jocuri cu septari

Jocuri cu şeptari – cifra magică îți poartă noroc

Norocul la jocuri cu șeptari

Superstiţios sau nu, citeşte mai jos câteva informaţii despre cele mai cunoscute jocuri cu şeptari. Se spune că șaptele este cea mai norocoasă cifră. În lumea cazinourilor, mai multe jocuri cu șeptari 77777 au generat câștiguri uriașe.

Cifra şapte a fost dintotdeauna asociată cu norocul. Instinctiv, jucătorii tind să le aleagă şi să aibă mai multă încredere în ei, ba chiar să considere că, în cazul în care câştigă, asta se datorează cel puţin parţial şi cifrei 7. Iată mai jos cele mai îndrăgite jocuri cu șeptari gratis. Încearcă-le și tu!

40 Super Hot – jocuri cu şeptari online de încercat măcar o dată


Un joc de păcănele 777 în tip video care poate fi jucat gratuit pe jocpacanele.ro, 40 Super Hot este format din 5 role, 4 rânduri şi 40 de linii de plată. Având simboluri din fructe, jocul “se înrudeşte” cu 20 Super Hot, un joc cu un mecanism asemănător. Pentru a câştiga, tot ce trebuie să faci este să obţii pe linii tot felul de fructe, însă simbolul principal este şaptele roşu. Acesta este simbolul wild care îţi poate aduce super câştiguri.
Joaca acum gratuit

Dice & Roll

blank

Cu o grafică rafinată, acest joc de păcănele cu fructe are o structură pe 5 role şi 40 de linii de plată fixe şi poate fi jucat gratuit pe jocpacanele.ro. Simbolurile cu fructe şi şeptarii plasează jocul într-o zonă retro, foarte apreciată şi astăzi. Simbolurile cele mai importante sunt şeptarii: dacă ai 5 şeptari pe o linie, câştigi 350 de credite, aşadar Dice & Roll este unul dintre acele jocuri cu şeptari online pe care trebuie să îl încerci.
Joaca acum gratuit

5 Dazzling

blank

Jocul “5 Dazzling” include un număr variabil de monede şi credite pentru fiecare rotire. Se pot câştiga sume mai mici, dar şi sume mari, în valoare de maximum 100000 de monede, care se prind când ai 5 şeptari pe un pariu de 100 de monede pe linie, de exemplu. Simbolurile jocului sunt şeptarii, fructele şi steluţele, în acest moment existând posibilitatea de a juca acest joc în mod gratuit, pe jocpacanele.ro. Şeptarul roşu are valoarea cea mai mare, aducând 100 de monede pentru 3 simboluri, 1000 pentru 4 şeptari şi 5000 pentru 5 astfel de semne. Joaca acum gratuit

Book of Ra

blank

Poate cel mai popular joc cu şeptari din lume, Book of Ra este preferatul multor jucători din lume. Simplu, cu o rată de profit de 97%, Book of Ra are o temă egipteană, aşa că şi simbolurile sale includ scarabei, faraoni sau chiar pe Indiana Jones. Book of Ra este un joc de păcănele 77777 destul de vechi, aşa că nu vine cu efecte spectaculoase, însă cert este că poţi câştiga la el sume frumoase. Scopul jocului pe care acum îl poţi juca gratuit pe jocpacanele.ro este să aliniem 2-5 simboluri de acelaşi fel pe aceeaşi linie, de la stânga la dreapta. Simbolul cu cea mai mare valoare este Indiana Jones (5 simboluri – 5000 de monede). Joaca acum gratuit

Golden Sevens – jocuri cu şeptari gratis cu câştiguri bune

blank

Din seria de jocuri cu şeptari online ceva mai retro face parte și Golden Sevens. Acesta vine cu promisiunea unor câştiguri foarte mari. Poţi câştiga un jackpot substanţial, în mod aleatoriu, însă poţi opta şi pentru “o rundă gamble de tipul totul sau nimic” unde îţi poţi dubla câştigul. Cu 5 role, 3 rânduri şi 20 de linii de plată, jocul are o interfaţă animată, însă nu foarte complexă. Simbolurile cele mai importante şi valoroase ale jocului sunt şeptarii. Golden Sevens se joacă gratuit pe jocpacanele.ro. Joaca acum gratuit

De ce aleg oamenii aceste jocuri cu şeptari?

jocuri cu șeptari 77777

Atracţia jucătorilor pentru cifra 7 şi jocurile care o includ este de inţeles. Această cifră ascunde semnificaţii profunde, la care orice jucător se gândeşte, poate chiar şi instinctiv, înainte de a alege un joc de noroc.

Astfel, în antichitate şaptele era considerat cifra perfecţiunii, valoare cu ajutorul căreia nu poţi da greş. În plus, cifra 7, formată din 4 şi 3, este de fapt combinaţia dintre planul material semnificat de 4 şi planul spiritual, oglindit în 3.

Oriunde ne-am uita, şaptele apare peste tot, venind cu semnificaţii din ce în ce mai diverse. De exemplu, sunt 7 culori ale curcubeului, iar cea de-a 7-a zodie este Balanţa, un fel de semn zodiacal mesaj pentru cei pasionaţi de gambling. Balanţa este despre echilbru, cumpătare şi raţionament, aşa că ai grijă să nu uiţi aceste valori ori de câte ori joci la jocuri cu şeptari 77777.

În cazul în care eşti născut sub semnul zodiacal al Peştilor şi Racului, aceste jocuri cu şeptari sunt mai ales pentru tine, studiile specialiştilor susţinând că aceste două zodii sunt mai norocoase atunci când folosesc cifra 7 în cadrul jocurilor de noroc.

Rezultatele studiilor care şi-au dorit să afle care este cel mai norocos număr din lume au demonstrat că, într-adevăr, şaptele este acest “număr magic”. Ba mai mult decât atât, combinaţia de 3 de 7 (777) este cea aduce cele mai mari câştiguri în cadrul cazinourilor.  

Aceste jocuri cu şeptari gratis sunt întotdeauna fascinante. În primul rând ne relaxează, după care vin şi cu posibilitatea unor câştiguri substanţiale, pe care le primeşti dacă ai răbdare şi eşti perseverent.

În cazul în care faci şi tu parte din această categorie de jucători şi nu renunţi după prima înfrângere, testează spectaculoasele jocuri cu şeptari 77777 şi pregăteşte-te de un mare câştig! Găsești mai multe astfel de jocuri și în paginile păcănele EGT și păcănele Novomatic!