Jocuri pacanele cricket star

Jocuri pacanele: review Cricket Star

16 ian. 2017

Cricket-ul este un joc foarte atractiv, pe care îl poți regăsi acum și în multe dintre site-urile de pariuri sportive. Cu o bază de fani aflată în continuă creștere în țară, nu e de mirare că unele cazinouri au ales să includă în oferta de jocuri pacanele și Cricket Star. Cricket Star este un joc de pacanele care aduce elementele acestui sport foarte îndrăgit pe rolele de aparate. Să vedem care e treaba cu acest joc ca la pacanele!

Cricket Star: 243 de linii de plată

Cricket Star face parte din gama de jocuri pacanele a celor de la Microgaming. Jocul are un nivel foarte ridicat de dinamism și redă foarte bine atmosfera de pe stadion. Dacă ai urmărit vreodată un meci de cricket, vei regăsi toate elementele importante integrate în joc.

Partea cea mai atractivă la acest joc de pacanele este reprezentată de rundele bonus. Pentru a vorbi despre acestea trebuie mai întâi să stabilim care sunt simbolurile wild și cele scatter. Acestea sunt elemente-cheie la jocuri pacanele.

Simboluri în păcănele Cricket Star

Simbolul wild este logo-ul Cricket Star, iar simbolul scatter este o minge de cricket. Mingea de cricket este în același timp și simbolul cel mai valoros, putând aduce până la 12500 de monede. Simbolul scatter este important și pentru faptul că poate declanșa rotiri gratuite. 3 simboluri de acest tip vor declanșa 15 rotiri gratuite, în timp ce 4 vor declanșa 20 de rotiri, iar 5 vor declanșa 25 de rotiri.

În timpul rotirilor gratuite se activează funcția Rolling Reels. Aceasta face ca simbolurile care au contribuit la o linie câștigătoare să dispară și să facă loc celor de deasupra. Funcția permite astfel prinderea unor câștiguri mai mari. La mai multe câștiguri în lanț se activează și multiplicatori, aceștia putând ajunge până la nivelul de 10x.

Pentru ca lucrurile să fie cu atât mai animate și mai profitabile, funcția Wild Wicket transformă în mod aleatoriu rolele 2, 3 sau 4 în simboluri wild extensibile. Asta înseamnă că nu ai cum să nu obții câștiguri bune. Avem de-a face cu unul din acele jocuri pacanele cu speciale care îți aduc câștiguri constant.

Pariuri variate la jocuri pacanele

Cricket Star este unul din acele jocuri pacanele foarte realiste, în care poți folosi strategia din jocul adevărat. Ai astfel posibilitatea de a aborda o strategie ofensivă prin folosirea unor pariuri mari, ori o strategie defensivă prin folosirea unor pariuri mai mici distribuite pe tot terenul. Poți paria pe monede cu valoarea între 0.01 și 0.10 și un număr de monede între 1 și 10.

Jocul stă foarte bine la nivelul graficii. Găsim astfel jucători de cricket în diferite roluri, spectatori și echipe bucurându-se de puncte. La nivel sonor, atmosfera este completată perfect de urale și muzică la fel ca pe un stadion adevărat de cricket. Avem dovada faptului că am ajuns la un nivel foarte înalt de interactivitate la jocuri pacanele.

Concluzii

Cricket Star este un joc care poate aduce câștiguri foarte bune și care te face totodată să te distrezi pe măsură. Dintre cazinourile din țară, jocul poate fi jucat la Winmasters. Alege și tu acest joc și descoperă cum e să îmbini un sport și atmosfera de stadion cu rolele unui joc de pacanele și să mai ai pe deasupra și șansa de a câștiga bani în timp ce te relaxezi. Urmărește blogul pentru a fi mereu la curent cu ce jocuri pacanele mai apar și ce poți să joci în cazinouri!