joc de pacanele

Locații exotice și câștiguri într-un joc de pacanele

Genul fantastic este unul dintre cele mai populare genuri, atât în filme, seriale sau cărți, cât și într-un joc pacanele online. În plus, atunci când acțiunea jocului de pacanele se desfășoară într-o locație exotică, fantastică, și cu pericole la tot pasul, aceasta adaugă un plus de adrenalină și emoție, mai ales când aștepți să vezi ce combinații câștigătoare îți apar pe role. Așa că dacă ești în căutarea unui joc de pacanele care să te țină cu sufletul la gură și să îți aducă mulți bani reali, noi îți recomandăm jocul de noroc Temple Quest. Este numai bun pentru vară, să te răcorești puțin și să descoperi o destinație nouă.

Descoperă civilizația aztecă cu jocul online Temple Quest

Temple Quest este un joc de pacanele standard, cu 5 role, 4 rânduri și 40 de linii de plată. Elementul care îl scoate în evidență este faptul că are loc în Imperiul Aztec. O să descoperi acest lucru prin simbolurile cu speciale din jocul pacanele. În plus, din punct de vedere vizual și audio se află în deplină armonie. Teritoriul aztec te va fascina cu siguranță și te va duce cu gândul la o lume demult apusă. Simbolul Wild din jocul de pacanele Temple Quest este chiar logoul Wild. Ca și în restul jocurilor online, simbolul Wild îți plătește cele mai bune combinații câștigătoare posibile. Alte simboluri care îți vor aduce mai mulți bani sunt: masca, păsările și safirul. Oricând vei face o combinație cu aceste simboluri pe role, clar va fi una câștigătoare! Poporul aztec este destul de darnic din fire, așa că o să ai parte de multe premii cu Temple Quest. După cum îi spune și numele, acest joc de pacanele este un joc de aventură, dar într-o lume fantastică: Imperiul Aztec din Mezoamerica. Elementul principal din jocul online de pacanele Temple Quest sunt simbolurile uriașe de pe role. Acestea ajung să ocupe 2, 3 sau chiar 4 role și funcționează pe post de simboluri individuale. În plus, câștigurile din urma simboluri uriașe sunt mult mai mari. Partea bună este că poți forma diverse combinații câștigătoare, inclusiv și cu alte simboluri din jocul casino.

Simboluri uriașe și bonusuri cu multiplicatori

Să vedem ce funcții bonus ai în jocul de pacanele Temple Quest. În primul rând, runda bonus de rotiri gratuite. Aceasta este declanșată atunci când un simbol uriaș cu logoul Free Spins apare pe role. Pentru fiecare poziție ocupată de acest simbol, o să primești câte o rotire gratis. Așa că, având în vedere că un simbol uriaș ocupă o suprafață de 2 x 2, 3 x 3 sau 4 x 4, aceasta înseamnă că poți câștiga până la 16 rotiri gratuite. Pe scurt, 4 role și 4 rânduri ocupate cu simbolul Free Spins te premiază cu 16 rotiri gratis în Temple Quest. Rolele care nu sunt ocupate cu acest simbol vor avea simboluri normale în timpul rotirilor gratuite. În al doilea rând, altă funcție bonus care îți va aduce câștiguri mari este Treasure Temple. Această funcție este declanșată de simbolul uriaș cu prințesa aztecă. Pentru fiecare poziție ocupată de simbolul uriaș vei primi o cheie. La fel ca și în cazul rotirilor gratuite, poți câștiga până la 16 chei care acționează pe post de multiplicatori. Astfel, îți poți multiplica câștigurile din joc de la 40 de ori până la 4 000 de ori. În al treilea rând, poți activa funcția bonus The Chest of Fortune, tot prin intermediul unui simbol uriaș. Ca și în cazul anterior, ai oportunitatea să îți multiplici câștigurile de pe o linie de plată de la 80 de ori până la 20 000 de ori. Descoperă mai multe jocuri de noroc cu destinații exotice pe Joc Pacanele!