slot pacanele

Jocuri slot pacanele online cu payout mare la Winmasters

31 oct. 2017

Jocurile de pacanele online sunt foarte profitabile, dar poți profita cu atât mai mult de pe urma lor dacă le alegi pe cele cu payout mare. Astăzi îți arătăm ce jocuri slot pacanele cu rată mare câștig găsești la Winmasters!

Winmasters – sute de jocuri slot pacanele

Winmasters este cazinoul online cu una din cele mai mari oferte de jocuri de pacanele. Existând sute de opțiuni, nu e de mirare că printre acestea se găsesc și jocuri dintre cele mai profitabile. Winmasters are jocuri de la Microgaming, iSoftBet, Play n Go și Evolution Gaming. Jocurile sunt astfel foarte variate și reușesc să aducă un divertisment amplu, pe placul fiecăruia. Recomandăm cu încredere Wimasters jucătorilor noștri!

Înainte de a te înscrie la Winmasters, trebuie să știi că pe Joc Pacanele găsești un bonus exclusiv. Doar dacă urmezi link-urile și butoanele de pe site-ul nostru beneficiezi de 50 de rotiri gratuite la bonusul de 100% la depozit. Depui 100 RON și joci de fapt de 200 RON. În plus, primești și 50 de rotiri gratis la pacanele online, așa că joci mult mai mult decât dacă ai face o depunere simplă. Profită și tu de bonus și ieși în câștig!

Ce pacanele online cu rată mare de câștig poți juca la Winmasters

La pacanele online ai în general mult mai multe șanse de câștig, iar la Winmasters găsești chiar unele dintre cele mai profitabile opțiuni.

Breakaway

Breakaway este un joc slot pacanele de la Microgaming, inspirat din hochei. Jocul are un payout de 97% și este foarte animat, redând o atmosferă veselă și energică pe ecran.  Sportul este o temă foarte ofertantă, iar în cazul de față este exploatată pe deplin.

Jocul are 5 role și 243 de linii de plată. Simbolurile includ o arenă de hochei, măști de hochei, patine, bețe, pucuri și alte simboluri specifice acestui sport. Simbolurile au animații și sunt foarte interactive.

Jocul are destul de multe elemente speciale, găsind simboluri wild, scatter, rotiri gratuite și multiplicatori.

Logo-ul jocului joacă rolul de simbol wild extensibil și poate înlocui alte simboluri pentru a forma câștiguri. Pucul este simbol scatter și în același timp simbolul cel mai valoros. 5 astfel de simboluri aduc jackpot-ul de 125000 de monede.

Un element special foarte interesant în acest slot pacanele este funcția Random Smashing Wild. Aceasta se declanșează aleatoriu și poate transforma rola din mijloc într-una complet wild.

O altă funcție atractivă este cea Rolling Reels. Aceasta funcționează ca un câștig în cascadă. Astfel, atunci când se înregistrează un câștig, simbolurile care îl formează dispar și sunt înlocuite imediat de altele. În acest fel, simbolurile noi pot genera alte câștiguri și tot așa.

Elementul special principal este însă runda bonus. 3 sau mai multe pucuri aduc runda bonus cu rotiri gratuite și multiplicatori. Poți primi astfel până la 25 de rotiri gratuite, însoțite de multiplicatori până la 10x.

Joacă și tu Break Away și vezi la ce scor ajungi!

Immortal Romance

Immortal Romance este un joc de pacanele online care face furori în multe cazinouri din întreaga lume. Motivul este simplu: are un payout de 96.8% și aduce câștiguri generoase. Jocul este creat tot de Microgaming și are o temă cu vampiri. Immortal Romance are 243 de linii de plată și are o variație medie spre mare.

Dacă îți plac filmele și serialele cu vampiri, îți va plăcea cu siguranță și acest joc slot pacanele.  Simbolurile și personajele includ doi vampire, o vrăjitoare, o femeie misterioasă și alte simboluri în același stil.

Simbolul wild este reprezentat de logo-ul jocului. Acesta poate înlocui alte simboluri, cu excepția mânerului auriu de ușă are joacă rolul de simbol scatter.

Există și o funcție wild specială, care face mai multe role să se acopere de simboluri wild și să aducă astfel mai multe câștiguri.

Jocul de pacanele online are și o rundă bonus, care se declanșează atunci când prinzi cel puțin 3 simboluri scatter. Runda îți aduce 10 rotiri gratuite cu un multiplicator de 5x. Rotirile pot fi și suplimentate în cazul în care mai prinzi alte 3 simboluri scatter.

Pe măsură ce prinzi mai multe runde bonus, cresc și beneficiile tale. Începând cu runda 5 și până la runda 9, jocul se schimbă. Astfel, primești 15 rotiri gratuite și funcția liliac care îți aduce multiplicatori de până la 6x.

Jocul de slot pacanele se schimbă din nou între rundele cu numărul 10 și 14. Primești aici 20 de rotiri gratuite cu multiplicator 5x, în timpul cărora se activează și câștiguri în cascadă (simbolurile câștigătoare dispar și fac altora pentru a genera câștiguri în lanț).

Nu în ultimul rând, există și o rundă cu 25 de rotiri gartuite. În timpul acestora, dacă apare simbolul wild cu vrejuri pe rola 3, primești simboluri în mod aleatoriu mai multe simboluri wild care să tea jute să formezi câștiguri.

Cert este că rundele bonus din Immortal Romance plătesc foarte bine și sunt de-a dreptul profitabile. Intră și tu în povestea plină de mister și adună câștiguri de top!

Tower Quest

Tower Quest este unul din cele mai complexe și mai captivante jocuri slot pacanele. Jocul are un payout de 96.24% și o serie întreagă de runde bonus cu speciale. Tower Quest este un joc cu temă SF, care amintește ca grafică și poveste cu Stăpânul Inelelor. Jocul este creat de Play N Go și merită jucat măcar o dată, pentru a experimenta interactivitatea sa și plățile foarte bune.

Bonusul la Winmasters de pe Joc Pacanele îți aduce 50 de rotiri gratuite la Tower Quest, așa că te poți bucura pe deplin de acest joc gratis.

Simbolurile din Tower Quest includ dragoni, elfi, spiriduși, poțiuni și multe alte element din aceeași categorie. Coloana sonoră este în același timp foarte captivantă. Întreg jocul este o adevărată experiență.

Elementele speciale principale sunt poțiunile albastre și roșii. Fiecare dintre acestea generează 3 tipuri diferite de simboluri wild extensibile și bonusuri.

Poțiunile sunt progresive, adică pot evolua pentru a ajunge la diferite niveluri. Fiecare poțiune are 3 niveluri. Poți opta de fiecare dată dacă vrei să beneficiezi de funcțiile unui anumit nivel sau să aștepți formarea unuia superior.

Atunci când prinzi 10 poțiuni roșii, poți profita direct de 5 rotiri gratuite cu multiplicator 3x, ori poți aștepta pentru 20 de poțiuni. 20 de poțiuni îți aduce 5 rotiri gratuite cu două simboluri wild extra. Nu în ultimul rând, 30 de poțiuni roșii își aduc 5 rotiri gratuite cu un simbol nou care apare la fiecare rotire. Acesta rămâne în aceeași poziție și ajută astfel la generarea de câștiguri.

Poțiunile albastre funcționează diferit. 10 poțiuni de acest tip îți aduc o rotire gratuită în timpul căreia rola din mijloc este complet wild. 20 de poțiuni îți aduc o rotire în care toți monștrii și elfii sunt wild. 30 de poțiuni îți aduc o rotire în timpul căreia rolele 1, 3 și 5 sunt complet wild.

Tower Quest este un joc de pacanele online pe bani reali cu 20 de linii de plată fixe. Atât jucătorii cu bugete mici, cât și cei cu bugete mai generoase vor găsi însă soluții atractive pentru plasarea pariurilor.

Vrăjitorul care apare pe rolele 1, 3 și 5 aduce runda bonus specială. În timpul acesteia trebuie să îți alegi un luptător care să te reprezinte în bătălia împotriva vrăjitorului. Bătălia se dă într-un joc de cărți cu simboluri de monștri. Câștigă cel care prinde un punctaj mai mare.

Așadar, Tower Quest este un joc slot pacanele cu grafică foarte avansată, o poveste interactive și numeroase elemente speciale. Rundele bonus sunt de-a dreptul impresionante și profitabile.

Acestea sunt doar câteva dintre jocurile de pacanele online disponibile la Winmasters. Gama lor include mult mai multe jocuri distractive cu payout mare.

De reținut

  • Winmasters are sute de jocuri slot pacanele
  • Multe din jocuri au payout foarte mare
  • Pe Joc Pacanele poți beneficia de 50 de rotiri gratis la Tower Quest

Articolele din seria :