legende urbane despre castiguri la jocuri cu pacanele

Legende urbane despre câştigurile la jocuri cu pacanele

Unele dintre cele mai răspândite forme de distracţie şi de încercare a norocului în zilele noastre sunt reprezentate de celebrele jocuri cu pacanele. Indiferent că alegem să jucăm la jocuri cu pacanele de tip 777 sau la cele cu combinaţii de fructe, toate promit câştiguri fabuloase, atrăgând ca un magnet jucătorii.

Legende urbane despre câștigurile la păcănele

Nu este mai puţin adevărat că aceste jocuri pun la încercare imaginaţia jucătorilor înrăiţi, în goana lor după câştiguri imediate şi cu efort puţin. În toată această vâltoare, au apărut şi numeroase legende urbane despre cum poţi să câştigi la jocuri cu pacanele chiar şi fără să beneficiezi de noroc cu carul, cum se spune. Astfel, pe piaţă circulă diferite mituri despre cum poţi înşela fie vigilenţa calculatorului, fie să dai peste cap algoritmul programului de jocuri cu pacanele, astfel încât pe ecran să îţi apară doar combinaţii câştigătoare.

Poţi ghici dublajele?

Cele mai răspândite astfel de mituri se referă la tipurile de jocuri cu pacanele cu dublaje. Acestea îţi oferă o linie de câştig sau o combinaţie câştigătoare din mai multe simboluri, pe care, mai apoi, îţi dau posibilitatea să o dublezi. Acest tip de jocuri cu pacanele sunt practic urmaşele celebrelor aparate de poker electronic, prin care aveai posibilitatea să ghiceşti o carte mică sau mare, fie să mizezi pe culoarea roşie sau neagră. Aici aveam de a face cu celebrele „tablouri” din dublaje, unde, în funcţie de miză şi de numărul de dublaje efectuate, puteai atinge un premiu substanţial, reprezentând puncte de credit cu multe zerouri în coadă.

Cam acelaşi principiu îl întâlnim şi la jocuri cu pacanele de tip sloturi, unde în afară de combinaţia câştigătoare afişată pe ecran putem alege să ne dublăm suma astfel câştigată. În fond, este la latitudinea noastră dacă dublăm sau nu suma, putând totodată să optăm pentru plasarea sumei în casă şi transformarea ei în credit.

Metoda caietului cu notiţe

Cum rămâne însă cu înşelarea vigilenţei calculatorului la jocuri de pacanele?

Ei bine, unul dintre cele mai răspândite mituri în acest sens vorbeşte despre notarea simbolurilor apărute pe ecran atunci când execuţi dublajele. Este o metodă neverificată ştiinţific şi nici măcar teoretic, întrucât pacanelele nu oferă aceleaşi combinaţii de culori şi de simboluri, decât rare ori și nu în forma completă pe care am notat-o la un moment dat. Prin urmare, dacă ne gândim că putem sta în faţa calculatorului cu un caiet de pe care să repetăm în mod mecanic dublajele, s-ar putea să avem o surpriză neplăcută şi să pierdem atunci când ne aşteptăm mai puţin.

Câte persoane pot câştiga la acelaşi joc?

O altă legendă spune că dacă investeşti bani într-un joc de la care cineva tocmai a ridicat câştiguri fabuloase ori s-a prins un jackpot, nu mai ai nicio şansă la câştig. Nimic mai fals, întrucât la jocuri cu pacanele nu există nicio regulă scrisă în acest sens, iar algoritmii după care acestea funcţionează nu iau în calcul un anumit câştig, la un interval prestabilit. Prin urmare, dacă o persoană a scos bani frumoşi de la jocuri cu pacanele, nu însemnă nicidecum că site-ul respectivului cazinou a „obosit” iar tu nu mai ai nicio şansă.

Numărul jucătorilor online nu este limitat şi nici câştigurile. Prin urmare, sfatul nostru este să nu vă încredeţi în legende la jocuri cu pacanele, ci pe noroc, atenţie şi intuiţie.