NetEnt producator pacanele

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Secrets-of-Christmas

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Secrets of Christmas

Producator

NetEnt

Rating

3.5/ 5 (2)

Se apropie Crăciunul, așa că  îți prezentăm pacanele gratis cu această tematică!

Secrets of Christmas este într-adevăr un joc a cărui grafică este inspirată de această sărbătoare, dar el are atât de multe de oferit încât poate fi jucat pe tot parcursul anului de jucătorii care vor relaxare și distracție în același timp. Ai fost suficient de cuminte anul acesta încât să primești cât mai multe monezi de la Moș Crăciun?

Cum să joci pacanele gratis

Secrets of Christmas este unul dintre jocurile pacanele gratis cu 5 role, 3 rânduri și 25 linii de plată, grafica fiind dată de fereastra decorată în concordanță cu spiritul Crăciunului. Simbolurile jocului se încadrează în atmosfera de sărbătoare, astfel simbolul Wild este Moș Crăciun, iar Scatterul este chiar sacul cu jucării al Moșului.

Pe lângă aceste simboluri speciale, există și alte simboluri cu valoare ridicată care fac parte tot din acest cadru, cum ar fi o lumânare, un clopoțel auriu, o casă de turtă dulce, dulciuri și lapte pentru Moș Crăciun și un ciorap de Crăciun. De asemenea, jocul prezintă simboluri cu valoare mai scăzută, dar la fel de atractive, acestea fiind cărți standard de joc precum literele J, K, Q și numărul 10.

Jocul începe prin apăsarea butonului “Spin” care va roti rolele, dar înainte trebuie să-ți setezi pariul dând click pe butonul “Coin Value”, valoara monezilor variind de la 0,01 la 0,50. Dacă vrei să plasezi pariul maxim valabil, apasă pe butonul “Max Bet” și acesta va fi plasat. Jocul îți pune la dispoziție și varianta “Autoplay” prin care poți alege de câte ori vrei ca rolele să se rotească consecutiv. După ce setezi toate acestea în funcție de preferințe, poți începe jocul.

Funcții speciale la pacanele gratis

Cea mai importantă funcție la pacanele gratis conform preferințelor jucătorilor este  Free Spins deoarece oferă un număr de rotiri gratuite. Jocul Secrets of Christmas îți aduce 10 rotiri gratuite dacă reunești oriunde pe role 3 sau mai multe simboluri Scatter.

Înainte de începerea rotirilor gratuite, ai posibilitatea de a alege câștiguri extra din 20 de cadouri. Numărul alegerilor depinde de câte simboluri Scatter ai reunit pe rola respectivă. Astfel, dacă ai reunit 5 simboluri Scatter, ți se oferă 5 alegeri din sacul cu 20 de cadouri.  Poți despacheta următoarele cadouri:

  • 2, 3, 4, 5 sau 10 rotiri suplimentare gratuite
  • 1x sau 2x multiplicatori care se vor adăuga la câștigul total
  • caracteristica Wild Reel care va transforma rolele 2 și 4 în role Wild
  • caracteristica Additional Wilds care va transforma lumânarea sau clopoțelul auriu în simboluri Wild în timpul rotirilor gratuite.

Joacă gratis Secrets of Christmas și alege-ți cadoul de Crăciun chiar acum!

Alte sloturi


Panther Moon
5/ 5 (2)
Burning Hot
4.1/ 5 (32)
French Roulette
5/ 5 (1)
Hugo 2
3/ 5 (3)
4 of a kind
3.8/ 5 (9)
Jumanji
4/ 5 (1)