Novomatic producator pacanele

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Warlords slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Warlords

Producator

Novomatic

Rating

Vrei să încerci un slot care amintește de vechile războaie și care pune acțiunea pe primul plan? Warlords slot gratis (Warlords: Crystals of Power, numele intregral al jocului) produs de suedezii de la NetEnt este un joc cu cinci role și trei rânduri și care propune 30 de linii de plată. De asemenea, e bine să știi și faptul că acel coeficient extrem de important pentru pariorii informați (Return to Player Rate) are o valoare foarte bună.

Practic, e un win-win situation la 96.89%. NetEnt plătește marele pot din joc la un milion de monede. Miza minimă per pariu este de 0.15 unități monetare, iar cea maximă de 150. Poți să testezi și apoi să joci pe bani Warlords: Crystals of Power în cazinoul Netbet, partener important al Joc Păcănele. Poți vedea ce oferte exclusive au pregătit aceștia prin intermediul platformei noastre.

Warlords slot gratis – simboluri din joc

Trei personaje fac legea în universul slotului propus de NetEnt. Barbarul, Preoteasa și Samuraiul împart scena și se luptă fiecare pentru supremație.Simbolurile la care este bine să fii atent pe întreaga desfășurare a jocului sunt: panterele, lupii, porcii sălbatici, dar și măștile colorate care întruchipează pe cei trei conducători amintiți mai sus. Fiind o aplicație foarte nouă, Warlords slot gratis este foarte bine optimizată pentru spectacolul de mobil sau tabletă. Desigur că există variante și pentru cei care joacă pe desktop sau laptop.

Cu Samuraiul, care poate deveni personjaul tău preferat dacă îți place istoria, poți obține de 20 de ori suma pariată la cinci apariții pe role. Nici Preoteasa sau Barbarul nu se lasă mai prejos, venind cu propriile runde de rotiri gratuite. De exemplu, tot Preoteasa îți aduce de până la 6.666 de ori suma pariată, în anumite momente extrem de favorabile. C Warlords slot gratis, NetEnt a depășit noi și noi bariere în ceea ce privește modul în care trebuie să arate un slot.

Alte sloturi


Mojo spin
Cherry Trio
Hugo 2
Stellar Jackpots With Silver Lion
Mystery Joker
Skulls of Legend