lucky lady charm online jocuri pacanele

Lucky Lady Charm – jocul care te cucerește la prima rotire

27 iul. 2017

Lucky Lady Charm este unul din cele mai de succes jocuri de pacanele create de cei de la Novomatic. Jocul aduce o serie întreagă de elemente speciale și generează constant câștiguri mari, fiind în topul preferințelor jucătorilor din întreaga lume. Să vedem care sunt surprizele sale!

Lucky Lady Charm a fost lansat în 2006 și se bucură de reușita de a fi crescut cu atât mai mult în popularitate de la apariția în online. Jocul este foarte distractiv și în același timp profitabil, așa că merită cu siguranță o șansă!

Câștiguri mari recente la Lucky Lady Charm online

Lucky Lady Charm este un joc de pacanele generos, care scoate des câștiguri. O primă categorie de câștiguri întâlnite la acest joc sunt cele de ordinul sutelor de lei. Acestea sunt prinse cel mai frecvent. Mai mulți jucători prind însă câștiguri de până la câteva sute sau chiar mii de euro. Printre câștigurile cele mai recente se numără unul de 3000 de lire și o serie întreagă în jurul sumei de 250 de euro. Jucătorii de peste tot din Europa câștigă constant la acest joc. Cum se prind aceste câștiguri foarte mari? Secretul jocului este runda bonus. Aceasta asigură creșterea considerabilă a câștigurilor și a făcut istorie de-a lungul timpului.

Nu știi niciodată când trece norocul și pe la tine!

lucky lady charm gratis

Jocul de pacanele Lucky Lady Charm online are un atu important datorită faptului că oferă o experiență foarte interactivă de joc. Lucky Lady este nu doar un joc norocos, ci și unul distractiv. Iată ce trebuie să știi despre el!

PovesteaStructuraLinii de platăPayoutSimboluriRunda bonus
Lucky Lady Charm are o poveste cât se poate de captivantă. Suntem așteptați pe ecran de o femeie misterioasă care te invită să vezi rezultatele rotirii simbolurilor. Pe măsură ce se rotesc simbolurile, îți dai seama că femeia este o ghicitoare. Jocul îți spune la propriu cât de norocos ești. Interfața este foarte prietenoasă, în culori calde. Atmosfera este una relaxantă și foarte plăcută.
Jocul are 5 role și 3 rânduri. Interfața este aceeași de la jocul original în forma fizică și este foarte simplu de folosit. Găsești așadar butoane pentru reglarea valorii pariului pe fiecare rotire, un buton pentru tabela de plată, un buton autoplay pentru jocul automat, butonul start pentru începerea jocului și butonul gamble. Butonul gamble se folosește pentru a activa funcția cu același nume. După fiecare câștig poți alege dacă vrei să colectezi creditele sau să le pariezi pentru a le dubla. În cazul în care optezi pentru a doua variantă, trebuie să ghicești culoarea unei cărți (roșu sau negru). Dacă reușești, creditele se dublează. Dacă nu, câștigul se pierde. Șansele sunt 50-50. E util să testezi funcția gamble într-un joc de pacanele Lucky Lady Charm gratis înainte să pui un pariu cu miză reală.
Jocul are 9 linii de plată fixe. Jucăm prin urmare cu toate active în mod automat. Acest lucru este comun pentru o mare parte din gama de jocuri pacanele clasice, dar și pentru unele noi de la NetEnt. Întrucât avem în continuare un control bun asupra valorii pariurilor pe fiecare rotire, liniile fixe nu reprezintă un dezavantaj mare.
Lucky Lady Charm online are unul din cele mai ridicate payout-uri la jocuri pacanele clasice. Payout-ul (rata de câștig pentru jucător) în acest caz este de 97.10%. Rata de câștig este mare și prin raportarea la jocuri pacanele mai noi. Ca reper, jocurile cu payout mai mare de 95-96% sunt considerate a fi foarte profitabile. La noi pe site găsești cele mai utile informații despre jocuri pacanele!
Simbolurile o includ pe ghicitoare, globul său de cristal, o buburuză, un trifoi cu patru foi, o potcoavă și simbolurile de jocuri de cărți (9, 10, J, Q, K, A). Simbolul cel mai valoros este al ghicitoarei însăși, urmat  de globul de cristal. Valorile tuturor simbolurilor pot fi consultate în tabela de plată, chiar în joc.

Ghicitoarea și buburuza sunt simboluri ceva mai speciale, întrucât plătesc începând cu 2 simboluri pe o linie de plată. Avem astfel mai multe șanse de câștig. Pentru restul de simboluri avem nevoie de cel puțin 3 pentru a înregistra un câștig.

Simbolul wild al jocului este reprezentat de globul de cristal. Acesta poate înlocui orice alt simbol, funcționând ca un joker.

Rolul de simbol scatter îl are același glob de cristal. 3 simboluri de glob deschid runda bonus cu rotiri gratuite. Observă toate rolurile simbolurilor într-un joc Lucky Lady Charm gratis și tabela de plată!

Runda bonus aduce 15 rotiri gratuite și se activează atunci când prindem 3 simboluri de glob de cristal oriunde pe ecran. Dacă în timpul rotirilor mai prinzi simboluri de glob, acestea se vor suplimenta. Practic, nu există limită pentru numărul de rotiri gratuite de care poți beneficia. Mai trebuie să știi și că în timpul rotirilor, câștigurile sunt multiplicate.

Runda bonus este cu alte cuvinte un adevărat motiv de bucurie. Odată declanșată, poți fi sigur că prinzi câștiguri mari.

Lucky Lady Charm este unul din cele mai cunoscute jocuri pacanele. Acesta păstrează totuși ceva secrete. Iată o parte din ele:

Valoarea pariurilorValoarea câștigurilorAlternative
Acest joc de pacanele nu este influențat de valoarea pariurilor plasate. Dacă mizezi mai mult nu înseamnă că ai mai multe șanse de câștig. Poți câștiga cu un pariu de 10 lei, dar și cu unul de 1 leu. Joacă liniștit în funcție de bugetul tău disponibil.
Este de la sine înțeles ca putem câștiga sume mai mari dacă pariem mai mult. Asta pentru că suma câștigată este rezultatul multiplicării creditelor acumulate cu valoarea pariului. E important să facem diferența între legătura dintre valoarea pariurior și a câștigurilor și valoarea pariurilor și șansele de câștig.
Lucky Lady Charm este un joc de pacanele aparte, din categoria celor clasice. Încearcă de asemenea și Lucky Lady Charm gratis în varianta Deluxe! Gama de jocuri pacanele Lucky Lady este una din cele mai atractive. Dacă îți plac jocurile de acest tip, mai poți încerca Dolphins Pearl, Fairy Queen, Book of Ra sau Sizzling Hot. Pentru ceva mai nou încearcă Starburst, Neon Staxx, Twin Spin, Gonzo’s Quest sau Lucky Leprechaun. Frumusețea jocurilor online constă în gama foarte variată de opțiuni.

Articolele din seria :