și poate înlocui alte simboluri pentru a completa linii de câștig. Globul de cristal este simbolul scatter și activează runda bonus. Runda bonus se declanșează atunci când apar cel puțin 3 simboluri de glob. Fiecare câștig poate fi pariat pentru a fi dublat. În cazul în care vrei acest lucru, trebuie să ghicești culoarea unei cărți. Dacă nimerești culoarea, câștigul este dublat. Dacă nu, l-ai pierdut.
Runda bonus a jocului este și atracția sa principală. Deși se înregistrează câștiguri bune și în jocul de bază, cele din runda bonus sunt considerabil mai mari. În plus, câștigurile înregistrate sunt triplate. Dacă în timpul rundei bonus mai prinzi 3 globuri de cristal, rotirile gratuite se multiplică. Au fost cazuri în care jucătorii au prins premii chiar și de 2700 de ori mai mari decât pariul plasat. Lucky Lady Charm Deluxe este cu siguranță un joc de pacanele online foarte norocos, la care poți câștiga enorm. Convinge-te și tu la jocuri Lucky Lady Charm Deluxe gratis!

Trucuri la Lucky Charm Deluxe online

Iată o serie de elemente utile pe care să le ai în vedere când joci:

Runda bonus e scopulValoarea pariului nu influențează câștigulRăbdarea și bugetul sunt cheiaAlternative
Secretul câștigurilor foarte mari la acest joc este runda bonus. Aceasta nu apare totuși la tot pasul. E util să îți faci un scop din distribuirea eficientă a bugetului, astfel încât să rămâi cât mai mult în joc, cu șanse la runda bonus.
E posibil să auzi că pariurile mai mari îți aduc mai multe șanse de câștig. Acest lucru este fals. Șansele sunt egale, indiferent de valoarea pariului. E adevărat însă că valoarea câștigului e proporțională cu cea a pariului.
Lucky Lady Charm Deluxe este un joc care plătește bine, dar are nevoie de timp. Câștigurile mari se prind după ceva rotiri. Bineînțeles, norocul este mereu cel care face legea, dar e bine să ai așteptări realiste. Cheia jocului e să poți rezista mai multe runde. Alege cu grijă valoarea pariurilor și nu arunca mize impulsiv. Cu răbdare și niște calcule simple vei ajunge să joci pentru mai mult timp și vei strânge mai multe câștiguri.
Lucky Lady Charm Deluxe este un joc de pacanele online de la Novomatic. Dacă îți plac jocurile clasice, probabil că îți vor plăcea și Book of Ra, Book of Ra Deluxe, Sizzling Hot sau Dolphin Pearl. Dacă vrei un joc cu temă clasică, dar grafică mai complexă, încearcă Starburst, Twin Spin, Golden Sevens sau Burning Hot. Jocurile noi sunt mai interactive și au fel de fel de elemente speciale. Cert este că ai la dispoziție sute de jocuri din care să alegi. Nu te vei plictisi niciodată.

Articolele din seria :