jocuri pacanele gratis online

Jocuri de cazino pacanele: top clasice profitabile

24 sept. 2017

Atunci când joci jocuri de cazino pacanele e imposibil să nu te gândești și la cele clasice. Succesul acestora este incredibil, în contextul în care sunt pe piață de mai bine de 10 ani de la apariție, iar jocuri noi apar tot timpul. Apariția clasicelor în varianta online a bucurat milioane de jucători din întreaga lume. Mai nou, și românii pot juca acest joc din fața calculatorului sau de pe telefon. Citește în continuare pentru a afla care dintre jocurile clasice aduc cele mai mari câștiguri!

În cele mai recente articole de pe Joc Pacanele ai putut vedea în detaliu care sunt secretele fiecărui joc foarte popular de pacanele clasice ca la aparate. Astăzi îți facem topul celor mai profitabile jocuri de cazino pacanele.

Înainte de a intra efectiv în top, ținem să îți reamintim că poți juca toată gama de pacanele clasice online în exclusivitate la Admiral. Cazinoul online are în portofoliu toate jocurile clasice și îți oferă un plus un bonus fără depunere de 200 RON gratis. Poți câștiga astfel bani reali la jocuri pacanele gratis ca la aparate. Bonusul se acordă jucătorilor noi după validarea contului, pas ce durează câteva minute. Profită și tu de bonus și câștigă bani în timp ce te distrezi la jocuri pacanele gratis online!

Cele mai populare păcănele din seria clasice

Să ne întoarcem acum la topul nostru. Iată care sunt cele mai profitabile jocuri de cazino pacanele din seria celor clasice:

1.Book of Ra și Book of Ra Deluxe

Dacă vorbim de jocuri clasice profitabile, jocul de pacanele cu speciale Book of Ra se află cu siguranță în vârful topului. Jocul inspirat de povestea lui Indiana Jones are o specială de zile mari, cu 15 rotiri gratuite în timpul cărora beneficiezi și de un simbol scatter extensibil. Jocul a generat de foarte multe ori câștiguri de zeci de mii de RON în baza unor ecrane pline cu același simbol. Book of Ra și Book of Ra Deluxe sunt foarte populare în întreaga Europă, așa că auzim adesea de câștiguri mari la acest joc și în țări precum Germania, Marea Britanie, Suedia, Norvegia, Polonia sau Grecia.

Dacă vrei să exersezi câteva runde fără miză reală, nu uita că și la noi pe site găsești Book of Ra, Book of Ra Deluxe și toată gama de pacanele clasice. Avem pentru tine zeci de jocuri de cazino pacanele! Intră în pagina Pacanele Gratis și joacă și tu jocuri pacanele gratis online!

2.Lucky Lady Charm și Lucky Lady Charm Deluxe

O altă serie de jocuri de cazino pacanele foarte îndrăgite și totodată profitabile este cea Lucky Lady Charm. Jocul are de asemenea o rundă bonus foarte atractivă, care generează multe castiguri. Mai mulți jucători au prins adevărate maratoane de rotiri gratuite, ajungând la rangul sutelor. Câștigurile la jocuri de noroc pacanele Lucky Lady Charm și Lucky Lady Charm Deluxe sunt generoase și datorită faptului că simbolurile plătesc foarte bine.

3.Dolphin Pearl și Columbus

Dolphin Pearl și Columbus sunt jocuri foarte asemănătoare cu seria Lucky Lady. Acestea au la rândul lor runde bonus cu rotiri gratuite și plătesc foarte bine. Dolphin Pearl și Columbus, precum și variantele Deluxe adicente plătesc ceva mai des decât jocurile din seriile Book of Ra sau Lucky Lady. Câștigurile sunt în același timp o idee mai mici. Acest lucru se datorează faptului că speciala din Book of Ra are și scatter extensibil. Dacă vrei însă să acumulezi câștiguri mai mici și mai frecvente, Dolphin Pearl și Columbus sunt opțiuni ideale.

Ține minte totuși că vorbim despre jocuri de cazino pacanele clasice, care în general au o volatilitate foarte mare (plătesc rar). Prin urmare, nu te aștepta să câștigi nici la Dolphin Pearl și Columbus chiar la fiecare rotire. Răbdarea este totuși răsplătită pe deplin. Poți testa volatilitatea acestora în câteva runde la jocuri gratuite pacanele. Îți vei da seama cât de des vin câștigurile.

4.Golden Sevens și Jewels 4 All

Golden Sevens este un joc de pacanele cu jackpot, așa că se diferențiază din start de celelalte. Jocul nu are rundă bonus, dar șeptarii săi plătesc foarte bine și compensează pentru acest lucru. Simbolurile de fructe plătesc la rândul lor generos și apar în grupuri, așa că te poți aștepta să prinzi câștiguri foarte bune. Iar dacă prinzi jackpotul, te-ai scos! Jackpotul progresiv îți poate aduce câteva sute de mii de lei.

Jewels 4 All este un joc clasic cu simboluri aparte. Acesta are simboluri de bani, pietre prețioase, coliere, coroane și lingouri. Simbolurile inspirate de lux și bogăție chiar atrag la rândul lor banii. Foarte mulți jucători au prins câștiguri colosale la acest joc. Simbolul wild extensibil poate acoperi mai multe spații pe ecran, ajutând astfel la formare de câștiguri mai mari.

5.Sizzling Hot și Sizzling Hot Deluxe

Dacă spui pacanele clasice, spui automat pacanele cu fructe și șeptari. Iar seria Sizzling Hot este un joc devenit reper în această categorie. Sizzling Hot este unul din cele mai simple jocuri de pacanele. Jocul nu are rundă bonus și nici elemente speciale, așa că toate câștigurile se obțin în jocul de bază. Nimic mai simplu și mai rapid. Îți reglezi miza și afli dacă ai câștigat. Simbolurile de cireșe, lămâi, struguri, portocale și șeptari plătesc foarte bine și aduc câștiguri de top. Fiecare câștig este marcat prin aprinderea simbolurilor în flăcări, ceea ce te face să simți pe deplin momentul special.

Joacă jocuri de cazino pacanele pe miză reală și câștigă și tu!

După cum spuneam și mai sus, cu bonusul de la Admiral ai șansa de a câștiga bani reali la jocuri pacanele gratis ca la aparate. Nu ai nimic de pierdut. În cazul în care vrei să încerci și altceva în afară de jocuri pacanele gratis online, poți folosi bonusul pentru a juca și la ruletă sau blackjack. Bonusul este suficient de generos pentru a-ți oferi posibilitatea de a încerca mai multe jocuri.

Păcănelele online sunt exact la fel precum cele din sălile de aparate și cazinourile stradale. Joci jocuri pacanele gratis ca la aparate cu aceleași butoane, reguli și simboluri și câștigi bani reali. Ce mai aștepți? Revendică-ți acum bonusul fără depunere!

De reținut

  • jocurile de pacanele clasice rămân printre cele mai profitabile
  • pe Joc Pacanele ai o gamă largă de jocuri pacanele gratis ca la aparate
  • la Admiral poți să câștigi bani reali la jocuri pacanele gratis ca la aparate

Concluzii

Sperăm ca topul nostru pentru cele mai profitabile jocuri de pacanele clasice să îți fie de folos. Citește de asemenea și setul de articole despre câștiguri mari la jocuri de pacanele clasice, în care poți vedea în detaliu cât și cum au câștigat alți jucători și cum poți câștiga și tu! Pacanelele clasice au un farmec aparte și vor rămâne mereu la loc de preț în preferințele noastre. Profită de bonusul fără depunere de 200 RON gratis de la Admiral și câștigă bani reali la jocuri pacanele gratis online!