Microgaming producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Bikini-Party

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Bikini Party

Producator

Microgaming

Rating

Jocul de pacanele online Bikini Party te invită pe plajă să faci cunoştinţă cu frumoasele din echipa de volei care nu ascund nimic! Chiar nimic…pentru că aceste domnişoare senzuale şi sportive sunt îmbrăcate la limita costumelor de baie. Adică, goliciunea lor atârnă de un fir de aţă – aţa de la bikini. Joacă și tu Bikini Party gratis și intră în joc alături de fete! Poate că nu vei lua aceste fete în serios, însă, jocul de pacanele online Bikini Party este unul destul de serios!

Bikini Party gratis, un joc de păcănele cu multe funcții speciale

Ca mecanică, se aseamănă cu jocul Dragon Dance. Asta înseamnă că poţi roti din nou orice rolă individuală, oricând. Deci, în loc să roteşti toate cele cinci role de-o dată, poţi să dai Spin, pe rând, oricărei role din cele cinci pentru un rezultat mai bun…la un preţ mai mare. Care este acesta? Păi depinde de cât de aproape eşti de câştigarea unui premiu la jocul de pacanele online. În mare, rolele care costă mai mult tind să fie cele care merită, pentru că îţi pot aduce un câştig mai mare.

Simboluri Bikini Party

Jocul de pacanele online Bikini Party este format din 5 role și 3 rânduri. Simbolul Wild, Bikini Party, înlocuiește toate simbolurile cu excepția simbolului Scatter și apare doar pe rolele 2 și 4. Simbolul Scatter, Ball, completează o combinație câștigătoare atunci când 2 sau mai multe simboluri Scatter apar pe role. Trei sau mai multe simboluri Scatter care apar pe role declanșează runda Bonus de rotiri gratuite. Se oferă 15 Free Spins, iar toate câștigurile se triplează în timpul jocului Bonus. Rotirile gratuite pot fi redeclanșate dacă apar 3 sau mai multe simboluri Scatter. Se va folosi un set de role alternative. Funcția Respin nu este activă în timpul rotirilor gratuite. Aceasta oferă posibilitatea rotirii unei role, în timp ce restul rolele sunt înghețate.

De cele mai multe ori, am avut succes în acest slot atunci când am rotit din nou rolele în încercarea de a obţine un câştig din 4 sau 5 de acelaşi fel cu una dintre personajele principale ale jocului. Ca să fii sigur, uite-te la tabelele cu liniile de câştig şi vezi să nu faci re-Spin-uri mai mari decât merită câştigul posibil.

La jocul de pacanele online Bikini Party, plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Este plătit un singur premiu pe fiecare linie de plată; se plătesc câștigurile cele mai mari.

Concluzii

În concluzie, Bikini Party îţi poate aduce câştiguri la fel ca oricare alt joc de pacanele online. Având în vedere modul complet aleatoriu de acordare a bonusurilor şi banilor – ca la orice slot, echipează-te cu răbdare şi aici – chiar dacă e mai greu. Febra pieilor goale va accentua nevoia de a plasa pariu după pariu, în ton cu masculinitatea ta. Mai râdem, mai glumim, mai dăm un Spin. Ideea e să te bucuri de distracţie, ca în oricare alt joc de pacanele online. Hai la volei pe plajă!

Alte sloturi


Lord of the ocean
Mega Burning Wins
Book of Gods
Baron Samedi
Boost Racers
Jumanji