jocuri pacanele online wheel pf fortune

Jocuri pacanele: review Wheel of Fortune On Tour

8 ian. 2017

Roata norocului nu mai are nevoie de nicio prezentare atunci când vine vorba de jocuri de top. Ce se întâmplă însă atunci când îmbini roata norocului cu un joc la fel de popular precum cele de jocuri pacanele? Poți afla în Wheel of Fortune On Tour. Citește în continuare detaliile unuia dintre cele mai interesante jocuri pacanele din cazinouri!

Jocuri pacanele de top

Wheel of Fortune On Tour a fost lansat cu mult fast, la unul dintre cele mai importante evenimente din industria de jocuri pacanele de cazino. Așteptările de la el erau astfel de mari. Jocul nu a dezamăgit.

Wheel of Fortune On Tour este un joc de pacanele cu 5 role și 30 de linii de plată fixe. Acțiunea se petrece într-o interfață aproape 3D, în care efectele sunt foarte animate. Povestea jocului este că ne aflăm în turneu de pe o coastă americană pe alta și prindem pe drum cât mai multe câștiguri posibile. Simbolurile sunt specifice temei, întâlnind printre altele faimosul Route 66, stele Hollywood, Muntele Rushmore, chei de mașină,hărți,  Statuia Libertății și altele din aceleași categorii.

Găsim de asemenea un simbol scatter pentru bonus reprezentat de un autobuz galben, un simbol Level Up reprezentat de un indicator de benzină și un simbol wild ce constă în logo-ul Wheel of Fortune on Tour. Acesta din urmă are valoarea cea mai mare în tabela de plată.

3 simboluri de autobuz apărute în orice poziție declanșează runda bonus. În cadrul rundei urmează să învârți o roată de noroc, iar câștigul obținut este activat imediat. Pe măsură ce prinzi mai multe elemente, acestea se schimbă în variante mai atractive. Poți câștiga rotiri gratuite, multiplicatori și multe altele. De asemenea, autobuzul galben poate aduce câștiguri suplimentare atunci când nu este folosit pentru a declanșa runde bonus.

Funcția bonus declanșată de simbolurile wild pornește aleatoriu. Aceasta transformă în simboluri wild până la 4 alte simboluri, ajutând astfel foarte mult la completarea unor linii de plată și obținerea de câștiguri.

Nu în ultimul rând, funcția Level Up aduce 5 premii noi pe roata de noroc.

În ansamblu, în timpul jocului poți obține rotiri gratuite, multiplicatori și premii speciale. Lucrurile sună foarte bine, nu? Wheel of Fortune on Tour este unul din acele jocuri pacanele în care nu te plictisești niciodată. La fiecare rotire se întâmplă ceva diferit și trebuie să îți distribui atenția în mod eficient. Jocul de față îți arată încă o dată cât e de important să citești de fiecare dată tabela de plată înainte să începi să joci. Cu atât de multe simboluri și atât de multe roluri pentru fiecare e ușor să pierzi firul. În același timp, e păcat să joci fără să știi regulile, la întâmplare.

Wheel of Fortune on Tour face parte din categoria de jocuri pacanele care duc totul la extremă: simboluri, efecte, poveste și bonusuri.

Jocul poate fi jucat și la cazinourile online românești, așa că îl poți încerca măcar o dată pentru a vedea cum e să joci atât de complex la nivel de bonusuri și elemente de joc.