jocuri pacanele gratis cu speciale

Jocuri păcănele gratis cu speciale pentru începători

Unii pariori aflați la început de drum cred că păcănelele țin 100% doar de noroc, motiv pentru care nu se gândesc niciodată la felul cum funcționează jocurile și apasă butonul Spin la întâmplare. Se spune însă că norocul ți-l mai faci și cu mâna ta și dacă stai să îți alegi cu grijă sloturile cu șansele de câștig cele mai mari și le exploatezi la maximum, s-ar putea chiar să te bucuri de premii impresionante.

Testează-ți norocul și învață regulile în cadrul acelor jocuri păcănele gratis cu speciale! Se recomandă testarea sloturilor de păcănele înainte de a investi banii tocmai pentru a te obișnui cu sistemul de joc și pentru a vedea care sunt opțiunile pe care le ai. După ce te-ai obișnuit deja cu sloturile și ai destulă încredere în tine pentru a paria primii tăi bani, fă-ți un cont într-unul din cazinourile online și bucură-te de câștiguri!

Avantaje la jocuri păcănele gratis cu speciale

Mulți pariori nu încearcă acele jocuri păcănele gratis online 2018 pentru că nu li se par suficient de palpitante și dinamice având în vedere că nu există nicio miză și niciun câștig. Însă, tocmai aceste variante gratuite ale sloturilor îți vor aduce pe viitor câștigurile. De ce? Pentru că doar testând sloturile vei ajunge să înțelegi regulile cu adevărat. Chiar dacă aceste jocuri de noroc au niște reguli relativ simple, ele diferă de la un slot la altul.

În cadrul cazinourilor online vei găsi sute de versiuni de sloturi cu fructe sau sloturi speciale care îți oferă diverse bonusuri sau combinații unice. Trebuie să știi încă de la început care sunt aceste combinații câștigătoare pentru a ști cum să jonglezi cu ele.

Câștigurile mari pot veni de multe ori și din bonusurile sau rotirile gratuite pe care le primești în cadrul jocurilor de păcănele, tocmai de aceea este esențial să știi exact cum pot fi obținute aceste bonusuri. Dacă cazi în capcana de a apăsa tot timpul pe buton, s-ar putea să pierzi. Dacă îți încerci întâi norocul la jocuri păcănele gratis online 2018, s-ar putea să câștigi. Desigur, norocul joacă un rol important în cadrul sloturilor cu fructe sau cu speciale, dar îți poți ajuta și tu norocul prin cunoașterea regulilor jocului.

Tipuri de jocuri păcănele gratis cu speciale

Sloturile cu fructe se numără printre preferatele pariorilor. Știai însă că există și jocuri de păcănele cu speciale gratis? Iată care sunt cele mai populare 3 astfel de sloturi online!

  1. 100 Pandas

Dacă preferi sloturile cu animale în locul celor cu fructe, atunci îți recomandăm să încerci măcar o dată 100 Pandas, un slot video cu role cu simboluri reprezentative pentru această temă. Cu siguranță te vei distra cu simbolul Wild (dat de familia de urși panda), simbolul Scatter sau cel mai important, simbolul Ying și Yang care activează caracteristica principală a jocului – Free Spins. 100 Pandas face parte din categoria acelor jocuri păcănele gratis online 2018, așa că, nu ezita să îl încerci norocul! Dacă îți place și consideri că ai înțeles regulile, te poți aventura și într-un joc de 100 Pandas cu bani pentru a-ți crește câștigurile din casă!

  1. Bubble Craze

Bubble Craze a produs o adevărată frenezie printre pariori atunci când a apărut, fiind în continuare unul dintre cele mai populare jocuri de păcănele cu speciale. Partea cea mai interesantă a acestui slot online este chiar interfața sa, puțin diferită de cea a unui slot clasic. Mai exact, combinațiile câștigătoare în cadrul acestui joc se formează mai mult în stilul jocurilor de tip Candy Crush. Printre simbolurile speciale ale acestui slot menționăm wild, scatter și multiplicare. Dacă știi cum să folosești aceste simboluri și ai și un pic de noroc, te vei bucura de câștiguri impresionante. Poți găsi Bubble Craze în cadrul acelor jocuri păcănele gratis online 2018!

  1. Apollo Rising

Cum ar fi să explorezi spațiul și să câștigi la sloturi în același timp? Poți face acest lucru în cadrul celui mai interesant slot cu speciale. Ai la dispoziție 4 simboluri cu valoare ridicată: un bărbat, o femeie, o maimuță și un cățel care îți aduc câștiguri mai mari, dar și simboluri cu o valoare mai mică, dar care pot avea un rol decisiv în formarea câștigurilor. Și în cadrul acestui joc ai simbolul Wild și în plus te poți bucura de simbolul declanșator Rising Re-Spins. Ce face acest simbol? Va trebui să afli singur!

Dacă alegi oricare dintre aceste jocuri păcănele gratis online 2018 de mai sus, cu siguranță te vei distra! Spre deosebire de sloturile clasice, sloturile cu speciale sunt mult mai apreciate de pariori pentru că sunt mai dinamice și te țin în priză mai mult timp.

Găsești toate jocurile de mai sus în varianta gratuită AICI!

Din când în când, nu ar strica să mai schimbi tipul de sloturi și să îți încerci norocul în cadrul lor. Dacă astăzi ai avut noroc la jocurile 77777 sau jocuri păcănele căpșuni gratis, mâine ar fi bine să încerci sloturile cu fructe sau cele cu animale. Schimbând periodic tipul de slot, îți crești și șansele de câștig pentru că vei rămâne mai mult timp concentrat. Dacă joci doar sloturi clasice, oricât de animate ar fi ele, la un moment dat va interveni plictiseala și de multe ori, pentru a face jocul mai palpitant, ai tendința de a crește miza, lucru complet greșit. Prin creșterea mizei nu vei face altceva decât să îți crești și șansele de eșec. Așa că, de ce să îți cheltui banii într-o strategie care din start e greșită când te poți bucura de atât de multe tipuri de sloturi online cu speciale? Nu uita însă, înainte de toate, să încerci versiunea gratis a lor pentru a asimila informațiile din mers, pentru a cunoaște mai bine regulile și pentru a-ți crește șansele de câștig atunci când vei trece de la versiunea gratuită la cea cu bani.

Nu în ultimul rând, distrează-te și nu te concentra doar la câștig! Dacă este ziua ta norocoasă, cu siguranță te vei bucura de un câștig mare!