isoftbet

Jocurile iSoftbet – sursa ta de distracție și bani

1 ian. 2018

iSoftbet este un producător de software de pacanele online care are birouri și în România. Compania se bucură de un succes foarte mare la nivel internațional, iar la noi în țară jocurile se găsesc la două dintre cele mai importante cazinouri online. Citește în continuare pentru a afla unde găsești jocurile lor și ce caracteristici au! Pe Joc Pacanele afli cele mai utile informații!

iSoftbet la NetBet și Winmasters

Dintre cazinourile online din țară, găsești jocuri iSoftbet la NetBet și Winmasters. La NetBet găsești peste 30 de pacanele de la acest producător, în timp ce la winmasters găsești 10. Jocurile sunt foarte variate și vei putea găsi cu siguranță ceva pe gustul tău. Îți vom prezenta imediat caracteristicile care fac aceste jocuri să se remarce și câteva dintre cele mai populare opțiuni.

Până atunci, trebuie să știi că pe Joc Pacanele ai la dispoziție bonusuri exclusive cu rotiri gratuite la NetBet și Winmasters. Doar atunci când te înscrii de pe link-urile și ofertele de pe Joc Pacanele vei putea profita de aceste bonusuri la înregistrare.

Bonusul de la NetBet îți aduce 50 de rotiri gratuite și dublarea depozitului, în limita a 800 RON. De partea cealaltă, bonusul la Winmasters îți aduce 50 de rotiri gratuite și dublarea repozitului până la 1500 RON. Alege bonusul care ți se potrivește și joacă și tu mai avantajos!

Istoria companiei

iSoftbet a apărut pe piață în 2010, primind atunci primele parteneriate cu o serie de cazinouri online. Deși noi pe piață, aceștia și-au găsit rapid loc și au ajuns chiar în top. În momentul de față, cazinouri din întreaga lume au în portofoliu jocuri de la acest producător.

Compania beneficiază de licențe și certificări importante pentru piața europeană, inclusiv pentru Belgia și Italia. Privind cât de mult au crescut în 5 ani, viitorul sună foarte bine pentru ei.

iSoftbet – jocuri cu tematici variate și elemente speciale

La nivel internațional, iSoftbet are în porfoliu aproape 400 de pacanele. Acestea au în general 5 role și grafică atractivă. O mare parte dintre jocuri sunt inspirate din filme și seriale (ex.24, Beverly Hills, Rambo, Basic Instinct). Există de asemenea și jocuri cu fructe și șeptari sau diverse teme SF. Grafica este una detaliată și interactivă, mai ales pentru jocurile cele mai recente.

Atuul principal al pacanelelor iSoftbet este reprezentat de speciale. Acestea au rotiri gratuite, simboluri wild de tot felul și bonusuri care mai de care mai generoase.

Dacă ar fi să compartăm jocurile lor cu cele ale altor producători, am putea spune că seamănă cu cele de la Play n Go, Quick spin sau NextGen Gaming.

Urmează să îți arătăm mai jos câteva dintre cele mai cunoscute jocuri de la iSoftbet pe care le poți găsi la NetBet și Winmasters.

Scrolls of Ra

Scrolls of Ra este un joc în tema Egiptului Antic. Acesta se remarcă în fața altora prin grafica deosebită și varietatea de elemente speciale. Jocul are patru runde bonus, simboluri wild și scatter și premii foarte atractive. Simbolurile plătesc cu până la 5000 de monede, iar premiul maxim în runda bonus este de 10000 de monede. Se lasă astfel cu adrenalină și surprize mari! Scrolls of Ra poate fi jucat la Winmasters. Încearcă-l și tu!

24

24 este un joc pacanele inspirat de serialul cu același nume. Grafica și sunetul redau foarte bine atmosfera din serial. Personajul principal Jack Bauer este și cel care plătește cel mai mult în acest joc pacanele. 24 are un simbol wild (reprezentat chiar de logo) și un simbol scatter. Simbolul scatter nu aduce o rundă bonus, dar plătește foarte bine. Simbolul wild aduce o rotire gratuită și transformă mai multe simboluri în același tip, pentru a ajuta la formarea de câștiguri.

În ciuda faptului că simbolul scatter nu activează runda bonus, ea există totuși. Runda pornește în mod aleatoriu, atunci când ceasul de pe ecranul de joc atinge nivelul 0. Când intri în joc vei vedea că apare un ceas setat pentru ora 24. Pe măsură ce joci, orele scad, iar atunci când ceasul ajunge la 0 începe runda bonus. Runda constă într-un joc separat de acțiune. Va trebui să împuști teroriști, pentru fiecare reușită primind un număr de monede. Premiul maxim este de 10000 de monede. 24 se găsește de asemenea la Winmasters. Nu îl rata!

Rango

Rango este un alt joc pacanele foarte interesant de la acest producător. Jocul se găsește la NetBet și atrage în primul rând prin faptul că are un jackpot progresiv uriaș. Rango spune povestea cameleonului care trebuie să salveze un oraș din vestul sălbatic. Jocul are rotiri gratuite, simboluri speciale și un jackpot progresiv foarte generos. Jackpot-ul se câștigă atunci când prinzi cinci simboluri “Jackpot Progressive”. Poți vedea nivelul la care ajunge jackpot-ul în orice moment. Pe lângă jackpot, mai poți prinde premii mari în joc și în timpul rotirilor gratuite. Există două metode de a primi rotiri gratuite. Prima este să prinzi două simboluri Rango pe prima rolă. Atunci când se întâmplă asta primești un număr aleatoriu de rotiri gratis. A doua metodă este să prinzi trei simboluri scatter (insigna de șerif). În acest caz primești 10 rotiri gratis, în timpul cărora câștigurile formate cu ajutorul simbolurilor wild sunt dublate. Cu cât ai mai multe simboluri wild, cu atât crește și multiplicatorul pentru câștiguri. Merită să joci și tu Rango!

De reținut

  • iSoftbet este un producător apărut recent pe piață
  • Jocurile lor sunt foarte animate și au multe elemente speciale
  • Tematicile sunt variate (fructe, filme, seriale, Egipt, SF)
  • Multe jocuri au și jackpot progresiv

Articolele din seria :