jocuri pocanele

Jocuri pocănele – cum să ai mai multe șanse

Vei găsi foarte multe articole pe net care te învață cum să îți crești câștigurile la jocuri pocănele. Adevărul este că nu poți controla dacă o să câștigi sau nu. Te poți asigura însă că ai toate șansele de câștig și că norocul poate ajunge la tine. Păcănelele sunt jocuri fără reguli complicate, la care poți câștiga în cel mai simplu și mai distractiv mod posibil. Citește mai departe pentru a afla cum poți obține maximul de șanse atunci când joci online!

Cele mai importante lucruri la jocuri pocănele

Foarte mulți jucători joacă la păcănele fără să știe de fapt ce se întâmplă. Jocul este într-adevăr unul de noroc, dar există totuși o serie de repere de care poți ține cont pentru a atrage șansele de partea ta. Iată care sunt acestea:

Numărul de linii de plată

Numărul de linii de plată constă în numărul de combinații câștigătoare ale unui joc. Cu cât joci pe mai multe linii, cu atât ai mai multe șanse de câștig. Unele jocuri au linii de plată fixe (joci automat pe toate), în timp ce altele au linii de plată ajustabile. La jocurile cu linii ajustabile vei găsi butoane pentru a putea regla numărul de linii active. Gama de jocuri păcănele ca la aparate online are mult mai multe linii de plată. Poți găsi jocuri chiar și cu 243 sau 1024 de linii. În general însă, cele mai multe jocuri pocănele au 20-40 de linii.

Max bet – da sau nu

Pariul max bet se traduce printr-un pariu maxim. Pariul maxim aduce miza maximă, pe numărul maxim de linii de plată. El reprezintă așadar o scurtătură. În loc să reglezi manual liniile de plată și miza maximă, apeși pe acest buton și joci automat la nivel maxim. Max bet este câteodată metoda necesară de pariere pentru a putea câștiga un jackpot progresiv. Poți afla dacă este cazul jocului tău în tabela de plată (paytable).

Rata de plată

Rata de plată reprezintă procentul la care plătește un anumit joc. Rata de plată (payout) arată procentul la care un joc întoarce banii către jucători, într-un anumit interval de timp. Procentul nu arată șansele de câștig la fiecare rotire, ci mai degrabă șansele de câștig pentru un anumit interval.

Variația

Variația este un element aflat în legătură cu rata de plată. Variația arată mai exact frecvența la care plătește un joc. Atunci când joci la jocuri pocănele vei vedea că la unele prinzi câștiguri foarte frecvente, în timp ce la altele aștepți ceva mai mult. Frecvența câștigurilor este arătată tocmai de variație. Jocurile cu variație mare plătesc sume mai mari, dar mai rar, în timp ce jocurile cu variație mică plătesc sume mai mici, mai frecvente. Îți poți da seama de variația unui joc jucând pur și simplu. Pe site-ul nostru poți testa jocurile gratis pentru a-ți da seama de variație. Trebuie să știi însă că e posibil să câștigi și sume fabuloase din prima. Mulți jucători au norocul de a prinde câștiguri mari încă de la prima rotire. Norocul decide de fiecare dată soarta rundelor. În general însă, pentru cei mai mulți dintre jucători câștigurile vin pe măsură ce joacă.

Pentru reper, iată câteva exemple de pocănele și variația lor:

Book of Ra – Unul dintre cele mai populare jocuri pocănele din toate timpurile, Book of Ra are o variație mare. E posibil să aștepți astfel ceva pentru câștiguri, acestea răsplătindu-ți însă răbdarea cu vârf și îndesat. Câștigurile din Book of Ra au făcut istorie.

Immortal Romance – Immortal Romance are o variație medie spre mare. Jocul cu 243 de linii de plată este foarte interactiv, fiind posibil să aștepți însă ceva pentru câștigurile mari.

Thunderstruck II – Thunderstruck II  este un joc cu variație medie. Jocul are de asemenea 243 de linii de plată, îmbinând șansele mari de câștig cu elemente distractive.

Blood Suckers – Blood Suckers  este un exemplu perfect pentru acele jocuri pocănele cu variație mică. Acesta aduce câștiguri foarte frecvente și te ține mereu în priză.

Ce variație ți se potrivește

Dacă obiectivul tău este să prinzi câștiguri mari și îți plac riscurile, atunci ți se potrivesc jocurile cu variație mare. Acestea au un nivel maxim de adrenalină și sunt cele la care prinzi premiile de top.

În cazul în care joci pentru divertisment și apreciezi experiența în sine, atunci ți se potrivesc jocurile cu variație mică. Vei prinde multe câștiguri mai mici și te vei bucura de maximum de distracție pentru banii tăi.

Bonusurile la jocuri pocănele

Un bonus poate reprezenta o metodă foarte bună de a juca la pocănele gratuit. Bonusurile fără depunere sunt simplu de obținut și îți aduc multe runde gratis, pe care le poți folosi pentru a testa jocuri și a-ți încerca norocul. Câștigurile obținute prin intermediul bonusurilor fără depunere se pot retrage, așa că joci gratis pe miză reală.

Un bonus fără depunere este o metodă ideală de joc atunci când nu ai fonduri proprii. De partea cealaltă, un bonus la depozit este o metodă perfectă de a juca mai mult în baza unei sume. Indiferent de felul în care vrei să joci, ai parte de avantaje importante.

Un bonus fără depunere la jocuri pocănele este foarte potrivit pentru jucătorii noi. Aceștia pot testa cazinourile online și diverse păcănele. Nu rata șansa de a juca gratuit, fără a risca nimic!

Intră în pagina Bonus și revendică-ți ofertele noastre exclusive fără depunere, cu până la 200 RON și 75 de rotiri gratuite!

Concluzii

Așadar, fiecărui jucător i se potrivesc anumite elemente de joc. Gândește-te care este obiectivul tău și ghidează-te în funcție de acesta pentru a alege bonusurile și variația. Reține că este foarte important să înțelegi cum funcționează liniile de plată și rata de plată. Secretul unei sesiuni profitabile constă în adoptarea unui stil informat, care nu se bazează pe hazard. Citește și restul articolelor noastre pentru a afla cele mai prețioase trucuri și resurse!