jocuri pacanele online slot mobil

Jocurile de pacanele online slot de la Microgaming

Microgaming este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri pacanele online. Un casino online cu jocuri de la Microgaming este o alegere foarte bună, aceștia având sute de opțiuni pentru toate gusturile. Din portofoliul lor fac parte foarte multe variante de pacanele cu 3 role, 5 role și număr variabil de linii de plată și combinații câștigătoare. E adevărat că e bine să avem multe opțiuni, dar în același timp alegerea poate deveni foarte complicată. Pentru a simplifica lucrurile am ales cele mai populare pacanele Microgaming pentru fiecare categorie.

Cele mai jucate jocuri pacanele online slot Microgaming

Jocurile Microgaming includ atât variante care lansează runde bonus, cât și variante care lansează diferite alte bonusuri. Sunt de remarcat în special jocurile cu numai puțin de 243 de linii de plată! Acestea aduc numeroase bonusuri în mod aleatoriu în timpul jocului și au o rată de profit frumușică.

În pagina noastră de jocuri gratis poți găsi numeroase astfel de jocuri de la Microgaming. Adăugăm mereu jocuri pacanele online noi, așa că vizitează constant pagina pentru a fi la curent cu aparițiile. Printre pacanelele cu 243 de linii de plată din momentul actual se numără Wild Orient, Thunderstruck 2, Football Stars și Immortal Romance. Acesta din urmă a făcut de altfel senzație încă de la lansare cu o poveste captivantă, personaje complexe și numeroase simboluri wild și bonusuri.

Cele mai jucate jocuri pacanele online progresive

Microgaming are un portofoliu foarte mare de pacanele progresive și se poate mândri cu mai multe câștiguri record care au fost câștigate la ele. Poate cel mai renumit și mai iubit joc progresiv din toate timpurile este Mega Moolah. Acțiunea din joc are loc într-un safari african, așa că pregătește-te să întâlnești o acțiune bogată. Câștigurile enorme cresc cu atât mai mult adrenalina.

Acesta poate fi jucat în cazinourile noastre partenere și are un jackpot cu multe zerouri.

Jocuri pacanele online de la Microgaming pe 3 role

Atunci când vine vorba de jocuri pacanele online pe 3 role, rata de plată face legea. Pacanelele Microgaming au o rată de plată cu o medie de 97.40%, ceea ce le face foarte atractive. Deși avem de-a face cu jocuri pe 3 role, multe dintre ele au un set de simboluri multiplicatoare și pot crește câștigurile cu până la 25 de ori.

Ție ce joc îți place?