iSoftBet producator pacanele

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
fortune pig gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

The Fortune Pig

Producator

iSoftBet

Rating

The Fortune Pig (Porcul Norocos) este unul dintre numeroasele sloturi tematice cu porci (simbol zodiacal) lansate în 2019 ca urmare a trecerii în Noul An chinezesc al Mistretului. Poți încerca să joci The Fortune Pig gratis dacă te tentează o aventură inspirată în lumea colorată a simbolurilor. Acest joc tematic de slot îl poți găsi în oferta de păcănele isoftbet, iar acum te poți bucura de prosperitatea oferită de simbolistica aducătoare de noroc a porcului.

Grafică, sunete și animații

Schema de culori roșu și auriu, inspirațională pentru designerii de sloturi care celebrează Anul Nou chinezesc, cuprinde cea mai mare parte a simbolurilor vizuale standard: monedele pătrate și găurite, pungile cu bănuți roșii și fundalul acoperișurilor tipice din epoca Imperială.

Fundalul cuprinde superbi dragoni animati, cu flori de cireș care se încadrează în prim-plan, în fața rolelor. Animațiile de acest fel ajută la intrarea în atmosfera jocului, la fel ca și fundalul sonor interesant. Coloana sonoră este un amestec excelent de percuție și flaut în stil tipic de muzică clasică din Asia de Sud-Est. Grafica este perfect realizată și simbolurile sunt atent desenate, oferind un ambient agreabil pentru joc.

Cum se joacă Fortune Pig gratis

Jocul The Fortune Pig gratis este un joc pe cinci role, cu trei rânduri, având multiple funcții speciale interesante. Jocul principal oferă WILDS și câteva jocuri bonus pentru a condimenta atmosfera. Vei aprecia stilul simpatic și prietenos al jocului The Fortune Pig gratis. Simbolurile disponibile sunt inspirate din:

  • cărțile de joc clasice: J, Q, K și A ( valori mici)
  • pictograme tipic chinezești: monede legate între ele cu sfoară roșie, un copac bonsai auriu format din monede, un tambur și o statuie simbolizând un leu de aur( valori mai mari)

Cel mai valoros dintre simbolurile standard este Dragonul de aur (fiind si Scatter), care multiplica de 16 ori mizei ta dacă apare de 5 ori în linia de plată.

Wilds, bonusuri și rotiri gratuite

Simbolul WILD ( aici un cap de porc norocos) înlocuiește toate celelalte simboluri, în afară de simbolurile Scatter și Punga cu Bani. Simbolul Scatter este prezent pe rolele 1,3 și 5. Apeși un Scatter pe toate cele trei role și vei declanșa rotirile « Free Fortune ». Acesta este un bonus de rotire gratuit în care vei căpăta 8 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite, există șansa de până la cinci role sincronizate și afișarea aceleași simboluri în aceleași locuri, crescând masiv probabilitatea unor combinații câștigătoare mari.

Câștigurile sunt acordate pentru colectarea a trei sau mai multe simboluri identice de la stânga la dreapta, urmând una dintre liniile de plată active. Rata de plata (RTP) a acestui joc este de 95,14%. Această rată este aproape cu un punct procentual mai mică decât media în industrie de 96%. Drept urmare, îți recomandăm acest slot doar pentru animația simpatică, bonusurile mari și atmosfera specifică a zodiacului chinezesc.

Concluzie

Jocul The Fortune Pig gratis merită încercat atunci când ai chef să te distrezi cu simboluri colorate inspirate de cultura străveche a Chinei, dar poți alege și alte jocuri la fel de interesante din oferta de păcănele isoftbet, unde te așteaptă o gama variată de sloturi tematice noi.

Alte sloturi


Retro Reels
Frog Story
Mirror Mirror
Lady of fortune
Fruit Shop
Dark Queen