jocuri la pacanele

Jocuri la pacanele cu payout mare la Admiral

4 nov. 2017

Admiral este un casino online cu totul special, pentru că aici poți juca toată gama de jocuri la pacanele clasice. Îți arătăm astăzi care sunt cele mai profitabile jocuri de la Admiral, astfel încât să joci mereu cu cele mai mari șanse de câștig!

Admiral – șeptarii și fructele îți aduc milioane

Admiral este locul în care găsești toate jocurile de pacanele ca la aparate, de la Book of Ra și Sizzling Hot și până la Dolphin Pearl, Lucky Lady Charm sau Columbus. Gama de jocuri cu jackpot este de asemenea foarte variată și ai fi surpins să vezi cât de multe jocuri clasice sunt profitabile.

Bonusul actual la Admiral de pe Joc Pacanele îți aduce 200 RON gratis fără depunere la înregistrare. Poți astfel juca pacanele gratis, fără a face o depunere, direct după validarea contului de jucător și îți poți încerca norocul chiar și la jocuri cu jackpot.

În cazul în care vrei să faci și un depozit, profitând de bonusul de pe Joc Pacanele beneficiezi de dublarea acestuia, în limita a 800 RON. Joci astfel mai mult și mai avantajos, cu șanse extinse. Revendică-ți și tu acum un bonus pentru jocuri la pacanele!

Cele mai profitabile jocuri la pacanele de la Admiral

Jocurile clasice nu au mereu o rată de câștig foarte mare, dar în cazul unora, rata de câștig este chiar foarte atractivă. Iată care sunt cele mai profitabile jocuri clasice:

Lucky Lady Charm Deluxe

Lucky Lady Charm Deluxe are o rată de câștig de 97.10% și este cel mai generos joc clasic ca la aparate. Jocul spune povestea unei femei misterioase și aduce câștiguri foarte mari.

Simbolurile includ trifoi, potcoave, iepuri, buburuze, globuri de cristal și bineînțeles, femeia blondă Lucky Lady. Varianta Deluxe a jocului are 10 linii de plată, spre deosebire de cel original care are doar 9.

Combinațiile de 5 simboluri aduc câștiguri de până 900x față de pariul plasat. Atracția principală a jocului rămâne totuși runda bonus cu rotiri gratuite. Atunci când prinzi cel puțin 3 simboluri scatter (globul de cristal), începe și runda bonus cu 15 rotiri gratuite și un multiplicator 3x. Rotirile gratuite pot fi suplimentate. Poți prinde astfel sute de rotiri.

Simbolul wild al jocului este reprezentat de femeia blondă. Aceasta poate înlocui alte simboluri pentru a forma câștiguri și funcționează ca un joker.

Lucky Lady Charm Deluxe poate fi încercat și gratuit în pagina noastră de pacanele gratis.

Columbus

Un alt joc clasic cu un payout de 97% este Columbus. Jocul este despre aventura lui Columb în descoperirea Americii. Jocul are plăți ceva mai dese decât Lucky Lady Charm, cu valori mai mici. Interfața este foarte asemănătoare de altfel cu cea din Lucky Lady Charm, Book of Ra sau Dolphin Pearl.

Simbolurile speciale sunt Columb (simbol wild) și corabiile (simbol scatter). Simbolul scatter joacă și rol wild, așa că este cu atât mai util. Simbolul scatter aduce și runda bonus cu 10 rotiri gratuite.

Joacă și tu Columbus și intră în aventură alături de Columb! Înainte de jocul pe bani reali poți exersa Columbus în gama noastră de pacanele gratis.

Chicago

Un alt joc profitabil de la Admiral este și Chicago. Jocul are o rată de câștig de 96.17% și aduce o poveste cu totul specială pe ecran. Interfața redă atmosfera anilor 20 în Chicago, cu localuri de lux, mafioți, mașini și vederi panoramice. Acest joc are 5 role și 20 de linii de plată. Simbolurile speciale sunt o imagine cu orașul (wild) și o mașină (scatter). Runda bonus se declanșează atunci când prinzi 3 simboluri scatter. Acestea îți aduc 12 rotiri gratuite. La începutul lor vei primi și un multiplicator între 1 și 10x, așa că te poți aștepta la câștiguri foarte generoase.

Chicago este cu siguranță un joc ce merită încercat!

Dolphin’s Pearl

Dolphin’s Pearl face parte din gama de jocuri slot pacanele foarte renumite, pe care le știi cu siguranță și din sălile de aparate. La Admiral îl poți juca online, direct de acasă. Cu o rată de câștig de 96.18%, acesta plătește foarte bine și este în același timp distractiv.

Dolphin’s Pearl este mai apropiat ca interfață de Lucky Lady Charm, iar ca variație și plăți este mai asemănător cu Book of Ra.

Simbolul wild din acest joc este delfinul. Acesta dublează câștigurile și funcționează ca un joker. Simbolul scatter este reprezentat de perlă. 3 astfel de simboluri aduc runda bonus cu 15 rotiri gratuite în timpul cărora câștigurile sunt triplate.

Dolphin’s Pearl poate fi de asemenea jucat în pagina Pacanele Gratis.

Sizzling 6

Sizzling 6 este unul din acele jocuri la pacanele care te cuceresc rapid. Jocul are o rată de câștig de 96.24% și aduce pe ecran tot felul de simboluri de fructe care plătesc foarte bine. Pepenii, cireșele și șeptarii îți vor aduce câștiguri mari. Spre deosebire de jocurile anterioare din seria Sizzling, acesta are o grafică mai avansată. Simbolurile sunt lucrate mai atent, iar efectele sunt mai captivante.

Jocul are 6 role în loc de 5. Adrenalina este astfel mai mare. Poți activa a șasea rolă apăsând butonul Extra Bet. Sizzling 6 nu are simbol wild, dar are în schimb un simbol scatter (steluța). Simbolul scatter nu activează o rundă bonus, aducând însă câștiguri bune.

După cum poți vedea, la Admiral găsești o serie largă de jocuri la pacanele în stil clasic, care să îți amintească de jocurile la aparate. Jocurile de la Admiral sunt exact la fel precum cele din sălile de joc, având însă avantajul că pot fi jucate de oriunde și oricând. Printre jocurile clasice se găsesc destul cu rate de câștig mari, așa că joci cu mai multe șanse de câștig.

Nu uita că pe Joc Pacanele ai un bonus fără depunere de 200 RON la Admiral, așa că poți încerca pacanele gratis pe site-ul cazinoului și ai șansa să câștigi bani jucând gratis. E o șansă de nerefuzat. Profită și tu!

De reținut

  • Jocurile clasice de la Admiral au rate de câștig până la 97.10%
  • Poți câștiga foarte bine și la jocuri la pacanele mai vechi
  • Pe Joc Pacanele ai 200 RON gratis la Admiral