ÔÇő
Microgaming producator pacanele

100 Rotiri Gratis F─âr─â Depunere

Prinde Oferta NetBet
Avalon

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
F─éR─é BANI

Nume

Avalon

Producator

Microgaming

Rating

Cea┼úa de pe Avalon te cheam─â la c├ó┼čtiguri! Dar Doamna de pe Lac sau Lady of the Lake nu ├«┼úi va da o sabie, a┼ča cum te-ai a┼čtepta, ci ni┼čte Rotiri Gratuite ┼či simboluri Wild! L─âs├ónd legendele Arthuriene la o parte, cine nu iube┼čte jocurile de pacanele online care ├«┼úi ofer─â multiplicatoare mari ├«n timpul Rotirilor Gratuite? Jocul Avalon gratis de┼úine multe secrete ┼či comori, cea mai mare dintre ele fiind chiar doamna ├«ns─â┼či care ├«┼úi va da 12 Rotiri Gratuite cu posibilitatea multiplic─ârii x7.

Avalon gratis, un slot cu func╚Ťii bonus atractive

├Än general, atunci c├ónd lu─âm un bonus, rareori primim mai pu┼úin de 4x multiplicatoare ┼či asta dup─â ce am luat 7x multiplicatoare de at├ótea ori ├«nainteÔÇŽ Cei ce joac─â Avalon nu au multe motive s─â se pl├óng─â, mai ales c─â, ├«n timpul jocurilor din Rotiri Gratuite nu prime┼čti o singur─â posibilitate s─â iei un simbol Wild, ci dou─â. Iat─â cum cresc ┼čansele de c├ó┼čtig. ┼×ansele de a face cinci de acela┼či fel sunt chiar un pic mai mari dec├ót la alte pacanele online.

Grafica este de mod─â veche, s─â ├«i spunem a┼ča, aminte┼čte de ├«nceputurile jocurilor de pacanele online. Nu vorbim de acele jocuri mecanice la care puteai c├ó┼čtiga bomboane sau fructe de pe timpul inchizi┼úiei americane, ci de clasicele pacanele online care au luat cu asalt pia┼úa mondial─â a jocurilor online de acum c├ó┼úiva ani. Bine, func┼úionalit─â┼úile lui nu sunt chiar ale unui joc clasic, av├ónd 5 role, 3 r├ónduri ╚Öi 20 de linii de plat─â. Simbolurile ├«nt├ólnite ├«n joc sunt c─âr┼úile de joc mari: As (reprezentat de litera A), Pop─â (reprezentat de litera K), Dam─â (reprezentat─â de litera Q) ┼či zecarii (reprezenta┼úi de num─ârul 10). Alte simboluri fac referire la lumea medieval─â, ├«nt├ólnind, astfel: coroane, pocale, amulete ┼či embleme ├«mp─âr─âte┼čti.

Păcănele Avalon: simboluri 

Simbolurile de tip Bonus sunt cele clasice la pacanele online, precum Scatter, Wild, iar simbolul Lady of the Lake vine ├«n albastru ┼či denot─â putere ┼či c├ó┼čtiguri! Scatter completeaz─â o combina╚Ťie c├ó╚Ötig─âtoare atunci c├ónd 2 sau mai multe simboluri Scatter apar pe o rol─â; c├ó╚Ötigurile Scatter se adaug─â c├ó╚Ötigurilor din jocul de cazino de baz─â; iar 3 sau mai multe simboluri Scatter care apar pe cele 5 role declan╚Öeaz─â Free Spins. Juc─âtorul prime╚Öte 12 rotiri gratuite ├«n runda Bonus, plus un multiplicator pentru oricare rotire gratuit─â c├ó╚Ötig─âtoare.

Simbolul Chest ac╚Ťioneaz─â pe post de simbol Wild ├«n timpul rotirilor gratuite. Func╚Ťia Gamble este activat─â la fiecare c├ó╚Ötig. Dac─â juc─âtorul ghice╚Öte corect culoarea c─âr╚Ťii, c├ó╚Ötigurile se dubleaz─â; dac─â juc─âtorul ghice╚Öte corect simbolul c─âr╚Ťii, c├ó╚Ötigurile se ├«nmul╚Ťesc de 4 ori. Pl─â╚Ťile se acord─â de la st├ónga la dreapta, pe role al─âturate ╚Öi pe liniile selectate. Este pl─âtit un singur premiu pe fiecare linie de plat─â. La Avalon, rata de plat─â este de 97% – ceea ce ├«l face perfect pentru un joc de pacanele online situat ├«ntre limita de jos-spre limita medie. Cu o medie de pariere ├«ntre 0.01 ┼či 100, Avalon este un joc de pacanele online perfect at├ót pentru ├«ncep─âtori, c├ót ┼či pentru juc─âtorii experimenta┼úi.

Concluzii

Te invit─âm s─â ├«ncerci Avalon, dac─â nu ai mai ├«ncercat p├ón─â acum. Dac─â nu este chiar stilul t─âu de joc de pacanele online ┼či cau┼úi mai multe simboluri ┼či o interfa┼ú─â mai modern─â, la partenerii nostri g─âse┼čti o varietate imens─â de jocuri. ├Än cazul ├«n care vrei s─â joci pacanele online gratis, r─âm├ói la noi pe website ┼či joac─â aici!

Alte sloturi


Witchcraft Academy
Dragon Reels
Wild Chase
Skulls of Legend
Golden Grimoire
Queen of gold