Microgaming producator pacanele

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Avalon

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Avalon

Producator

Microgaming

Rating

Ceaţa de pe Avalon te cheamă la câştiguri! Dar Doamna de pe Lac sau Lady of the Lake nu îţi va da o sabie, aşa cum te-ai aştepta, ci nişte Rotiri Gratuite şi simboluri Wild!  Lăsând legendele Arthuriene la o parte, cine nu iubeşte jocurile de pacanele online care îţi oferă multiplicatoare mari în timpul Rotirilor Gratuite? Jocul Avalon deţine multe secrete şi comori, cea mai mare dintre ele fiind chiar doamna însăşi care îţi va da 12 Rotiri Gratuite cu posibilitatea multiplicării x7.

În general, atunci când luăm un bonus, rareori primim mai puţin de 4x multiplicatoare şi asta după ce am luat 7x multiplicatoare de atâtea ori înainte… Cei ce joacă Avalon nu au multe motive să se plângă, mai ales că, în timpul jocurilor din Rotiri Gratuite nu primeşti o singură posibilitate să iei un simbol Wild, ci două. Iată cum cresc şansele de câştig. Şansele de a face cinci de acelaşi fel sunt chiar un pic mai mari decât la alte pacanele online.

Grafica este de modă veche, să îi spunem aşa, aminteşte de începuturile jocurilor de pacanele online. Nu vorbim de acele jocuri mecanice la care puteai câştiga bomboane sau fructe de pe timpul inchiziţiei americane, ci de clasicele pacanele online care au luat cu asalt piaţa mondială a jocurilor online de acum câţiva ani. Bine, funcţionalităţile lui nu sunt chiar ale unui joc clasic, având 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Simbolurile întâlnite în joc sunt cărţile de joc mari: As (reprezentat de litera A), Popă (reprezentat de litera K), Damă (reprezentată de litera Q) şi zecarii (reprezentaţi de numărul 10). Alte simboluri fac referire la lumea medievală, întâlnind, astfel: coroane, pocale, amulete şi embleme împărăteşti.

Simbolurile de tip Bonus sunt cele clasice la pacanele online, precum Scatter, Wild, iar simbolul Lady of the Lake vine în albastru şi denotă putere şi câştiguri! Scatter completează o combinație câștigătoare atunci când 2 sau mai multe simboluri Scatter apar pe o rolă; câștigurile Scatter se adaugă câștigurilor din jocul de cazino de bază; iar 3 sau mai multe simboluri Scatter care apar pe cele 5 role declanșează Free Spins. Jucătorul primește 12 rotiri gratuite în runda Bonus, plus un multiplicator pentru oricare rotire gratuită câștigătoare. Simbolul Chest acționează pe post de simbol Wild în timpul rotirilor gratuite. Funcția Gamble este activată la fiecare câștig. Dacă jucătorul ghicește corect culoarea cărții, câștigurile se dublează; dacă jucătorul ghicește corect simbolul cărții, câștigurile se înmulțesc de 4 ori. Plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate. Este plătit un singur premiu pe fiecare linie de plată. La Avalon, rata de plată este de 97% – ceea ce îl face perfect pentru un joc de pacanele online situat între limita de jos-spre limita medie. Cu o medie de pariere între 0.01 şi 100, Avalon este un joc de pacanele online perfect atât pentru începători, cât şi pentru jucătorii experimentaţi.

Te invităm să încerci Avalon, dacă nu ai mai încercat până acum. Dacă nu este chiar stilul tău de joc de pacanele online şi cauţi mai multe simboluri şi o interfaţă mai modernă, la partenerii nostri găseşti o varietate imensă de jocuri. În cazul în care vrei să joci pacanele online gratis, rămâi la noi pe website şi joacă aici!

Alte sloturi


Butterfly Staxx
Jewels 4 All
Super Fast Hot Hot
Golden Grimoire
Magic Crystals
Platoon Wild