Legacy of Neon Coin Mr Bit

Legacy of Neon Coin Mr Bit – ofertă cu rotiri gratis zilnic

24 iun. 2022

Sperăm că ești gata pentru Legacy of Neon Coin Mr Bit, cea mai tare ofertă actuală! Te vei putea bucura de un pachet plin de beneficii în fiecare zi. Apoi, cu premiile câștigate poți să câștigi în continuare la multitudinea de păcănele Mr Bit!

Sunt mii de jocuri de încercat, deci nici nu vei avea timp să te plictisești. Totuși, ca să poți beneficia de premiile zilnice din oferta Mr Bit Legacy of Neon Coin și de catalogul de păcănele al cazinoului trebuie să-ți faci cont. Dacă încă nu te-ai înregistrat poți apăsa pe butonul „Profită acum” din caseta de mai jos și vei revendica și bonusul pentru noi jucători numaidecât.
Bonus de bun venit

Până la 5000 RON + 500 Rotiri Gratuite

Legacy of Neon Coin Mr Bit – detalii despre promoție

După cum spuneam și mai devreme, Legacy of Neon Coin Mr Bit este o ofertă zilnică. Ea se va desfășura în perioada 24 iunie – 4 iulie, iar tu poți lua câștiga în fiecare zi. Este o perioadă relativ scurtă, dar încărcată cu premii desăvârșite. Dacă ții cont de asta și arunci un ochi pe site-ul operatorului vei observa că această promoție cu rotiri Mr Bit merită toată atenția. 

Premiile din oferta cu rotiri zilnice Mr Bit

În promoția Legacy of Neon Coin Mr Bit ai șansa să primești fie 20 sau 40 rotiri în funcție de zi și de joc. Fiecărei zi îi este atribuită o anumită păcănea. Iată câteva exemple!

 • Pe 24 iunie vei primi 20 rotiri la Cash Bonanza;
 • Pe 27 iunie vei primi 40 rotiri Mr Bit la Cowboys Gold;
 • Pe 29 iunie vei primi 40 rotiri gratuite la Eye of the Storm;
 • Pe 2 iulie vei primi 20 rotiri gratuite la Gates of Valhalla.

Acestea sunt numai câteva exemple din cadrul ofertei Legacy of Neon Coin Mr Bit pe care le poți accesa. În funcție de numărul de rotiri gratuite pe care le primești într-o zi valoarea lor poate varia de la 0,40 RON fiecare la 0,80 RON fiecare. De asemenea, mai sunt și alte păcănele la care va trebui să joci, cum ar fi Amazing Money Machine. 

Poți încerca și la noi păcănele asemănătoare cu cele de pe lista Legacy of Neon Coin Mr Bit, precum Sweet Bonanza gratis sau Wild West Gold demo

Cum profiți de Legacy of Neon Coin Mr Bit?

Pentru a putea beneficia de premiile din oferta Legacy of Neon Coin Mr Bit trebuie neapărat să ai un cont la acest casino. Procesul de înregistrare Mr Bit nu este unul greu, trebuie să urmezi doar câțiva pași! Odată ce te-ai înregistrat, mai ai de făcut următoarele:

Intri în cont

Pentru început, trebuie să te loghezi. Mai exact, asigură-te că ai intrat în contul tău, folosind numele și parola alese. După, intră în pagina de promoții și alege Legacy of Neon Coin Mr Bit.

Faci o depunere

Apoi, ca să iei rotirile din ziua respectivă, va trebui să depui minim 60 RON. Astfel, vei primi automat free spin-urile cu numărul și valoarea din acea zi.

Repeți

Pasul 3 e despre distracție! De acum, tot ce trebuie să faci e să joci rundele gratis primite și să repeți totul în următoarea zi, dacă ți-a plăcut. Poți face asta zilnic, pe perioada promoției.

Cam aceștia ar fi pașii pe care trebuie să-i faci pentru revendicarea ofertei cu rotiri la păcănele Mr Bit. Dacă ești atent și vei face totul ca la carte nu ar trebui să întâmpini probleme, bucurându-te de ofertă liniștit. 

Oferta cu Mr Bit rotiri zilnice – reguli

Deși promoția Legacy of Neon Coin Mr Bit e destul de ușor de revendicat, aceasta are și câteva reguli ce trebuie respectate. Dacă le încalci, șansele sunt foarte mari ca tu să nu mai beneficiezi de rotirile gratuite și nici câștigurile obținute din ele. Deci, fii atent la următoarele:

 • Trebuie să faci o depunere relevantă de fiecare dată, adică în fiecare zi când accesezi oferta;
 • Odată ce ai luat rotirile, trebuie să le consumi și să îndeplinești rualjul înainte de a activa altele;
 • Depozitul minim pentru activarea promoției Legacy of Neon Coin Mr Bit va trebui să fie de 60 RON;
 • Va trebui să respecți cerințele de rulaj, care sunt de 12x pentru depunere și bonus;
 • Rulajul bonusului se face în termen de maxim 7 zile;
 • Pariul maxim pe care îl vei putea face pe rotire, pentru a îndeplini rulajul, este de 20 RON;
 • Fii atent, deoarece trebuie să te încadrezi până în data de 4 iulie, ora 23:59 UTC.

Dacă vei respecta toate regulile promoției Legacy of Neon Coin Mr Bit, cu siguranță te vei distra la maxim. Te vei bucura de bonusuri, dar și de păcănelele din promoție, ce vin cu tot felul de tematici și surprize. 

Concluzii

Tot ce-ți mai putem spune este să profiți de Legacy of Neon Coin Mr Bit, deoarece nu vei regreta! Ai șansa să intri în lumea cazinoului cyberpunk, unde vei avea 11 zile la dispoziție să explorezi tot felul de păcănele noi. Și odată ce te înregsitrezi, vei putea profita de o mulțime de alte promoții Mr Bit, ce te vor încânta la fel de tare ca cea de azi. Distracție plăcută în noua aventură!