jocuri pacanele populare si de ce sa le joci

Jocuri pacanele: care sunt cele mai populare

Microgaming este cea mai cunoscută companie de jocuri casino ce furnizează o gamă variată de jocuri cu diverse teme şi simboluri. Jocuri pacanele este unul din jocurile ce oferă spectacol datorită simbolurilor întâlnite, teme din filme ori seriale, din lumea circului, fructe ori formate 3D. Este aproape imposibil să nu fi auzit cel puţin o dată despre jocuri pacanele care au oferit jucătorilor câştiguri mari, dar şi experienţe de joc incredibile.

Ce jocuri pacanele trebuie să încerci să joci

Starburst – este jocul care a devenit popular datorită efectelor speciale pe care le deţine, dar şi prin grafica inclusă, diamante, bijuterii pe 5 role, 3 rânduri, dar şi 10 linii cu potenţial ridicat de câştig. Dacă vorbim de câştig, în cadrul Starburst poţi câştiga 100 de euro pe 10 linii de pariere, iar dacă întâlneştii wild-uri, acestea îţi oferă jocui gratuite. Câştigurile pot atinge şi sume mari cu un payout maxim de 5000 de monede, 2500 de euro pe linie.

Gonzos Quest – este jocul ce îl aduce în prim plan pe Gonzalo Pizzaro, cel ce a pornit în căutarea oraşului pierdut, Eldorado. Este un joc de sloturi  cu 5 role şi 20 de linii de cîştig ce oferă wild-uri şi scatter-uri. Simbolurile din joc sunt scluptate în piatră şi reprezintă aligator, peşte, foc, lună, pasăre, sănătate, şarpe. Grafica, dar şi sunetul din acest joc sunt de-a dreptul excepţionale.

Hall Of Gods – este jocul ce oferă posibilităţi reale de a câştiga două jackpoturi, unul fiind Mega Jackpot în valoare de 9.7 milioane de lei. Jocul are cinci linii, 20 de role şi simboluri care au fost inspirate din mitologia nordică, zei celebri, dar şi arme.

Jacks or Better – are o interfaţă grafică simplă, dar de-a lungul timpului s-a dovedit a fi cel mai popular slot de video poker. Îniţial, în joc, primeşti cinci cărţi şi decizi pe care vrei să le păstrezi. Premiul cel mare vine cu ajutorul unei chinte roiale, iar cel mai mic premiu este adus de către o pereche de valeţi. Este pus şi un jackpot în joc.

Jocuri pacanele din 3 role – este un joc simplu ce nu necesită o multitudine de cunoştinţe în domeniu. Sunt trei role, o singură linie de plată pe care pariezi una sau două fise. Plasezi pariul, învârţi şi asta e tot.

Jocuri pacanele cu 5 role – În acest joc sunt oefrite runde bonus, simboluri wild, scatter, simboluri ce te pot ajuta să îţi dublezi sau chiar să triplezi câştigul. Jocuri pacanele cu cinci role sunt mai profitabile şi pot avea frecvenţe de câştiguri mai mari, dar cu valori mai mici. Au o grafică simplă, dar efecte speciale şi runde bonus gratuite ce pot ridica considerabil gradul de câştig.

Big Top – este format din nouă role, iar tu, ca şi jucător, poţi paria o singură fisă pe o singură linie de joc. Simbolurile jocului chiar atrag priviri deoarece tematica jocului este circul, aici apar personaje ce fac parte dintr-un circ real.

Când vine vorba de jocuri pacanele, ai de unde alege. Acestea vin la pachet cu o multitudine de stiluri, teme şi tipuri, pe care le poţi învăţa uşor, care te relaxează, dar te şi învată cum să îţi pui la punct strategiile de joc.