jocuri pacanele cu speciale

Câștig păcănele: Lucky Lady Charm Deluxe

14 sept. 2017

În lumea pacanelelor online, jocurile cu speciale sunt la mare căutare pentru că aduc câștigurile cele mai mari. Lucky Lady Charm Deluxe este unul din jocurile care îți pot aduce un castig pacanele de top, așa că merită să îl ai în vedere. Descoperă și tu cum poți prinde un câștig la jocuri pacanele cu speciale Lucky Lady Charm Deluxe!

Mii de jucători câștigă zilnic în toată lumea la Lucky Lady Charm Deluxe online. Iată câteva dintre cele mai mari câștiguri din ultima perioadă:

Super-câștig de high roller1280 de lire într-un joc cu 90 de rotiri gratuiteCâștig de 1062 de euro deschis de 5 simboluri scatter412 euro pe un pariu de 1.50 de euro
Lucky Lady Charm Deluxe este un joc clasic de pacanele, care a rămas însă extrem de popular până azi. Jocul este foarte profitabil, iar jucătorii de toate categoriile profită de acest lucru. Pentru high rolleri, jocul reprezintă o oportunitate excelentă de a prinde câștiguri colosale. Un jucător german a câștigat astfel 16382 de euro, într-o sesiune de joc care s-a întins pe parcursul a 45 de rotiri gratuite în timpul specialei. Jucătorul a mizat câte 10 euro pe fiecare rotire și a prins speciala care s-a prelungit apoi de 2 ori. A rezultat astfel o sesiune lungă de joc, care s-a terminat cu un castig pacanele de 1600x!
Un jucător din Marea Britanie a fost în culmea fericirii după de a prins un castig pacanele de 1280 de lire pe o miză de 3 lire. Jucătorul a avut un noroc foarte mare și a prins zeci de rotiri gratuite cu speciala. După o serie de runde în care nu a câștigat nimic, acesta a prins speciala. În timpul specialei, a tot continuat să prindă mai multe simboluri de glob roz care i-au suplimentat rotirile gratuite. A ajuns în total la nu mai puțin de 90 de rotiri gratuite. Câștigul final a atins valoarea de 1280 de lire.
Următorul câștig a fost prins de un jucător foarte norocos din Grecia. Acesta a jucat pe mize de câte 2 euro și a prins speciala cu 5 simboluri scatter. Runda bonus a început astfel în forță, cu 1000 de credite din start datorită celor 5 simboluri de glob roz. Jucătorul a câștigat doar 15 rotiri gratuite, dar a avut în schimb noroc mare în timpul acestora și a reușit să strângă nu mai puțin de 1062 de euro de pe urma lor.
Lucky Lady Charm Deluxe este unul din acele jocuri pacanele cu speciale la care poți câștiga cu orice miză. Valoarea pariurilor nu influețează faptul dacă o să câștigi sau nu. Norocul este singurul care decide. Un exemplu foarte bun este și cel care urmează. Un jucător polonez a câștigat echivalentul a 412 euro (moneda oficială în Polonia este zlotul). Acesta a pariat 1.50 de euro pe fiecare rotire și a reușit să prindă speciala. La sfârșitul celor 45 de rotiri jucătorul a înregistrat un castig pacanele de 412 euro.

Unde joci Lucky Lady Charm Deluxe pe bani reali

Dacă vrei să joci Lucky Lady Charm Deluxe pe bani reali, trebuie să știi că poți face acest lucru în exclusivitate pe Admiral. La Admiral găsești chiar și un super bonus fără depunere, care îți permite să joci de 200 RON gratis. Admiral este singurul loc în care poți să joci online toată gama de jocuri pacanele cu speciale clasice. Ai astfel la dispoziție jocuri precum Lucky Lady, Book of Ra și Sizzling. În plus, poți folosi bonusul pentru a juca și ruleta sau blackjack. La Admiral experiența de casino este una completă.

Bonusul fără depunere se acordă doar jucătorilor noi, după validarea contului. Pentru validarea contului trebuie să trimiți poze după buletin și o factură recentă. Acestea sunt necesare pentru a face dovada vârstei și identității. Accesul minorilor pe site-urile de jocuri de noroc este ilegal, iar cazinourile sunt obligate să se asigure că nu primesc minori. Procesul de validare nu durează mult și te răsplătește în cazul de față cu 200 RON. Bonusul fără depunere de la Admiral este unul din cele mai generoase de pe piață. Profită și tu de el și câștigă bani la jocuri pacanele cu speciale jucând gratis!

Cum prinzi și tu un castig pacanele la Lucky Lady Charm Deluxe

Lucky Lady Charm Deluxe este un joc pe care îl știi probabil din sălile de jocuri și agențiile stradale. E foarte posibil să fii astfel deja familiarizat cu interfața și felul în care funcționează, ceea ce reprezintă un avantaj. E simplu astfel să îți încerci norocul online la acest joc și să obții câștiguri frumușele.

Un sfat util este să folosești funcția gamble în avantajul tău. Funcția gamble îți poate dubla câștigurile la jocuri pacanele, picând foarte bine pe câștigurile mici. Nu risca însă câștigurile mari, întrucât pierderea poate fi pe măsură. Funcția gamble este utilă atât timp cât o folosești cumpătat, pentru a câștiga mai mult de pe urma unor rotiri nu foarte norocoase.

Îți reamintim apoi că valoarea mizelor nu influențează faptul dacă o să câștigi sau nu. Poți câștiga la acest joc și plasând un pariu minim. Cum jocul nu plătește chiar la fiecare rotire, e mai degrabă util să îți distribui bugetul astfel încât să rămâi mai mult în joc. Câștigurile foarte mari obținute la Lucky Lady Charm Deluxe sunt adesea prinse pe urma specialei. Runda bonus cu rotiri gratuite crește considerabil câștigurile și este cea pe care o urmărești. Odată prinsă runda, poți fi sigur că te vei alege cu un câștig bun.

Runda bonus din Lucky Lady Charm Deluxe este foarte asemănătoare cu cea din Dolphin Pearl. În cazul în care vrei să mai alternezi jocurile, pe Admiral găsești și jocul cu delfini. De asemenea, un alt joc clasic cu rundă bonus este și Book of Ra. Cert este că gama de jocuri pacanele cu speciale este foarte atractivă și îți poate aduce câștiguri foarte generoase.

  • Lucky Lady Charm Deluxe are o rundă bonus foarte profitabilă
  • Poți câștiga și pe mizele minime
  • La Admiral ai 200 RON gratis pentru toată gama de jocuri pacanele cu speciale clasice