Microgaming producator pacanele

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Suntide

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player

Nume

Suntide Desktop

Producator

Microgaming

Rating

4.3/ 5 (8)

Îți place să joci jocuri ca la pacanele clasice cu fructe? Atunci ar trebui să încerci SunTide Desktop, un slot cu 5 role, 3 rânduri și 9 linii de plată fixe în care vei găsi o grafică foarte colorată cu diverse fructe precum struguri, pepeni sau lămâi.

Începe jocul prin a ajusta pariul perfect pentru tine cu ajutorul butonului Bet. Odată stabilit pariul, ești pregătit de joc, așa că poți da click pe butonul Spin pentru ca rolele să se rotească. De asemenea, ai la dispoziție opțiunea Autoplay care îți permite să rotești rolele de mai multe ori consecutiv, numărul fiind stabilit chiar de tine.

Simbolurile acestui joc sunt cunoscute de majoritatea celor care joacă pacanele, acestea fiind reprezentate de fructe, clopote, bile de aur, diamante și numărul 7. Simbolul Scatter este reprezentat de un apus, iar simbolul Wild este o monedă de aur pe care este inscripționată litera S și poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter-ului. Simbolul Wild poate apărea pe oricare dintre role, dar se poate extinde doar pe rola 3.

Rotiri gratuite la jocuri ca la pacanele

Principala funcție a acestui joc este Free Spin, adică rundele de rotiri gratuite. Aceste runde de la jocuri ca la aparate sunt declanșate în momentul în care reunești 3 sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe role. În urma activării acestei caracteristici vei primi 15 rotiri gratuite. Dacă în timpul jocului propriu-zis simbolul Wild se poate extinde doar pe rola 3, în timpul rotirilor gratuite, acesta se extinde pe rolele 2, 3 și 4, ceea ce îți oferă șanse mult mai mari de câștig. Vestea bună este că, în timpul acestor rotiri gratuite, poți câștiga alte rotiri gratuite, șansele de câștig crescând și mai mult.

SunTide Desktop este unul dintre acele jocuri ca la pacanele ce pot fi jucate de începători, dar și de jucători experimentați în egală măsură pentru că este foarte simplu, dar totdată, distractiv și captivant. Este un joc clasic, dar acest lucru nu înseamnă că este plictisitor pentru că rotirile gratuite îți dau posibilitatea unor câștiguri mari și îți atrag atenția imediat.

Joacă gratis SunTide, dar și alte jocuri ca la pacanele clasice chiar acum!

Alte sloturi


Queen of Hearts
4/ 5 (3)
Hot Shots
4/ 5 (1)
BlackJack
5/ 5 (1)
Wild Chase
3/ 5 (3)
Blackjack IGT
4.7/ 5 (3)
Circus Brilliant
3/ 5 (3)