jocuri pacanele Penguin Vacation

Pacanele iarnă: Penguin Vacation

16 dec. 2016

Din seria de jocuri pacanele online de iarnă îți prezentăm astăzi un nou slot foarte îndrăgit. Este vorba de jocul de pacanele Penguin Vacation. Jocul este dezvoltat de cei de la Playtech și are toate șansele să îți fure simpatia dacă îți plac structurile simple și elementele inspirate de tema arctică.

Penguin Vacation te aduce pe tărâmul ghețurilor și, după cum era de așteptat, în lumea pinguinilor. Pinguini de tot felul te așteaptă pe rolele acestui joc. Jocul cu 5 role și până la 20 de linii de plată are drept personaje principale o familie de pinguini.  Mama, tatăl și fiul penguin au valoarea cea mai mare, alături de o înghețată de pește și o valiză acoperită de zăpadă. Simbolurile cu valoare mai mică sunt 9, 10, J, Q, K și asul.

Păcănele Penguin Vacation: ritm de joc foarte interactiv

Simbolul wild este reprezentat de un penguin care alunecă pe gheață. Dacă ai norocul să prinzi 5 astfel de pinguini pe o linie activă, te-ai scos! Simbolul multiplică de 10000 ori miza pe linie. Simbolul scatter este o undiță deasupra unei copci. Simbolul poate activa o rundă bonus plină de surprize interesante.

Runda bonus începe atunci când se aliniază 3 sau mai multe copci și poate aduce numeroase rotiri gratuite și multiplicatori de până la 15x. Îți vei dori să stai cât mai mult la copcă.

Penguin Vacation este un joc foarte potrivit pentru cei care caută un joc de pacanele la limita dintre cele simple și cele complexe. Jocul este video, așa că se bucură de efecte destul de interactive și are runde bonus și simboluri speciale. Cu toate acestea, structura de joc este destul de simplă. Dacă verifici tabela de plată vei înțelege destul de repede rolul și valoarea tuturor simbolurilor și vei înțelege jocul.

Concluzii

Penguin Vacation este așadar un joc de sezon foarte atractiv, care merită încercat. Joacă-l și tu pe site-ul cazionului de aici și descperă și celelalte jocuri pacanele online de iarnă.