jocuri cu pacanele 777 retro

Jocuri pacanele retro cu şeptari

Jocurile de tip 777 putem spune că se confundă cu istoria jocurilor de tip pacanele, acestea fiind printre primele care au invadat sălile de cazinou din întreaga lume. Astăzi, amatorii de jocuri pacanele au la dispoziţie versiuni diferite ale acestui popular joc, în care elementul principal de atracţie îl reprezintă cifra 7, simbolul norocului şi al şansei pretutindeni în lume. Mai mult, acest tip de pacanele 777 a depăşit demult faza sălilor clasice de cazinou, acesta fiind disponibil astăzi pe majoritatea cazinourilor online.

Twin Spin, pacanele 777 care au făcut istorie

Printre cele mai populare jocuri de tip 777 se află şi Twin Spin, care reprezintă o combinaţie optimă între jocurile clasice de pacanele şi grafica modernă pe calculator din zilele noastre. Twin Spin merge puţin mai departe, astfel încât jocul de pacanele 777 este prezentat cu cinci tamburi în loc de trei, ca în varianta clasică. Astfel, nostalgicii vor avea parte de un design apropiat de varianta originală, având însă parte de mai multe linii de câştig şi modalităţi de a-şi multiplica veniturile. Mai trebuie spus că Twin Spin este un joc de pacanele online perfect compatibil cu dispozitivele mobile care rulează sub Windows, iOS sau Android, dincolo de calculatoarele de tip desktop.

Grafică atrăgătoare

În ceea ce priveşte tema grafică aleasă de producătorii NetEnt, putem spune că jocul pacanele 777 Twin Spin îmbină simbolurile clasice ale jocurilor de tip cazinou cu elementele contemporane de design. Fundalul albastru închis este combinat cu accente de verde şi magenta, în vreme ce galbenul strălucitor al simbolurilor vine să completeze o muzică de fundal care face întregul joc mult mai atractiv. De asemenea, jocul păstrează simbolurile cu aspect vintage ale cărţilor mari de joc, de la 10 la As, acestea fiind puse însă în evidenţă prin accente laser şi culori fosforescente pe fundal. Cât priveşte liniile de câştig pe jocul de pacanele 777, acestea încep de la o pereche de cireşe, continuând apoi cu clopoţeii aurii, lingourile de aur şi norocoşii şeptari. În fine, simbolul cel mai valoros este un diamant mare şi strălucitor, care îţi poate aduce premii surpriză.

Intră în atmosfera clasică, jucând Sevens High

Un alt clasic al jocurilor de tip pacanele 777 este Sevens High. Acesta se constituie într-o combinaţie reuşită de simboluri clasice şi un aspect general retro, care reprezintă încă o atracţie pentru jucătorii de modă veche. Nu trebuie să vă lăsaţi păcăliţi însă de acest aspect, întrucât Sevens High îţi oferă mai multe surprize pe parcurs, care te fac să uiţi cu totul că ai în faţă un joc clasic de pacanele 777. Fundalul jocului seamănă cu o discotecă din anii 80, unde luminile violet şi luminile globului cu oglinzi par că dansează printre tamburii rotitori şi simbolurile câştigătoare.

Mai încearcă o dată, cu Second Strike

În fine, un alt joc pacanele 777 din gama celor cu aspect retro este Second Strike. Acesta prezintă o temă cu fructe, ca majoritatea jocurilor de pacanele online cu şeptari, la care producătorii au inclus însă şi o gamă variată de posibilităţi de câştig.

Ca majoritatea jocurilor de tip pacanele 777, Second Strike nu abundă de simboluri wild sau alte artificii, însă culorile alese şi tema clasică reprezintă o atracţie suficientă pentru amatorii jocurilor de cazinou autentice.