Skywind producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Sea of Pearls gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Sea of Pearls

Producator

Skywind

Rating

5/5 - 2 voturi

Explorează mările și secretele din Sea of Pearls gratis pentru a fi pregătit de câștiguri generoase când vei plasa mize în cazinourile online! Jocul ți-a pregătit tot felul de surprize pentru care merită să petreci timp să le descoperi. Explorezi adâncurile mării în căutare de perle, te distrezi alături de frumoasele sirene și câștigi în același timp.

Slotul merită un loc în top păcănele cu perle, deoarece simbolul prețios este unul îndrăgit și apreciat de jucători. Așa că, joacă și tu Sea of Pearls demo pentru a fi uimit de frumusețea mării!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,53%11×589Simbol misteriosPlay it your way, Free spins

Sea of Pearls gratis – cum joci?

Este foarte simplu să joci păcănele Sea of Pearls gratis și nu va trebui decât să urmezi câțiva pași. Iată care sunt aceștia!

 • Îți alegi miza pentru fiecare rundă. Valoarea monedei pe care o alegi tu se va multiplica cu 40 pentru a da miza finală.
 • Pariul minim pe care îl poți alege este de 0,4 fise, maximul ridicându-se la 80 de fise. Setarea se face din dreapta jos, din „-” și „+”.
 • Pentru a porni rotirea la Sea of Pearls slot apeși butonul mare cu săgeată pe el. Rolele se învârt și, astfel, vei vedea ce noroc ai la perle și sirene.

La Sea of Pearls gratis ai posibilitatea să selectezi și viteza rotirilor pentru a face jocul mai rapid și a descoperi mai devreme care sunt câștigurile obținute. O altă funcție disponibilă este cea de Autorotiri, pe care o poți activa din butonul din dreapta ecranului. Astfel, rolele se vor învârti fără să apeși mereu pe un buton, iar tu te vei putea bucura liniștit de joc. Un alt exemplu de păcănea pe care e musai să o testezi, după care să o joci cu mize reale în cazinouri online, este The Pearl Game free.

Câte ceva despre Sea of Pearls demo

La jocul ca la aparate Sea of Pearls gratis ești invitat să te scufunzi în mare în încercarea de a descoperi comorile de sub valuri. Joci pe 11 rânduri și 5 role, având la dispoziție 89 de linii de plată fixe.

Aspectul câștigurilor generoase este dublat de rata de returnare la jucător, care se ridică la 96,53%, o valoare peste media generală actuală, cu volatilitate ridicată. Asta înseamnă că vei câștiga foarte bine, dar plățile nu se vor face atat de des, în special când joci cu mize reale.

Tema influențată de natură la Sea of Pearls gratis te duce într-o lume acvatică, unde vei descoperi sirenele colorate ce-ți aduc super câștiguri. Muzica te va transpune imediat în joc, primind un imbold în a continua să învârți rolele pentru a câștiga mai multe perle. Premiile din valurile mării la Sea of Pearls demo le vei găsi cu ajutorul sirenelor. Cu ele câștigi dacă nimerești între 3 și 5 simboluri identice pe liniile de plată fixe.

Simboluri în Sea of Pearls gratis

Câștigurile în Sea of Pearls gratis se calculează aplicând un coeficient fix de multiplicare pe miza aleasă. Iată cu cât îți multiplică pariul sirenele la maximul de 5 simboluri identice!

 • Sirena albastră – 20x;
 • Sirena portocalie – 30x;
 • Sirena mov – 40x;
 • Sirena roz – 50x;
 • Sirena roșie – 100x;
 • Sirena aurie – 200x;
 • Algele aurii misterioase – 1000x.

Sirenele roșii, aurii și simbolul misterios ce se ascunde în alge îți aduc la Sea of Pearls slot free câștiguri chiar și la două simboluri identice pe linia de plată validă. Maximul de bani în posesia căruia poți intra la o rotire este de 200,000 credite înmulțite cu valoarea pariului tău.

Joacă Sea of Pearls online pentru speciale!

Ai aflat deja majoritatea lucrurilor esențiale despre Sea of Pearls gratis, mai puțin despre speciale. În fond, jocul de păcănele este unic din multe perspective, pornind de la funcția „Play it your way”. Iată cu ce inovații vine slotul la fiecare rundă!

 • Play it your way – când strângi 15 simboluri perlă în zona de acțiune din mijlocul jocului de păcănele Sea of Pearls, activezi funcția unde poți alege runde gratis sau un premiu misterios. Premiul crește în funcție de nivelul ales la culegerea de perle. Jocul pornește de la nivelul 10, iar la fiecare nou nivel al funcției poți alege premiul dorit.
 • Simbolul misterios – algele vor dezvălui imaginea unei sirene care plătește la fel de bine la Free Spins ca la rundele normale.
 • Free Spins – strângi 50 de perle în timpul rundelor gratis de la slot Sea of Pearls gratis pentru a obține mai multe rotiri gratuite și bonusuri cu ajutorul sirenelor colorate!
 • Premiul misterios – constă într-o plată situată între două valori. Segmentul valoric crește cu fiecare nivel.
 • Gamble – la Play it your way poți alege să pariezi pentru a crește în nivel. Culoarea roșie duce la o scădere a nivelului, în timp ce culoarea verde duce la o creștere. Nivelul maxim la care poți ajunge la Sea of Pearls gratis este 25.

Unde joci Sea of Pearls slot cu bani adevărați?

Înveți cum te răsplătesc rolele la Sea of Pearls gratis oricât de mult vrei. După ce ai descoperit toate secretele jocului, te vei duce la unul din cazinourile online licențiate, care au jocuri de la Skywind în portofolii.

Cazinourile online licențiate îți oferă posibilitatea să joci runde pe mize cu bani adevărați, pentru a-ți crește contul în timp ce te distrezi. Alte jocuri de la Skywind, pe lângă Sea of Pearls free slot, care-ți vor face cu ochiul sunt Cheshire Wild, Egypt Spin, Olympic Cash și Pirate on the Edge. Poți juca, de exemplu, la NetBet.

Concluzie

Slotul Sea of Pearls gratis te întâmpină cu multă culoare și atenție la detalii, în special în ceea ce privește sirenele animate. Îl vei juca atât pentru distracție, cât și pe mize reale pentru a-ți mări câștigurile. Iar când ai chef de alte aparate interesante, trage cu ochiul la exemplele de păcănele sexy gratis disponibile online tot la noi pe site! Distracție plăcută!

Alte sloturi


Mighty Joker
5/5 - 1 voturi
American Poker 2
4/5 - 53 voturi
Lucky Lady Charm Deluxe
4/5 - 69 voturi
Drago: Jewels of Fortune
3.8/5 - 6 voturi
Millionaire Mystery Box
3.5/5 - 6 voturi
Imperial Fruits
4/5 - 14 voturi