Microgaming producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Bar-Bar-Black-Sheep

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Barbar Black Sheep

Producator

Microgaming

Rating

Merită să fii oaia neagră a familiei de pacanele online, mai ales atunci când ai 5 role, 15 linii de câştig, extra bonusuri Wild şi Scatter! Grafica jocului Bar Bar Black Sheep gratis este luminoasă, jucăuşă şi nu foarte complicată sau elegantă. Oiţele desenate, fructele şi simboluri Bar se învârtesc într-o veselie pe ecranul de joc animat de o câmpie verde şi un cer albastru ca-n poveşti. Facem şi poezii, nu glumim când spunem că ne place la nebunie acest joc de pacanele online:

– Oiţă Bar Bară,

   Ai nişte lână să-mi dai?

– Da, am cici role pline

  Dă şi tu un Spin s-o ai!

Bar Bar Black Sheep gratis: informații despre joc

După cum spuneam, oiţa neagră din jocul de pacanele online Bar Bar e şi un pic Bar Bară şi asta datorită numărului exagerat de simboluri Wild, Scatter şi al Rotirilor Gratuite. De cele mai multe ori, la acest joc de pacanele online, ori vei obţine 10 Rotiri Gratuite, nu 20 – însă acestea vin cu un multiplicator 3x, deci vei obţine nişte câştiguri bune în cele din  urmă. Simbolul Wild – Bar Bar Black Sheep, înlocuiește toate simbolurile cu excepția simbolului Scatter și creează propria combinație câștigătoare atunci când mai multe simboluri de tip Wild apar pe o singură linie de plată activă. Simbolul Free Spins este un simbol de tip Scatter. Trei sau mai multe simboluri de acest tip care apar pe role, vor declanșa în mod automat 20 de rotiri gratuite. Numărul de simboluri care au activat runda bonus reprezintă numărul de Free Spins câștigate. Toate câștigurile sunt triplate în timpul Rotirilor Gratuite, cu excepția funcției Bar Bar Black Sheep.

La acest joc de pacanele online, atunci când 2 simboluri Bar vor fi urmate, consecutiv pe role, de un simbol Black Sheep se va a activa funcția Bar Bar Black Sheep. Comparativ cu altele, la acest joc de pacanele online plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate. Este plătit un singur premiu, cel mai mare, pe fiecare linie de plată. Jocul de pacanele online Bar Bar Black Sheep cu oiţa este foarte simplu. Pe ecranul de joc, vor apărea în mod constant simboluri Wild şi, din când în când, Rotiri Gratuite care vor crea o stare accentuată de efervescenţă.

Păcănele Bar Bar Black Sheep: caracteristici speciale

Simplu nu înseamnă slab sau cu câştiguri mai mici! Ştii că oiţa Bar Bară are un secret? Ei bine, află că atunci când Rotirile Gratuite apar şi dispar de pe ecran fără să îţi aducă acest bonus se poate întâmpla, cu rezultate mixe, ca multiplicatorul bonus instant de bani să fie mult mai  răsplătitor – iar asta se întâmplă destul de des.

La jocul de pacanele online Bar Bar Ship se poate întâmpla să câştigi complet random, când trei simboluri se aliniază aşa cum trebuie, ca tu să câştigi 999 x linia ta de pariere – sau de 50, chiar 60 de ori pariul tău.

Concluzii

În cele din urmă, nu credem că cineva va juca o oră întreagă Oiţa Bar Bară, dar merge puţin acolo când nu ai ce face. Asta este bănuiala noastră şi o avem pentru că împătimiţii de pacanele online se iau mult prea în serios de cele mai multe ori ca să accepte provocarea unui slot care are ca personaj principal o oaie neagră. Oricum, te vei simţi bine în lumea Bar Bară (ironic!) a acestui joc de pacanele online. Încearcă-l acum sau bee pe mai târziu!

Alte sloturi


Donuts
Witchcraft Academy
Dark Vortex
Lady of fortune
Pillars of Asgard
Football Star