jocuri Craciun

Jocuri de Crăciun

Jocuri de iarnă

Luna decembrie bate la ușă, Crăciunul se apropie, iar cazinourile îți aduc și ele noutăți: sloturi cu tematică de Crăciun, de care te vei bucura din plin în această iarnă. Mai ales că aceste jocuri de crăciun online îți pot aduce și premii uriașe. Moșul cel darnic are surprize minunate, pe care le vei descoperi nu așezate sub brad, ci în oferta de sezon a cazinourilor online.

Dacă visezi la distracție și bună dispoziție, poți încerca jocuri de crăciun care îți vor înveseli atmosfera. Oferta este variată și sloturile te așteaptă să îți încerci norocul. Într-un vârtej de culori și cu un fundal sonor inspirat, aceste jocuri cu moș crăciun îți vor face Sărbătorile mult mai vesele, fie singur, fie alături de prieteni.  

Secrets of Christmas

blank

Secrets of Christmas este unul din acele jocuri de crăciun care îți provoacă emoții din copilărie, oferindu-ți atmosfera de basm a nopții minunate de Crăciun, dar și bucuria unor premii cât mai mari. Slotul are un RTP (rată de întoarcere la jucător) de 96.72%, una foarte bună, de care nu strică să profiți. Simbolurile sunt tipice pentru Crăciun: turtă dulce, lapte și biscuiți, lumânărele, clopoței, ciorăpei în care găsești dulciuri. Slotul are 20 de linii de plată și simboluri tipice de Crăciun. Figura lui Moș Crăciun este WILD, iar simbolul Scatter este reprezentat de un sac plin de jucării. 3 simboluri scatter oferă rotiri gratuite și multe premii sub forma unor rotiri suplimentare de role sau a unor multiplicatori. Dă click pe butonul de mai jos și încearcă jocul gratis direct pe site-ul nostru!
Joaca acum gratuit

Merry Xmas

Un alt joc de păcănele care are ca tematică sărbătoarea de Crăciun este oferit de Play’n GO și se numește Merry Xmas.  Acest joc are 15 linii, unde miza minimă e foarte mică, oferind posibilitatea de a juca pe câte linii vrei (chiar și una). Este un joc distractiv, potrivit pentru cei cu un buget redus. Câștigurile pe care ți le aduce Moș Crăciun pot fi de până de 150 de ori valoarea mizei tale, Iar jocul bonus oferă premii speciale.

Xmas Joker

Xmas Joker este un slot cu trei role de joc, trei rânduri și cinci linii de plată fixe. Acest joc simpatic are o grafică festivă în nuanțe de roșu și verde, cu bucăți de turtă dulce care marchează liniile de plată și o coloană sonoră adecvată Sărbătorii de Crăciun. Există doar cinci simboluri ale jocului de bază, printre care se numără omuleți din turtă dulce, acadele în formă de bastonașe colorate, clopoței și o steluța perfectă pentru a fi montată în vârful unui brad de Crăciun. Aceste simboluri te delectează cu atmosfera tipică a Crăciunului, oferindu-ți șanse de câștiguri mari.

Fruit Shop Christmas Edition

Fruit Shop Christmas Edition este un joc de slot cu 5 role de joc, 3 rânduri și 15 linii câștigătoare. Simbolurile din acest joc includ cărțile de joc clasice numerotate de la 10 la As, dar și fructe delicioase: lămâi, cireșe, portocale, pepeni și prune. Cireașa este simbolul cu cea mai mare valoare din joc . Ai nevoie de doar 2 cireșe afișate pe o linie câștigătoare pentru a primi mai multe rotiri gratuite și pentru a obține câștiguri considerabile, în funcție de miza ta. Atmosfera jocului te aduce mai aproape de ziua de Crăciun, iar grafica este una foarte reușită. Fundalul jocului arată o seară de iarnă, în timp ce neaua se așterne, iar în stânga ecranului vei vedea un om de zăpadă, în dreapta – un pom de Crăciun bogat împodobit. Dacă ai chef să te bucuri cu adevărat de atmosfera veselă a Sărbătorilor, fără a renunța la jocurile de păcănele, atunci cu siguranță merită să alegi acest slot. Pe site-ul nostru poți juca varianta originală Fruit Shop gratis.

Jingle Spin

Jingle Spin îți aduce acasă atmosfera tipică a Sărbătorilor, pentru a te înveseli câștigând premii mari. Moș Crăciun și ajutoarele lui ,spiridușii ,îți oferă cadouri și câștiguri nesperat de mari, cu ajutorul simbolurilor de joc ale lui Jingle Spin. Magia continuă și simbolurile alese de producător te poartă cu gândul la vacanța de Crăciun. Categoria jocuri cu moș crăciun include la loc de cinste acest slot. Un con de brad, o ghirlandă sclipitoare, o portocală sau un glob roșu sunt simboluri care îți vor aduce bună dispoziție și atmosfera feerică a Sărbătorilor de Crăciun.

Flowers Christmas Edition

Flowers Christmas Edition este un slot cu 5 role și 30 de linii de plată, dezvoltat de Net Entertainment. Acest joc nou e inspirat de sezonul vesel al Crăciunului. NetEnt a prelucrat jocul Flowers existent și i-a adăugat o notă delicioasă specifică de Crăciun. Culorile strălucitoare și grafica simplă te cuceresc, Jocul are rolele așezate într-un cadru ornamentat din lemn, așezat afară în zăpadă. Dă-i acestui slot șansa de a-ți demonstra cât de agreabil e să joci online păcănele, de Sărbători.

Jucând online sloturi cu tematică de Crăciun, profiți de șansa unor câștiguri interesante și te distrezi online, direct din confortul casei tale. Atunci când iarna îți împodobește cu zăpadă ferestrele și parfumul cozonacilor te îmbie să rămâi acasă, poți juca slot-urile favorite, în ediții speciale de Crăciun, bucurându-te de zilele frumoase de iarnă.

Acum ai numeroase jocuri de crăciun online pe care le poți încerca în perioada Sărbătorilor de iarnă, deci nu ezita să-ți încerci norocul la pacanele. Cazinourile online te așteaptă cu jocuri crăciun noi și interesante iar Moșul îți va aduce noroc și prosperitate. Dacă visezi la o vacanță de Crăciun perfectă, încearcă să joci jocuri de crăciun online și vei trăi atmosfera tipică de cazino, vei gusta emoții și adrenalina unui spațiu de joc unde norocul te așteaptă la fiecare pas.