jocuri pacanele

Jocuri pacanele cu teme muzicale

Pentru cei mai mulți dintre noi, imaginea clasică pentru jocuri de pacanele este cea oferită de fructele sau șeptarii care se aliniază pe ecranul aparatului sau al calculatorului, după ce în prealabil s-au învârtit suficient pe cei trei sau cinci tamburi existenți. Acestea sunt însă jocuri de pacanele clasice care au existat în cazinouri încă de la începutul expansiunii loc și probabil că vor mai funcționa mulți ani de-acum înainte, câtă vreme vor fi nostalgici și iubitori ai acestor sisteme de joc. Odată cu evoluția tehnologică a crescut însă și nevoia de diversitate a consumatorilor de aceste produse, astfel încât astăzi am ajuns să avem la dispoziție jocuri de pacanele cu teme mitologice, inspirate din filme și, nu în ultimul rând, având drept eroi artiști de top ai scenei muzicale de pe mapamond. Asupra acestora din urmă ne vom opri în următoarele rânduri, câtă vreme sunt destul de populare pe cazinourile online.

Simte acordurile lui Jimmi Hendrix la jocuri pacanele

Una dintre cele mai cunoscute figuri ale muzicii rock americane a anilor 60-70 este Jimmy Hendrix. Cunoscut îndeosebi pentru stilul său inconfundabil de interpretare la chitară și pentru show-urile oferite pe scenă, regretatul artist a fost transpus și în jocurile de tip slot, acordurile sale fiind pretutindeni, la aproape fiecare rundă activată. În principiu, jocul se comportă ca orice alt joc slot, cu diferența că simbolurile wild sunt întruchipate de figura legendarului chitarist american. Acesta este surprins în mai multe ipostaze, cu chitara în mână, din semiprofil sau ieșind pus și simplu în relief în momentul în care îl prinzi în combinație cu alte simboluri câștigătoare. Alte simboluri pe care trebuie să le urmărești la acest joc sunt frunzele de trifoi și chitarele, care îți pot aduce multiplicări ale sumelor de pe liniile de plată. Încearcă jocul pe gratis aici!

Dă difuzoarele la maxim cu Motorhead

Un alt joc asemănător celui cu Jimmy Hendrix este cel care îi are eroi principali pe legendarii trupei hard-rock americane Motorhead. Fundalul jocului este asemănător unei scene de concert, în care difuzoarele gigant și luminile strălucitoare vibrează la fiecare rundă câștigătoare. Jocul oferă câștiguri aproape la fiecare mână jucată, dat fiind că acesta beneficiază de peste 100 de linii de plată. Nici nu este de mirare că este unul dintre cele mai profitabile jocuri pacanele de pe piață. Acest lucru nu trebuie să vă lase însă păcăliți, întrucât câștigurile frecvente nu sunt atât de mari. Cele cu adevărat importante vor putea fi accesate în momentul în care creșteți puțin miza și prindeți simboluri scatter sau wild, precum cele inscripționate cu figura legendarului Lemmy, liderul trupei rock americane. Printre simbolurile pe care le vom mai găsi la acest joc sunt frunzele de trifoi și clopotele, un alt simbol care ne poate aduce câștiguri și multiplicări ale sumelor pe liniile de plată fiind Așii și decarii. Nici nu este de mirare, câtă vreme coloana sonoră principală a jocului îl reprezintă piesa ”Aces of Spades” al aceleiași trupe rock. Prin urmare, dacă sunteți fanii muzicii rock, acum on puteți avea la îndemână la jocuri pacanele.