jocuri cu păcănele online

Leul, regele savanei, în jocuri cu păcănele

În jocuri cu păcănele o să descoperi tot felul de animale, iar printre cele mai populare se numără și regele savanei africane, leul. Sunt câte jocuri de păcănele în care continentul african joacă un rol central, iar poveștile care au stat la baza păcănelelor sunt incredibil de fascinante. Cea mai comună temă în majoritatea jocurilor cu păcănele este aventura într-un safari. Dar sunt totuși câteva jocuri online în care leul, acel rege al junglei, este personajul principal. Printre aceste jocuri se numără Lion’s Pride de la Microgaming și White King de la Playtech. Vei descoperi mai departe ce funcții bonus au, ce premii îți pot aduce și unde le poți juca online. În general, jocurile cu păcănele cu lei îți oferă unele dintre cele mai mari câștiguri dintr-un casino online. În plus, multe dintre aceste jocuri sunt excepționale din punct de vedere grafic.

Descoperă savana africană cu jocul cu păcănele Lion’s Pride

Primul joc cu păcănele, Lion’s Pride, este format din 100 de linii de plată, 5 role și 3 rânduri. Partea bună este că poți nimeri combinații câștigătoare mult mai des decât te aștepți. Astfel, simbolurile care îți aduc cele mai mari premii sunt leul, leoaica și puiul de leu. De-asemenea, poți face și combinații mixte cu leul și leoaica, ceea ce înseamnă că ai mai multe șanse de câștig la jocuri cu păcănele online. Nuanțele de culori din jocul de păcănele Lion’s Pride sunt asortate până la ultimul detaliu: simbolurile cu cărți de joc sunt colorate într-un maro care se potrivește la fix cu blana leilor. Când vine vorba de simboluri, masca africană este un simbol Scatter, în timp ce logoul jocului Lion’s Pride este un simbol Wild. Dacă îți plac jocurile cu păcănele cu animații interactive, atunci garantat vei iubi jocul Lion’s Pride. Fii gata să auzi răgetul leului! 3 sau mai multe simboluri Scatter îți vor aduce 25 de rotiri gratuite, care pot fi redeclanșate pe parcursul jocului. În plus, vei primi și multiplicatori care îți pot mări câștigurile de până la 10 ori. Aceștia sunt acordați aleatoriu, după fiecare rotire a rolelor. Lion’s Pride este un joc de păcănele care nu te va dezamăgi.

Încearcă aici un joc cu jackpot din gama noastră de jocuri cu păcănele online!

Regele junglei îți oferă premii mari în White King

Al doilea joc este White King, în care cel mai special simbol este un leu alb. Pe cât de rar este în viața reală, pe atât de rar este și la păcănele online. Jocul este format din 5 role, 4 rânduri și 40 de linii de plată, și este destinat mai mult jucătorilor cărora le place riscul. Simbolurile care îți formează cele mai profitabile combinații câștigătoare sunt coroana, leoaica și puiul de leu. Ca și în jocul anterior, Lion’s Pride, simbolurile care îți plătesc cel mai puțin sunt cele cu cărți de joc. Leul alb este un simbol Wild, care apare pe toate rolele. În schimb, logoul White King este un simbol Scatter și apare pe rolele 2, 3 și 4 din jocuri cu păcănele online. Atunci când apare pe toate aceste role, într-o singură rotire, o să declanșeze runda bonus de rotiri gratuite Majestic Night și o să îți tripleze câștigurile din jocul de păcănele. Cea mai interesantă parte? În timpul acestei runde bonus, imaginea de pe fundal cu savana se va schimba și va trece de la zi la noapte. O să primești doar 5 rotiri gratis, însă și mai multe simboluri cu leul alb. Astfel, o să ai ocazia să faci combinații câștigătoare mai bune cu simboluri Wild. Descoperă lumea fascinantă a regelui junglei cu jocuri cu păcănele online, Lion’s Pride și White King.