Novomatic producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Sizzling-hot-deluxe

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Sizzling Hot Extreme

Producator

Novomatic

Rating

Sizzling Hot Extreme este unul din cele mai populare jocuri cu pacanele din toate timpurile. Jocul produs de cei de la Novomatic este foarte simplu și se aseamănă foarte mult cu primele jocuri cu pacanele ce puteau fi jucate în sălile de joc și cazinouri.

Sizzling Hot Extreme are 5 role și 5 linii de plată, iar mai simplu de atât nu se poate! Pregătește-te să găsești pe role fructe de tot felul, de la pepeni până la prune, lămâi și cireșe. Dintr-un joc de pacanele clasic de acest calibru nu puteau lipsi nici șeptarii. Ține minte că șaptele are rol de simbol scatter, iar 5 simboluri de acest tip îți pot multiplica pariul de 1000 de ori.

Sizzling Hot Extreme gratis: de ce să îl joci?

Într-o mare de jocuri cu pacanele care mai de care mai complexe, te întrebi probabil de ce ai juca un astfel de joc rudimentar. Ei bine, acest joc clasi de la Novomatic nu se bucură de o popularitate atât de mare fără motiv. Unul din avantajele principale ale acestui joc este că nu are riscul de a cheltui tot bugetul dintr-o bucată. Din acest punct de vedere, jocul este ideal pentru începători. Un alt avantaj important este că simbolurile pot aduce câștiguri foarte bune.

Să vedem totuși mai în detaliu ce se întâmplă în acest joc!

Jocul are o rată de profit pentru jucător de 95%, ceea ce nu este deloc rău, mai ales pentru un astfel de veteran în gama de jocuri cu pacanele. Valoarea monedelor variază între 0.08 și 8, iar cea a pariurilor pe fiecare linie variază între 0.40 și 40. Câștigul maxim în acest joc multiplică valoarea pariului de 40000 de ori.

Jocul este prevăzut și cu o funcție gamble care oferă posibilitatea de a dubla câștigul. Mai exact, orice câștig poate fi dublat pe un joc de tip totul sau nimic. Dacă nimerești culoarea unei cărți, câștigul ți se dublează. Dacă nu, pierzi tot.

Concluzii

Sizzling Hot Extreme face parte din seria foarte populară de jocuri cu pacanele Sizzling și este unul din cele mai îndrăgite jocuri de pacanele cu fructe. Pe piață deja de mai mult de 10 ani, acesta continuă să facă furori. Ce zici? Intri și tu în joc?

Mult noroc!

Alte sloturi


Book of Ra
Penguin Style
Lucky Lady
Copy Cats
Faust
3 Genie Wishes