Novomatic producator pacanele

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Queen of Hearts gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Queen of Hearts

Producator

Novomatic

Rating

Ești gata să accesezi unul dintre cele mai bune păcănele clasice online? Acum că te afli pe pagina noastră: jocpacanele.ro, vei avea oportunitatea de a accesa un număr cât mai mare de jocuri de noroc care să îți satisfacă curiozitatea și experiența.

Astăzi îți vom vorbi despre un joc în care eleganţa și romantismul se împletesc perfect. Este vorba despre Queen of Hearts gratis, bineînţeles! Un jucător norocos poate pune mâna pe un număr de 10.000.000 de credite dar și pe alte premii avantajoase oferite de acest slot video. Fiind un joc cu tematică tradițională, inspirată din vechile timpuri medievale, simbolurile te vor duce cu gândul la personaje speciale și interesante. Dacă ești pregătit să faci o vizită în trecut, acest joc va fi ideal pentru tine.

Regatul plin de comori fantastice Queen of Hearts gratis

Bun venit în regatul în care toate comorile sunt împărțite pe 5 role și 10 linii de câștig! În Queen of Hearts, totul este posibil – de la simboluri avantajoase până la caracteristici speciale.

Unul dintre cele mai căutate simboluri din acest joc este cel Wild. Pictograma este reprezentată de inimi/heart și poate să înlocuiască restul simbolurilor, cu excepția reginei inimilor/Queen of Hearts, care joacă și rolul simbolului scatter. Totodată, vei fi înconjurat de castele, coroane și pietre prețioase ce pot să ofere credite avantajoase în funcție de norocul pe care îl vei avea per rotire.

Simbolul Queen of Hearts/ Regina inimilor îți poate pune la dispoziție câștiguri totale în valoare de 4.000.000 de credite dar și rotiri gratuite care se vor putea activa pentru un număr de 3, 4 sau 5 pictograme identice prinse pe linia de câştig. Un jucător poate primi un număr maxim de 25 de rotiri gratuite în jocul Queen of Hearts gratis.

Pe lângă caracteristica rotirilor gratuite, utilizatorul se va putea bucura și de posibilitatea de a își dubla câştigurile. Acest lucru este posibil prin intermediul Gamble. Orice jucător trebuie să ghicească care este culoarea corectă a cărții de joc puse cu fața în jos (este neagră sau roșie?). Dacă se ghicește corect, premiul va putea fi dublat, însă dacă răspunsul este unul greșit, premiul va fi anulat şi jucătorul va fi redirecţionat în câteva secunde în pagina principală a jocului.

Caracteristica specială Autoplay este şi ea prezenta aici și va fi gata să ofere jucătorilor şansa de a reda jocul în mod automat.

Verdict

Queen of Hearts gratis este un joc pe care îl vei vrea să îl încerci, fie că vorbim despre varianta gratuită sau pe bani reali. Grafica sa curata, coloana sonoră clară şi personajele de poveste te vor atrage într-un tărâm magic, al poveştilor de mult uitate din care trebuie să faci parte. Joacă Queen of Hearts chiar acum de pe telefonul mobil, tabletă, laptop și distrează-te la maxim cu o simplă apasăre de buton.

Alte sloturi


Jumbo Stampede
5 Dazzling Hot
Hidden Valley
Football Star
Mirror Mirror
Pandamania