EGT producator pacanele

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
supreme hot slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Supreme Hot

Producator

EGT

Rating

Jocurile de păcănele cu fructe sunt întotdeauna cele mai apreciate. Farmecul lor este de necontestat. De astăzi, poți juca Supreme Hot gratis pe JocPacanele. Acest joc de la EGT are o interfață retro și este ideal pentru cei care preferă jocurile de păcănele clasice. Iată ce trebuie să știi despre acest slot!

Cum se joacă Supreme Hot gratis

Imediat de la deschiderea jocului, vei remarca în ce măsură seamănă cu aparatele clasice. Slotul are o structură de 3 x 3 rânduri și este foarte simplu. Simbolurile de fructe și șeptari creează o atmosferă foarte plăcută. Fiecare câștig este marcat prin aprinderea simbolurilor care l-au format.

Jocul are 27 de linii de plată și interfața clasică EGT. Regulile sunt extrem de simple. În partea de jos vei găsi butoane cu valoarea pariurilor. Vei putea alege între 5 și 100 credite (monede) pe fiecare pariu, cu valori între 0.01 și 1.

Simbolurile plătesc foarte bine, cel mai valoros fiind șeptarul, care plătește până la 6000 de monede pentru o linie de 5. Vei mai găsi de asemenea dolari (care plătesc cu 4000 de monede), BAR (2000 de monede), clopoței și stele (1600 monede) și bineînțeles simboluri de cireșe, struguri, mere și piersici.

Fiind un joc EGT, în partea de sus a ecranului vei vedea 4 jackpoturi progresive, ce pot fi câștigate în orice moment. Atunci când câștigi un jackpot, vei primi un mesaj pe ecran și va începe o rundă bonus în care vei afla ce premiu ai câștigat.

Mai trebuie să știi că jocul are și funcție gamble, putând opta pentru dublarea fiecărui câștig, în urma unui pariu roșu/negru.

Supreme Hot este un slot foarte simplu, care duce la maximum adrenalina și poate genera câștiguri de top.

Testează și tu jocul gratis, iar dacă îți place și vrei să joci pe bani reali, ia bonusul nostru cu 100 RON gratis fără depunere și 250% până la 1800 RON la primul depozit și joacă-l la Maxbet!

Alte sloturi


Black Widow
Genie Wild
Gold lab
Cash Camel
Riches of ra
Dragon Reels