Jocuri pacanele ca la aparate cu filme

Jocuri pacanele ca la aparate cu teme de filme sau seriale

Filmele de acţiune şi serialele TV au inspirat din plin industria de jocuri pacanele ca la aparate. Astfel, de la misteriosul şi înfricoşătorul conte Dracula, până la seriale care au făcut istorie, multe se regăsesc astăzi ca simboluri la pacanele ca la aparate.

Păcănele inspirate din filme și seriale

24 – suspans și adrenalină în jocuri pacanele ca la aparate

„24” este un exemplu bun în acest sens, unde producatorii iSoftBet au dat viaţă personajului seriei TV Jack Bauer, oferind celor care joacă jocuri pacanele ca la aparate o experienţă aparte, prin efecte speciale şi simboluri relevante. Jocul este pentru fiecare buget, mergând de la mize de 25 de euro-cenţi până la peste o sută de euro. De asemenea, jocul oferă zece linii de plată, cu ajutorul cărora putem intra în posesia unor câştiguri fabuloase. „24” vine cu patru tipuri de simboluri diferite.

Un slot ce oferă multiple șanse de câștig

Simbolurile speciale vă pot aduce de la trei până la zece runde gratuite, iar în cadrul jocului de pacanele ca la aparate vă puteţi confrunta în schimburi de focuri cu teroriştii şi cu răufăcătorii, pe măsură ce jocul scoate la iveală simbolurile de tip Wild. Prin urmare, cu cât veţi răpune mai mulţi terorişti, cu atât veţi acumula mai mult credit. Simbolurile Wild vă dau şansa unor linii de plată consistente, în cazul în care completaţi toate liniile câştigătoare. De asemenea, în timpul rundelor gratuite, puteţi da peste un bloc întreg unde teroriştii aruncă o bombă, iar simbolurile cu efect multiplicator se vor răspândi pe toate liniile de pe role.

De asemenea, jocul de pacanele ca la aparate conţine multe simboluri inspirate din îndrăgita serie TV, incluzând aici arme, logo-uri specifice detectivilor şi figura cunoscutului Jack Bauer, care vă poate aduce multiplicarea de până la 25 de ori a câştigul obţinut pe linia de plată, atunci când aveţi 5 simboluri de acelaşi gen pe ecran.

Totodată, jocul de pacanele ca la aparate oferă şi un bonus consistent, de fiecare dată când două sau trei simboluri Wild aterizează oriunde pe role. Astfel, avem un Bonus Bombă, care vă poate aduce multiplicarea betului de până la 100 de ori. Cât priveşte timpul avut la dispoziţie, acesta depinde şi de numărul de simboluri bonus pe care le-ai acumulat.

Trăieşte spiritul anilor 90 în jocuri pacanele ca la aparate, cu Beverly Hills 90210

Un alt serial care a făcut istorie la începutul anilor 1990 a fost Beverly Hills 90210. Serialul descrie viaţa unui grup de tineri adolescenţi, elevi la colegiul din oraşul celebrităţilor. Serialul TV a rulat vreme de aproape zece ani, timp în care personajele din film au influenţat o generaţie întreagă de tineri. Dorind să păstreze cât mai mult în amintire figurile iconice ale unor celebrităţi precum Kelly Taylor, Steve Sanders, sau Brandon Walsh, producătorii de jocuri pacanele ca la aparate au exploatat subiectul, transpunându-l într-un captivant joc slot.

Un slot cu peste 200 modalități de câștig

Astfel, la fiecare câştig, veţi avea parte de imagini animate reprezentând scene din film cu îndrăgitele personaje. Simbolurile sunt marcate prin cărţi dejoc de la 9 la As, cu figurile personajelor din film, însoţite de la fel de binecunoscuta coloană sonoră. Jocul de pacanele ca la aparate are 5 role, cu peste 200 de modalităţi de câştig. Iar pentru aceasta, va trebui să opreşti pe linie minimum trei simboluri consecutive, de la stânga la dreapta, cel mai valoros personaj fiind Brandon Walsh.

Să tot joci jocuri pacanele ca la aparate cu teme de filme și seriale, nu?