NetEnt producator pacanele

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
European-Roulette

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

European Roulette

Producator

NetEnt

Rating

Ruleta europeană este unul dintre cele mai populare jocuri de cazino din lume, pe lângă jocurile de pacanele online. European Roulette este un joc online dezvoltat de NetEnt, un joc clasic de ruletă care conține mize anunțate, mize speciale și opțiunea de a alege mize favorite.

European Roulette gratis, un joc casino produs de NetEnt

Jocul European Roulette conţine o roată de ruletă şi un grid de pariere. Practic, la ruleta Europeană, e nevoie de un crupier care va pune în mişcare roata într-o direcţie, aruncând o minge mică în direcţia opusă. Bineînţeles, în jocurile online de ruletă, crupierul este un robot programat să acţioneze automat şi în mod complet aleatoriu – precum şi la jocurile de pacanele online, unde câştigurile sunt oferite printr-un calcul al numerelor random.

European Roulette te va face să te simţi ca într-un cazino real, având funcţii perfect adaptate celor din jurul mesei de joc. Înainte să intri în joc, aminteşte-ţi câteva lucruri despre ruletă ca să te asiguri că vei ieşi câştigător.

European Roulette: informații despre joc

Cunoscută şi ca ruleta cu un singur zero, European Roulette utilizează o roată cu 37 de sloturi (nu ca cele de la pacanele online) numerotate de la 0 la 36. Asta face diferenţa dintre ruleta Europeană şi cea Americană. Aceste sloturi sunt colorate alternativ, în roşu şi negru, iar 0 este verde.

Înainte ca roata să fie pusă în mişcare, trebuie să faci pariurile. Sunt 4 tipuri de mize, fiecare având caracteristici și valori diferite. Astfel, există mize pe interior, care sunt mizele plasate pe numerele specifice de pe suprafața mesei; mize pe exterior, care sunt mizele plasate în afara mesei de joc, precum pe Roşu pe Primul 12. Mai există şi:

  1. Pariurile pe coloană – Asta înseamnă să pariezi pe una dintre cele trei coloane verticale.
  2. Pariurile de duzină – Parierea pe doisprezece numere.
  3. Pariurile pare – Asta înseamnă să plasezi mize pe optsprezece numere, unde jetonul este aşezat pe oricare dintre aceste pătrate: de la 1 la 18, de la 19 la 36, Negru, Roşu, Par sau Impar.

Atunci când pariezi la European Roulette, observă segmentele. După ce ai făcut pariurile, mingea este eliberată şi se va opri pe anumite sloturi (nu vorbim de jocurile de pacanele online, deşi există şi jocuri de pacanele online cu tematica ruletei europene). Dacă mingea se va opri în sloturile pe care ai pariat, vei câştiga.

Ce mai trebuie să știi?

Plăţile la Ruleta Europeană diferă de cele de la pacanele online. Acestea se fac în funcţie de locul sau locurile pe care ai pariat. Plata pentru un pariu de tip Straight-up este de 35 la 1. Asta înseamnă că primeşti 36 de monede dacă pariezi cu una singură. Primeşti 17 la 1 cu un pariu de tip Split. Dacă ai făcut un pariu Split cu o monedă şi au ieşit ambele numere, primeşti 18 monede. Plata pentru un pariu de tip Street este de 11 la 1. Pariul tip Corner plăteste 8 la 1, la fel şi pentru Pariul Patru. O Linie (nu e aceeaşi cu cea de la pacanele online) plăteşte 5 la 1. Pariul în coloană sau Column plăteşte 2 la 1. Primeşti o plată de 1 la 1 dacă joci pe un pariu par sau un Even-Money Bet.

Joacă acum şi vezi ce îţi aduce norocul! Dacă eşti în căutare de pacanele online, poţi juca GRATUIT, câte vrei şi de care vrei – chiar aici!

Alte sloturi


The Wild 3
More Dice & Roll
Family guy
Donuts
Davinci Diamonds
Nirvana