iSoftBet producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Lucky-Leprechaun

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Lucky Leprechaun

Producator

iSoftBet

Rating

Lucky Leprechaun face parte din categoria de jocuri pacanele gratis cu tematică irlandeză, grafica fiind inspirată din Insula Emerald.  Este un un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Pentru început, trebuie să-ți plasezi pariurile prin apăsarea butonului „Bet” și poți să alegi varianta „Max Bet” care înseamnă pariul maxim ce poate fi plasat. Prin butonul „Coins” (Monede) se poate seta numărul de monede pe linie pe care dorești să-l pariezi, iar butonul „Spin” va pune rolele în mișcare.

Simboluri la jocuri pacanele gratis

Logo-ul jocului este simbolul Wild și poate înlocui toate simbolurile din joc, excepție făcând doar Bonusul și simbolul Scatter. Simbolul Wild poate forma propriile combinații câștigătoare, nu doar atunci când substituie alt simbol și poate apărea în timpul jocului de bază sau în timpul rotirilor gratuite pe role. Simbolurile cele mai valoroase sunt pipa, vioara și, bineînțeles, spiridușul, iar numărul 10 și literele J, K, Q și A reprezintă simbolurile mai puțin valoroase, acestea fiind aurii și având un design celtic.

Nu poate lipsi nici simbolul Scatter. Acesta este trifoiul cu 4 foi care apare doar pe rola 5. Odată cu apariția lui pe rola respectivă vei primi 5 rotiri gratuite și multiplicarea de două ori a câștigurilor obținuite în timpul acestor runde de rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite, trifoii mici de culoare verde sau cei aurii pot fi alăturați simbolurilor de valoare inferioară, adică simbolurilor 10, J, K, Q și A. Fiecare trifoi te va ajuta într-un anumit mod: trifoiul verde îți aduce o rotire gratuită și trifoiul auriu mărește o dată multiplicatorul. Pentru această rundă există maxim 5 multiplicatori.

Rotiri gratuite

Simbolul Bonus este dat de recipientul cu aur. Caracteristica „Trail O’ Fortune Bonus”  poate fi declanșată dacă trei, patru sau cinci recipiente cu aur vor apărea oriunde pe role și astfel vei câștiga 4, 5 sau 6 rotiri gratuite.

Încearcă Lucky Leprechaun și multe alte pacanele gratis pe site-ul Joc Pacanele!

Alte sloturi


Merlins Money Burst
Lucky lady charm deluxe
Bumper Crop
Barbar Black Sheep
Davinci Diamonds
Lost Relics