jocuri pacanele burning hot

Jocuri pacanele clasice: Burning Hot

1 ian. 2017

Daca preferatele tale sunt acele jocuri pacanele clasice, care au simboluri cu fructe și șeptari și puține linii de plată, atunci merită cu siguranță să încerci și Burning Hot. Acesta este un joc lansat de EGT (Euro Games Technology), numai bun pentru începutul de an. Câștigurile au destule cifre, iar distracția se anunță maximă. Să vedem mai multe despre Burning Hot!

Printre simbolurile întâlnite în interfața jocului se numără tot felul de fructe (pepeni, cireșe. portocale, struguri, lămâi), dar și șeptari, stele, trifoi și alte simboluri norocoase.

Burning Hot face parte din gama de jocuri pacanele cu 5 role și 5 linii de plată, fiind foarte simplu de jucat de către oricine. Burning Hot este unul dintre acele jocuri pacanele cu un control foarte bun asupra pariurilor.

Jocul amintește în mod plăcut de primele apariții de pacanele online, având inclus chiar și efectul de “burning”. Atunci când prinzi o combinație câștigătoare, simbolurile iau foc și cresc suspansul.

EGT: jocuri pacanele cu încercarea norocului peste tot

Burning Hot face parte din seria de jocuri pacanele Hot lansate de cei de la EGT. Din serie mai fac parte și 20 Super Hot și 5 Dazzling Hot. După cum ți-ai dat probabil seama, numerele dinaintea jocului arată numărul de linii de plată pentru fiecare în parte. Seria de jocuri pacanele Hot a celor de la EGT este ideală pentru începătorii care vor să exerseze pariurile pe linii de plată și vor să se bucure totodată de o experiență interactivă. În același timp, jocul este ideal pentru toți cei care adoră simbolurile și elementele clasice de joc. În Burning Hot totul se petrece pe rolele inițiale, fără lucruri complicate.

Burning Hot este un joc în care norocul te poate lovi în orice moment. Simbolurile au valori foarte atractive. Fructele pot aduce câștiguri de până la 2000 de monede, în timp ce clopoțeii aduc câștiguri de până la 10000 de monede, iar câștigul de top de 60000 de monede este generat de șeptari. Avem de-a face cu un joc care îmbină foarte atractiv pacanele 777 cu pacanele cu fructe.

Lucrurile devin cu atât mai atractive, întrucât există și simboluri scatter și wild. Simbolul wild este reprezentat de trifoiul cu patru foi. Acesta poate înlocui toate simbolurile de bază de pe rolele 2, 3 și 4 și poate ajuta astfel la formarea mai ușoară de combinații câștigătoare. Hot, nu?

Din gama de simboluri scatter fac parte un dolar și o stea. 3 stele aliniate aduc 2000 de monede, în timp ce 5 simboluri cu dolari aduc 10000 de monede.

Dacă iubești jocuri pacanele cu funcția gamble, atunci te vei bucura să afli că ai o șansă în plus de multiplicare a câștigului și în acest joc. Burning Hot are o funcție gamble prin care îți poți dubla câștigul. În mod clasic, trebuie să ghicești dacă o carte este roșie sau neagră. Dacă nimerești, câștigul ți se dublează, în timp ce dacă pierzi vei pierde ce ai strâns. Depinde ce riscuri ești de acord să îți asumi. Poți folosi funcția gamble de 5 ori și poți ajunge până la 64000 de monede.

Hot, hot, hot

Cu o combinație foarte inedită de câștiguri, runde bonus și simboluri clasice îndrăgite, Burning Hot este unul dintre cele mai atractive jocuri pacanele pentru iubitorii stilului clasic. Urmărește gama de bonusuri casino pentru a ieși cu atât mai mult în avantaj. Cu câștiguri foarte consistente e clar că atmosfera se va încinge! Să tot joci asemenea jocuri pacanele! Dacă vrei să încerci jocul gratis, îl vei găsi în pagina Joacă.

Joc Pacanele vă urează mult noroc!