NetEnt producator pacanele

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Pyramid

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Pyramid

Producator

NetEnt

Rating

Jocurile cu temă egipteană sunt mereu în topul preferințelor jucătorilor, așa că avem grijă să adăugăm apariții noi pe site. Cel mai nou joc de pe site este Pyramid Quest for Immortality. Jocul aduce o poveste foarte captivantă, cu faraoni, scarabei, bijuterii și alte elemente asociate temei. Pe Joc Pacanele ai cele mai tari jocuri!

Pyramid gratis: câștiguri în cascadă și structură inedită de joc pacanele

Încă de la prima vedere vei obseva că Pyramid Quest for Immortality este un joc special. Acesta are în primul rând o structură 1-3-5-5-5. Rolele arată astfel diferit față de modul obișnuit. Structura se îmbină perfect cu tema jocului. Câștigurile tale vor fi generate într-o piramidă.

Vei beneficia de în plus de câștiguri în lanț sau în cascadă. Atunci când prinzi un câștig, simbolurile care l-au format vor dispărea și face loc altora. Este aceeași structură pe care o găsești și la jocul Gonzo’s Quest. Câștigurile pică în lanț și ai mai multe șanse să acumulezi premii mari.

Simbolul wild este sceptrul Ankh. Acesta poate înlocui orice alte simboluri și te poate ajuta să strângi câștiguri. Alături de funcția de câștig în lanț, simbolul wild este o adevărată resursă. Pentru fiecare 3 câștiguri în lanț consecutive, primești și un multiplicator. Poți ajunge astfel până la 10x și un premiu de 3,600,000 de fise.

În acest joc, pariurile pot fi setate între 0.01 și 2 credite pe liniile de plată. Că tot veni vorba de liniile de plată, jocul are 720 de combinații câștigătoare. Există astfel foarte multe șanse, iar pariurile au valori atractive.

Concluzie

Pyramid Quest for Immortality este o alternativă foarte bună la Book of Ra și restul jocurilor inspirate de lumea Egiptului Antic. Cu un premiu ce poate ajunge până la 3,600,000 de fise, jocul își merită cu siguranță locul în lista ta de opțiuni. Încearcă-l gratis și convige-te!

Alte sloturi


Suntide Desktop
BlackJack
Shaolin Spin
Wild Wild West
Montezuma
Bikini Party